Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%
Merke
Farve

Vi tilbyr profesjonelle tredemøller i mange forskjellige prisklasser for både private og bedrifter

Her på siden finner du vårt store utvalg av tredemøller for både private og bedrifter. De mange tredemøllene kommer fra forskjellige merker og finnes i ulike prisklasser, men uansett ditt valg av tredemølle er du sikret en god handel. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten, og det mener vi heller ikke at du skal gjøre. 

For å gi deg en oversikt over våre moderne tredemøller, kan du med fordel bruke våre filtre. Du kan for eksempel sortere produktene etter pris, navn, merke, drivkraft og mye mer. For mer info om de ulike produktene, må du klikke deg inn på produktsidene. Her sørger vi for å fremheve alle relevante funksjoner og data som antall treningsprogrammer, motorstyrke, justeringsmuligheter, vekt og mye mer.
Du kan også sortere våre tredemøller etter bruksområde, avhengig av om du skal bruke tredemøllen hjemme, i et treningssenter eller et helt annet sted. 

Vi forhandler tredemøller for følgende bruksområder: 

 • Profesjonell 
 • Semi-profesjonell 
 • Hjemme 

Tredemøller - Profesjonell kvalitet for både private og bedrifter 

Hos Fitness Engros finner du et stort utvalg av tredemøller av høy kvalitet fra anerkjente merker. I vårt sortiment finnes tredemøller for profesjonelle treningssentre så vel som for kvalitetsbevisste privatpersoner. Vi leverer, installerer og servicerer over hele Danmark. Våre tredemøller er av høyeste kvalitet og beregnet for å tåle kommersiell bruk. 

Tredemøller for hjemmet 

Du trenger ikke å melde deg inn i et treningssenter for å få tilgang til en tredemølle. Det er nemlig rikelig med muligheter for å kjøpe en tredemølle for hjemmebruk. Du bør ha en tredemølle hjemme hvis du ønsker å kunne løpetrene når det passer deg, og hvis du ønsker å slippe transport i forbindelse med trening. 

Uansett om ditt kommende tredemølle skal stå på hjemmekontoret eller i ditt hjemmegym, kan du med fordel velge et kompakt tredemølle som ikke tar mer plass enn høyst nødvendig. Dette er viktig for mange mennesker, ettersom treningsmaskinen lett kan ta opp mye plass hjemme. 

Ideelt sett bør du velge et sammenleggbart tredemølle, slik at det tar minimalt med plass når det ikke er i bruk. Ved å benytte vår filterfunksjon øverst kan du enkelt finne frem til et passende sammenleggbart tredemølle for dine behov. Slik kan du også få den fulle oversikten over våre mange sammenleggbare tredemøller. 

For hjemmebruk tilbyr vi blant annet gode modeller fra PRFormance og BH Fitness

Fordeler ved å ha et tredemølle i hjemmet

Med et tredemølle stående hjemme er du først og fremst ikke avhengig av vind og vær når du står og skal bestemme deg for om du virkelig orker den løpeturen du hadde planlagt. Har du et tredemølle stående, kan dårlig vær i hvert fall aldri bli en unnskyldning igjen.

En annen fordel ved å ha ditt eget tredemølle stående, er at du ikke er avhengig av treningssenterets åpningstider når du skal ut å løpe. Det kan være at du er vant til å gå til treningssenteret for å ta en tur på tredemøllen. Men i tillegg til at sentrets åpningstider kan være et problem når du skal passe det inn i en travel hverdag, kan det også være et problem og en irritasjonskilde å komme ned til treningssenteret og oppdage at alle tredemøllene er opptatt. Det problemet slipper du i hvert fall for hvis du har tredemøllen stående hjemme i husstanden. Samtidig sparer du også transporttiden til og fra treningssenteret. 

Tredemøller til treningssentre 

Hos Fitness Engros tilbyr vi et bredt utvalg av tredemøller til treningssentre. Alle modellene for senterbruk er designet og utviklet for intensiv bruk, og de tilbyr et hav av ulike programmer, mange funksjoner, god demping og andre fordeler. 

