Vi tilbyr profesjonelle tredemøller i mange forskjellige prisklasser for kommersiell bruk, bedriftsmarkedet og private

Her på siden finner du vårt store utvalg av tredemøller for private og bedriftsmarkedet.
Tredemøllene kommer fra ulike merker og finnes i flere prisklasser, men uansett valg av tredemølle er du sikret en god handel. Vi går nemlig ikke på kompromiss med kvaliteten, og det synes vi heller ikke at du bør gjøre.

For å gi deg en oversikt over våre moderne tredemøller kan du med fordel bruke våre filtre. Du kan for eksempel sortere produktene etter pris, navn, merke, motorkraft og mye mer. For mer informasjon om de ulike produktene, kan du klikke deg inn på produktsidene. Her sørger vi for å fremheve alle relevante funksjoner og data, som antall treningsprogrammer, motorytelse, justeringsmuligheter, vekt og mye mer.
Du kan også sortere tredemøllene våre etter bruksområde, avhengig av om du trenger en tredemølle hjemme, på et treningssenter eller et helt annet sted.

Vi selger tredemøller for følgende bruksområder:

  • Profesjonell
  • Semi-profesjonell
  • Hjemme

Tredemølle - Profesjonell kvalitet for privat og kommersiell bruk

Fitness Engros tilbyr et stort utvalg av høykvalitets tredemøller fra anerkjente merker. I vår samling finner du tredemøller for profesjonelle treningssentre og kvalitetsbevisste enkeltpersoner. Vi leverer, installerer og tilbyr service over hele Danmark. Våre tredemøller er av høyeste kvalitet og beregnet for kommersiell bruk.

Tredemøller for hjemmet

Du trenger ikke å bli medlem av et treningssenter for å få tilgang til en tredemølle. Det er faktisk mange muligheter for å kjøpe en tredemølle for hjemmebruk. Hvis du vil trene når det passer deg og slippe transport i forbindelse med trening, bør du ha en tredemølle hjemme.

Uansett om tredemøllen skal stå på hjemmekontoret eller i hjemmegymmet ditt, kan du dra nytte av å velge en kompakt tredemølle som ikke tar opp mer plass enn nødvendig. Dette er viktig for mange mennesker, da treningsmaskiner lett kan ta opp mye plass hjemme.

Ideelt sett bør du velge en sammenleggbar tredemølle, slik at den tar opp minimalt med plass når den ikke er i bruk. Ved å bruke filterfunksjonen vår øverst kan du enkelt finne en passende sammenleggbar tredemølle for dine behov. Slik kan du også få full oversikt over våre mange sammenleggbare tredemøller.

For hjemmebruk tilbyr vi blant annet gode modeller fra PRFormance og BH Fitness.

Fordeler ved å ha en tredemølle hjemme

Med en tredemølle hjemme er du ikke avhengig av værforhold når du skal bestemme om du virkelig orker den løpeturen du hadde planlagt. Med en tredemølle hjemme kan dårlig vær i det minste aldri bli en unnskyldning igjen.

En annen fordel ved å ha en tredemølle hjemme er at du ikke er avhengig av åpningstidene til treningssenteret når du skal ut og løpe. Selv om du er vant til å dra til treningssenteret for å løpe på tredemøllen, kan åpningstidene på senteret være et problem når du skal tilpasse det til en travel hverdag.
Det kan også være et problem og en irritasjon å komme til treningssenteret og oppdage at alle tredemøllene er opptatt. Dette problemet slipper du i hvert fall hvis du har tredemøllen hjemme.
Samtidig sparer du også reisetiden til og fra treningssenteret.

Tredemølle til treningssentre

Hos Fitness Engros fører vi et bredt utvalg av tredemøller til treningssentre. Alle modellene for senterbruk er designet og utviklet for intensiv bruk, og de har mange forskjellige programmer, funksjoner, god demping og andre fordeler.

Hvis medlemmene på treningssenteret skal ha tilgang til de beste tredemøllene, der det ikke er noe å utsette på verken ytelsen, brukervennligheten, løpeoverflaten eller treningsprogrammene, så velg en av våre mange profesjonelle tredemøller. Ta for eksempel en titt på våre profesjonelle modeller fra Assault FitnessStar TracIntenza og Xebex.

Fordeler ved å trene på en tredemølle

Det er mange forskjellige måter å trene på, men løping er uten tvil den mest utbredte og populære treningsformen som bidrar til å forbedre kondisjonen og styrke kretsløpet. Er du også begeistret for løping? Da kan du velge å løpe utendørs på noen av de mange stiene eller innendørs på en tredemølle. Sistnevnte er forbundet med mange unike fordeler som du kan lese om nedenfor.

Derfor bør du trene på en tredemølle:

  • Løping er effektiv kondisjons- og kretsløpstrening - Det er mange gode grunner til å løpe. Ved å løpe kan du ikke bare forbedre kondisjonen og forbrenne kalorier, men du kan også glede deg over at løping er effektiv kretsløpstrening, og at du derfor kan styrke hjertet og senke blodtrykket.
  • Du blir ikke påvirket av været - Med en tredemølle har du gode muligheter til å trene uten å bli kald eller våt. Når du løper innendørs, er du nemlig, helt naturlig, uavhengig av været, noe som kan være en stor fordel med tanke på det ustabile norske klimaet.
  • Båndet er enkelt å justere - Tredemøller er veldig enkle å bruke sammenlignet med andre treningsmaskiner. Du trenger bare å angi en hastighet, et treningsprogram og om du vil løpe på flate eller skrånende overflater for å komme i gang.

Finn den riktige tredemøllen for deg

Resultatet av en grundig løpetest kan kanskje gi deg en indikasjon på hvilke modeller som er de beste. Når du skal velge en tredemølle som passer for deg og treningen din, må du imidlertid fokusere på egne behov og preferanser. En god tredemølle for andre er nemlig ikke nødvendigvis det beste valget for deg.

Undersøk følgende med fordel:

  • Display – Kommer modellen med en oversiktlig skjerm?
  • Motor – Er modellen utstyrt med en kraftig motor?
  • Programmer – Er det innebygde treningsprogrammer og virtuelle ruter? Og i så fall hvilke og hvor mange?
  • Maksimal hastighet – Hvor fort kan man løpe på tredemøllen? (for eksempel 20 km/t eller 25 km/t)
  • Tredemøllens lengde og bredde – Hvor mye plass tar den? Og kan den klappes sammen?
  • Funksjoner – Tilbys det spesielle funksjoner? (for eksempel pulsmonitor, stigning, Bluetooth osv.)
  • Design – Hvordan er designet? Og passer det inn i rommet du har tenkt å plassere den?
  • Maksimal brukervekt – Hva er den maksimale brukervekten? Og er den tilstrekkelig?

Du kan selv fortsette listen hvis det er andre ting du finner viktig når du kjøper en ny tredemølle.
Hvis du ønsker hjelp til å finne din nye tredemølle, ikke nøl med å kontakte oss. Du er også velkommen til å skrive til oss hvis du har spørsmål om et spesifikt produkt når det gjelder motor effekt, maksimal hastighet, maks brukervekt eller noe helt annet.

Hvilken tredemølle bør du velge til hjemmet?

Enten du bare ønsker å finne en billig tredemølle med de mest grunnleggende funksjonene, eller om du ønsker en av toppmodellene med alle slags smarte funksjoner, har vi det du leter etter.

Mange eller få avanserte funksjoner?

Først og fremst er det viktig at du tenker på hva du egentlig trenger i en tredemølle. Det kan for eksempel være at tredemøllen skal gi deg muligheten til å løpe virtuelle ruter eller ha ekstra støtdemping.

Har du allerede en idé om at du vil ha mange avanserte funksjoner? Det kan være at du blant annet vil ha mulighet til å velge mellom flere forskjellige programmer, koble til Bluetooth for innsamling av treningsdata, sanntidsforbindelse med Apple Watch, USB-port for lading av smarttelefon, berøringsskjerm eller mulighet til å koble til pulsbelte.