Skal medlemmene i treningssenteret ha tilgang til de beste tredemøllene, hvor det ikke er noe å utsette på verken ytelsen, brukervennligheten, løpeflaten eller treningsprogrammene, så velg en av våre mange profesjonelle tredemøller. Ta for eksempel en titt på våre profesjonelle modeller fra Assault Fitness, Star Trac, Intenza, og Xebex. 

Fordeler ved å trene på et tredemølle

Trening kan oppnås på mange forskjellige måter. Løping er imidlertid uten sammenligning den mest utbredte og populære formen for trening og bidrar til bedre kondisjon samt et styrket kretsløp. Er du også begeistret for løping? Så kan du velge å løpe ute på noen av de mange stiene eller innendørs på et tredemølle. Sistnevnte er forbundet med mange unike fordeler, som du presenteres for herunder. 

Derfor bør du trene på et tredemølle:

 1. Løping er effektiv kondisjons- og kretsløptrening – Det er mange gode grunner til å løpe. Ved å løpe kan du ikke bare forbedre din kondisjon og forbrenne mange kalorier. Du kan også glede deg over at løping er effektiv kretsløptrening, og at du derfor kan styrke hjertet og senke blodtrykket.
 2. Du blir ikke påvirket av været – Med et tredemølle er det rikelig med muligheter for å trene løping uten å bli verken kald eller våt. Når du løper innendørs, er du naturligvis uavhengig av været, noe som kan være en stor fordel med tanke på det ustabile klimaet. 
 3. Båndet er lett å justere – Tredemøller er meget enkle å bruke sammenlignet med andre treningsmaskiner. Du trenger bare å angi en hastighet samt eventuelt et treningsprogram, og om du ønsker å løpe på flate eller oppadgående overflater for å komme i gang. 

Finne det riktige tredemølle for deg 

Resultatet av en grundig tredemølle test kan kanskje gi deg en indikasjon på hvilke modeller som er de beste. Når du skal velge et tredemølle som passer for deg og din trening, må du imidlertid fokusere på dine egne behov og preferanser. Et godt tredemølle for andre er ikke nødvendigvis et godt valg for deg. 

Undersøk med fordel følgende:

 • Display – Kommer modellen med et oversiktlig display? 
 • Motor – Er modellen utstyrt med en kraftig motor? 
 • Programmer – Finnes det innebygde treningsprogrammer og virtuelle ruter? Og i så fall hvilke og hvor mange? 
 • Maksimal hastighet – Hvor raskt kan det løpes på båndet? (for eksempel 20 km/t eller 25 km/t) 
 • Løpebåndets lengde og bredde – Hvor mye plass tar det? Og kan det klappes sammen? 
 • Funksjoner – Tilbys det spesielle funksjoner? (for eksempel pulsmåling, helling, Bluetooth m.v.) 
 • Design – Hvordan er designet? Og passer det inn i det tiltenkte rommet? 
 • Maks. brukervekt – Hva er den maksimale brukervekten? Og er det tilstrekkelig? 

Du kan selv fortsette listen hvis det er andre ting du finner viktige ved kjøp av et nytt tredemølle. Skal vi hjelpe deg med å finne ditt nye tredemølle, så nøl ikke med å kontakte oss. Du er også velkommen til å skrive hvis du har spørsmål til et spesifikt produkt når det gjelder motorens effekt, den maksimale hastigheten, maks. personvekt eller noe helt fjerde.

Hvilket tredemølle til hjemmet bør du velge? 

Uansett om du bare ønsker å finne et billig tredemølle med de mest basale funksjonene, eller om du ønsker en av toppmodellene med alle mulige smarte funksjoner, så har vi det du søker. 

Mange eller få avanserte funksjoner? 

Først og fremst er det viktig at du tenker over hvilke behov du egentlig har til et tredemølle. Det kan for eksempel være at tredemøllen skal gi deg muligheten til å løpe virtuelle ruter eller ha ekstra støtdemping. 