I så fall er det ganske dyre modeller du bør se på. Men det er likevel funksjoner som disse som kan bidra til at du får fullt utbytte av treningen din.

Kvalitetsnivået

Samtidig vil det jo naturligvis ofte også være slik at pris og kvalitet henger sammen. Blant annet er det kjennetegnende for våre tredemøller i den delen av produktkatalogen at de ofte også har lengre levetid. Den lange levetiden skyldes for eksempel at denne typen tredemøller er bedre i stand til å lede bort varme enn tradisjonelle tredemøller. Ofte vil det nemlig være friksjonsvarmen som oppstår når man løper på tredemøllen, som er årsaken til slitasje på båndet.
En kvalitetstredemølle er bedre i stand til å lede bort varme, og det er faktisk kjennetegnende for stort sett samtlige av tredemøllene vi har i sortimentet, at de er produsert med tanke på å lede bort varmen på en fornuftig måte.

Størrelse

I tillegg til at tredemøllen må passe inn i rommet, må den også passe til dine preferanser og ikke minst størrelsen din. En mindre tredemølle er enklere å plassere, men til gjengjeld har du også en mindre løpeflate.

Hvis du måler minimum 170 cm i høyden, bør du velge en tredemølle med en lengde på minst 145 cm. I tillegg kan du vurdere en tredemølle med større bredde. Den store løpeflaten gjør at du ikke har samme risiko for å trå feil. Samtidig gjør en større bredde også at tredemøllen ofte har bedre stabilitet, spesielt hvis den også har en kraftig ramme.

Hvem produserer de beste tredemøllene på markedet?

Det finnes etterhvert en lang rekke produsenter av tredemøller. Noen har spesialisert seg på å utvikle modeller for profesjonelt bruk, andre har privatpersoner som målgruppe, og helt tredje forsøker å dekke behovene både for private og bedriftsmarkedet.

Hos Fitness Engros kan du kjøpe tredemøller fra mange produsenter. De mest populære tredemøllene kommer for øyeblikket fra følgende merker:

  • Assault Fitness
  • Intenza
  • Xebex
  • Star Trac

Vi kan dessverre ikke svare på hvilken produsent som er den beste, da det er en individuell sak. Vi kan imidlertid garantere deg at du får en flott tredemølle, uansett hvilket av ovennevnte merker du velger.

Få en billig tredemølle uten å gå på kompromiss med kvaliteten

Det er mulig å finne billige tredemøller som tilbyr en kraftig motor, stor løpeflate, minimal vedlikehold og flott design. Vi har flere eksempler på dette i vårt utvalg. Du kan med fordel sortere våre mange produkter etter pris hvis du vil se noen av de billigere modellene først. Ønsker du en modell med en kraftigere motor og potensielt lengre levetid, kan du se på noen av de semi-profesjonelle og profesjonelle modellene. De dyrere modellene tillater ofte også høyere brukervekt.

De fleste tredemøller er på lager og kan leveres til deg innen få arbeidsdager.

Bredt utvalg av tredemøller med og uten motor

Uansett om du foretrekker å løpe ved hjelp av egen kraft eller om du ønsker at tredemøllens motorkraft skal hjelpe deg, kan du finne tredemøller hos oss som matcher dine preferanser.

Du kan for eksempel velge å bruke tredemøllens motorkraft, slik at du kan komme opp i hele 20 km/t og oppnå en helling på 15 %. Her er det også en god idé å se nærmere på om det er en DC-motor eller AC-motor. AC-modeller har som regel den sterkeste motoren, noe som gjør det mulig med høyere hastighet og en lengre holdbarhet. En DC-motor er imidlertid også en ganske god motor og kan også tilfredsstille de fleste behov.

Hvis du ønsker en tredemølle helt uten motor, kan vi også hjelpe deg med det. Det har blitt ganske populært de siste årene å trene på tredemøller uten motor. Dette skyldes for mange at utbyttet av treningen blir betydelig større. Du kan dermed oppnå opptil 30% større utbytte ved trening på en tredemølle uten motor sammenlignet med en med motor.