Har du allerede nå en idé om at det kunne være kult med en masse avanserte funksjoner? Det kan være at du blant annet ønsker muligheten til å kunne velge mellom flere forskjellige programmer, koble til via Bluetooth for innsamling av treningsdata, sanntidskobling med Apple Watch, USB-port for opplading av smarttelefon, berøringsskjerm eller muligheten til å koble til et pulsbånd.

I så fall er det definitivt i den høyere enden av prisene du bør se. Men det er likevel funksjoner som disse som kan bidra til at du får mest mulig ut av treningen din. 

Kvalitetsnivået

Samtidig vil det ofte også være slik at pris og kvalitet henger sammen. Det er for eksempel kjennetegnende for våre tredemøller i denne delen av produktkatalogen, at de ofte også har en lengre levetid. Den lange levetiden skyldes blant annet at denne typen tredemøller er bedre i stand til å lede bort varmen enn tradisjonelle tredemøller. Ofte vil det nemlig være friksjonsvarmen som oppstår når man løper på tredemøllen, som er årsaken til slitasje på båndet. Et kvalitetstredemølle er bedre i stand til å lede bort varmen, og det er faktisk kjennetegnende for stort sett alle tredemøllene vi har i sortimentet, at de er produsert med tanke på at varmen på en fornuftig måte blir ledet bort. 

Størrelse 

I tillegg til at tredemøllen skal kunne passe inn i rommet, må den også passe til dine preferanser og ikke minst din størrelse. Et mindre tredemølle er enklere å få plass til, men til gjengjeld får du også en mindre løpeflate. 

Hvis du er minst 170 cm høy, bør du velge et tredemølle med en lengde på minst 145 cm. Du kan også vurdere et tredemølle med en større bredde. Den store løpeflaten reduserer risikoen for at du trår ved siden av. Samtidig gjør en større bredde at tredemøllen oftest har bedre stabilitet, spesielt hvis den også har en robust ramme. 

Hvem produserer de beste tredemøllene på markedet?

Det finnes etter hvert en lang rekke produsenter av tredemøller. Noen har spesialisert seg på å utvikle modeller for profesjonelt bruk, andre har private personer som målgruppe, og noen forsøker å imøtekomme behovene hos både private og bedrifter. Hos Fitness Engros kan du kjøpe treningsmaskiner for løping fra mange produsenter. De mest populære tredemøllene kommer for øyeblikket fra følgende merker: 


Vi kan dessverre ikke svare på hvilken produsent som er den beste, da dette er en individuell vurdering. Vi kan dog forsikre deg om at du får et kvalitetstredemølle, uansett hvilket av de nevnte merkene du velger. 

Få et billig tredemølle uten å gå på kompromis med kvaliteten 

Det er mulig å finne rimelige tredemøller som tilbyr en kraftig motor, en stor løpeflate, minimalt vedlikehold og et stilig design. Dette har vi flere eksempler på i vårt sortiment. Du kan med fordel sortere våre mange produkter etter pris, hvis du ønsker å bli presentert for noen av de rimeligere modellene først. Ønsker du en modell med en kraftigere motor og potensielt lengre levetid, bør du se på noen av de semi-profesjonelle og profesjonelle modellene. De dyrere modellene tillater ofte også en høyere brukervekt. 

De fleste tredemøller er på lager og kan leveres til deg innen få virkedager. 

Bredt utvalg av tredemøller uten motor og med motor 

Uansett om du foretrekker å løpe ved egen kraft, eller om du ønsker at tredemøllens motorkraft skal hjelpe til, så kan du hos oss finne tredemøller som matcher dine preferanser. 

Du kan for eksempel velge å bruke tredemøllens motorkraft, slik at du kan komme opp i hele 20 km/t og oppnå en helling på 15 %. Det er også en god idé å se nærmere på om det er en DC-motor eller en AC-motor. AC-modeller har ofte den kraftigste motoren, noe som muliggjør en høyere hastighet og lengre holdbarhet. En DC-motor er dog også en fin motor og kan uten tvil oppfylle de fleste behov. 