Når man skal presse treningen inn i en travel hverdag, ønsker man i bunn og grunn bare at treningen er så effektiv som mulig, og det er den i stor grad med en tredemølle av denne typen.

At det ikke er noen motor betyr selvfølgelig også at den ikke bruker strøm. Det er enkelt for brukeren å justere hastigheten og tempoet i treningen, da tredemøllen selv kan regulere avhengig av hvordan brukeren beveger seg. Hvis du beveger deg fremover mot fronten av båndet, vil hastigheten øke.

Beveger du deg mot midten av båndet med færre og lettere skritt, vil farten bli senket. Hvis du stopper helt og står stille på midten av båndet, stopper båndet.

Hva er en buet tredemølle?

En buet (eller krummet) tredemølle er, som navnet antyder, en tredemølle der har en buet form på beltet.

Noen vil finne det mer behagelig å løpe på en buet tredemølle, da det kan føles som en mer naturlig måte å løpe på, enn det er på en tredemølle som er helt flat. Samtidig vil du - når du løper på en buet tredemølle - i stor grad få aktivert baklårene og setemusklene dine. Ofte vil en buet tredemølle være manuell, noe som betyr at du selv styrer hastigheten.

Med flere av de forskjellige buede tredemøllene vi har i sortimentet, gjelder det nemlig at de ikke bruker strøm. Så litt som i et hamsterhjul er du selv med på å bestemme hvor fort det skal gå.

Med en buet tredemølle kan du kanskje være nervøs for om det er vanskeligere å stå stødig, enn det er på en av de tradisjonelle tredemøllene med et flatt belte. Det er imidlertid på ingen måte tilfelle, da de krummede tredemøllene som regel er belagt med sklisikkert gummi. Samtidig er det på de fleste av tredemøllene håndtak i sidene, som man kan bruke for støtte hvis det skulle bli nødvendig.

En krummet tredemølle er opplagt til HIIT-trening og idrettsutøvere som trener for å forbedre sin maksimale hastighet eller utholdenhet.

Slik vedlikeholder du din tredemølle

Hvis du vil få maksimal glede av maskinen, bør du være kjent med hvordan du bruker og vedlikeholder tredemøllen din. I den forbindelse vil det først og fremst være veldig fornuftig å lese, eller i det minste skimme, manualen. Normalt bør du smøre tredemøllen et par ganger i året, f.eks. ved å bruke en spray med smøremiddel. Her er det også en god idé å la tredemøllen løpe i et par minutter etter at du har påført smøremidlet.
Ved å smøre tredemøllen ca. to ganger i året reduserer du friksjonen mellom selve tredemøllebeltet og overflaten på maskinen, noe som gjør at den kan vare lengst mulig.

Du kan sannsynligvis også finne en videointroduksjon til modellen på nettet.

Få maksimal glede av treningen på tredemøllen din

I tillegg til jevnlig vedlikehold, er det flere ulike måter du kan få mest mulig glede av tredemøllen din. Det handler spesielt om hvordan du bruker tredemøllen og trener med maskinen. 

Her får du en rekke tips for bedre trening på tredemøllen:

  1. Invester i et par gode og ergonomiske løpesko
  2. Sørg for å plassere deg riktig på løpeflaten
  3. Start i et rolig tempo (start eventuelt med å gå og øk tempoet gradvis)
  4. Benytt deg av et innebygd treningsprogram for å øke motivasjonen og løpegleden
  5. Varier treningen med intervaller o.l. (intervalltrening er svært effektivt)
  6. Tøy ut etter hver løpetrening

Hvis du bruker litt tid på å stille inn båndet og benytter deg av de ulike funksjonene og programmene, kan du se frem til en virkelig god løpeopplevelse.

CPO og brukte tredemøller

Leter du etter en spesielt billig tredemølle? Fra tid til annen kan du være heldig og få tak i en brukt tredemølle - eller en såkalt Certified Preowned (CPO) tredemølle - som er pusset opp og sjekket.
Kontakt oss direkte for å høre hva vi har på lager i denne kategorien. Eller ta en tur innom vår outlet, og se hvilke billige tredemøller vi eventuelt har på lager.