Ønsker du et tredemølle helt uten motor, så kan vi også imøtekomme dette ønsket. Det har i de siste årene blitt ganske populært å trene på tredemøller uten motor. Dette skyldes for mange at utbyttet av treningen blir markant større. Man kan dermed oppnå opptil 30 % større utbytte ved trening på et tredemølle uten motor sammenlignet med et bånd med motor. 

Når man skal presse treningen inn i en travel hverdag, ønsker man i bunn og grunn bare at treningen skal være så effektiv som mulig, og det er den i høy grad med et tredemølle av denne typen. 

At det ikke er noen motor, betyr selvfølgelig også at det ikke bruker strøm. Det er enkelt for brukeren å justere hastigheten og tempoet i treningen, da tredemøllen selv regulerer dette, alt avhengig av hvordan brukeren beveger seg. Beveger du deg fremover mot fronten av båndet, vil hastigheten øke. 

Beveger du deg mot midten av båndet med færre og lettere skritt, vil farten bli redusert. Stopper man helt opp og står stille på midten av båndet, stopper båndet. 

Slik vedlikeholder du tredemøllet ditt 

For å få maksimal glede av maskinen, bør du kjenne til hvordan du bruker og vedlikeholder tredemøllet ditt. I denne forbindelse vil det først og fremst være svært nyttig å lese, eller i det minste skimte gjennom, manualen. Normalt sett bør du smøre tredemøllet et par ganger i året, for eksempel ved å bruke en spray med smøremiddel. Her er det også en god idé å la tredemøllet kjøre et par minutter etter at du har påført smøremiddelet. Ved å smøre tredemøllet ditt omtrent to ganger i året reduserer du friksjonen mellom selve løpebåndet og overflaten på maskinen, noe som bidrar til at det kan holde lengst mulig. 

Du kan sannsynligvis også finne en videointroduksjon til modellen på nettet.

Få maksimal glede av treningen på tredemøllet ditt 

Utover regelmessig vedlikehold, finnes det flere måter å maksimere nytten og gleden av tredemøllet ditt på. Det dreier seg spesielt om hvordan du bruker tredemøllet og trener med maskinen. 

Her får du noen tips til en bedre treningsøkt på tredemøllet: 

 1. Invester i et par gode og ergonomiske løpesko. 
 2. Sørg for å plassere deg riktig på løpeflaten. 
 3. Start i et rolig tempo (start eventuelt med å gå og øk tempoet gradvis). 
 4. Bruk et innebygget treningsprogram for å øke motivasjonen og løpeglede. 
 5. Sørg for å variere treningen med intervaller o.l. (intervalltrening er svært effektivt). 
 6. Tøy ut etter hver løpetrening. 

Ved å bruke litt tid på å justere båndet og ta i bruk de forskjellige funksjonene og programmene, kan du se frem til en virkelig god løpeopplevelse. 

Finansiering samt bedrifts- og privatleasing av tredemøller 

Når du kjøper et tredemølle hos oss, kan du velge å sette opp en nedbetalingsordning og dele betalingen opp i mindre månedlige avdrag. Våre erfarne konsulenter hjelper deg med godkjenning til leasing (leasing krever kredittgodkjenning), enten tredemøllet er til privat bruk eller for bedrifter.

CPO og brukte tredemøller 

Er du på jakt etter et spesielt rimelig tredemølle? Fra tid til annen kan du hos oss være heldig å få tak i et brukt tredemølle - eller et såkalt Certified Preowned (CPO) tredemølle - som er renovert og grundig sjekket. Kontakt oss direkte for å høre hva vi har på lager i denne kategorien. Eller ta en tur innom vårt outlet, og se hvilke rimelige tredemøller vi eventuelt har på lager. 

Få 365 dagers returrett ved kjøp av tredemøller hos Fitness Engros 

Det er mange fordeler ved å handle treningsmaskiner hos Fitness Engros. 365 dagers returrett er bare en av fordelene. Du kan også forvente å spare mye penger på ditt kjøp, enten du velger et stort eller lite tredemølle fra vårt sortiment. Videre er vårt utvalg kjennetegnet ved at det finnes maskiner for både ambisiøse løpere så vel som fritidsløpere. Finn derfor ditt nye tredemølle her på siden.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point