Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Yogamatter

Merke
Farve

En god yogamatte er uunnværlig når man driver med yoga og ønsker en så effektiv og komfortabel trening som mulig. Yogamatten sikrer at du kan gjøre dine favoritt yogaøvelser uten ubehag og uten risiko for å skli.

Står en ny yogamatte høyt på ønskelisten din? I så fall bør du utforske vårt store utvalg av yogamatter av høy kvalitet. Vi tilbyr mange forskjellige yogamatter i forskjellige størrelser, materialer, farger og tykkelser. Utforsk utvalget og finn den beste yogamatten for deg basert på ditt nivå og dine preferanser.

Finn din nye yogamatte hos Fitness Engros

I vårt utvalg vil du finne mange yogamatter for både nybegynnere og erfarne. Siden vi har et så stort og variert utvalg, er vi sikre på at du kan finne din nye yogamatte hos oss. Alle treningmattene som er representert selges både til private og bedrifter.

For å kunne velge mellom de forskjellige mattene bør du stille deg selv følgende spørsmål om din kommende yogamatte:

  • Hvor tykk skal matten være?
  • Hvor tung kan matten være?
  • Hvilken farge og hvilket design skal matten ha?
  • Hvor mye er du villig til å bruke på matten?
  • Skal matten brukes privat eller kommersielt? (hjemmetrening eller senterbruk)

Vi har mange forskjellige yogamatter for private og bedrifter

Hos Fitness Engros tilbyr vi alle typer treningsmatter, inkludert yogamatter, for både private og bedrifter. Det er mulig å kjøpe en enkelt yogamatte til eget bruk, samt et større antall yogamatter til et treningssenter eller yogastudio. I vårt utvalg finner du kun slitesterke yogamatter som tåler hyppig bruk, noe som gjør dem egnet til kommersiell bruk.

Hos oss finner du også yogamatter i mange forskjellige lengder, tykkelser, materialer og farger. Ved å klikke deg inn på produktsidene vil du kunne lese om målene og andre spesifikasjoner mattene har, og du vil bli møtt av flere gode produktbilder.

Tykk vs tynn yogamatte

En yogamatte er vanligvis tynnere enn en vanlig treningsmatte. Dette gjør matten ideell for yoga, pilates og lignende treningsformer, der det er behov for et jordnært og fast underlag. Mattens tykkelse er en viktig faktor, da det påvirker både komforten og balansen under yogatreningen, men skal matten være tykk eller tynn?

Det er flere fordeler med å velge en tynn yogamatte. De tynne yogamattene er lettere å holde balansen på, da du står bedre fast, og de tar mindre plass og veier ofte mindre enn de tykkere yogamattene.

Det er også gode grunner til å velge en tykk yogamatte. Den tykke yogamatten gir mye komfort og støtdemping. Du bør vurdere å kjøpe en tykk yogamatte hvis du har dårlige knær, rygg eller av andre grunner ønsker maksimal komfort under treningen.

Har du ønsker om yogamattens farge, vekt og størrelse?

En god yogamatte bør ikke bare oppfylle preferansene dine når det gjelder tykkelsen. Den bør også oppfylle dine andre ønsker når det gjelder farge, vekt og størrelse.
Når det gjelder yogamattens størrelse, bør du ta utgangspunkt i din egen høyde og lengde. Du kan for eksempel kjøpe en yogamatte i størrelsen 190 x 60 cm. Denne størrelsen passer til de fleste yogautøvere.

Hvis du vil kunne ta matten med deg når du skal dyrke yoga utenfor hjemmet, bør du også være oppmerksom på vekten til matten. Jo lettere, desto bedre.

Hvilken yogamatte er den beste?

I vårt utvalg vil du finne mange matter til yoga, og din oppgave blir å finne den beste yogamatten for deg. Vi vil påstå at vi tilbyr noen av de beste yogamattene på markedet, men om den ene eller andre matten er den rette for deg, avhenger av dine ønsker og budsjett. Kontakt oss gjerne for personlig rådgivning.

Miljøvennlige yogamatter blir stadig mer populære – og du kan bli med på bølgen

Den perfekte matten til yogatrening bør ikke bare tilby optimal komfort, et pent design og sklisikre egenskaper. Den bør også være produsert på en miljøvennlig måte. Sistnevnte er noe som betyr mer og mer for danske yogautøvere.

Hos Fitness Engros finner du selvfølgelig mange treningsmatter som er produsert av miljøvennlige materialer, for eksempel kork. En stor del av mattene er også Oeko Tex Standard 100-sertifisert. Du kan velge en av disse mattene med god samvittighet. Hvis du ønsker en yogamatte som er fri for allergifremkallende stoffer, har du kommet til rett forhandler.

Kjøp en billig yogamatte uten å gå på kompromiss med kvalitet eller miljø

En kvalitetsrik yogamatte uten skadelig kjemi trenger ikke å koste en formue. I vårt utvalg vil du finne mange kvalitetsrike og miljøvennlige yogamatter som kan kjøpes til konkurransedyktige priser. Med en av disse mattene blir det en glede å trene yoga, da du får en stabil base å stå, sitte og ligge på.

En god yogamatte kan gjøre hele forskjellen

Underlaget har stor innvirkning på din ytelse og treningseffekt når du driver med yoga, uansett om du foretrekker hot yoga, bikram yoga, hatha yoga eller en annen yogaform. En god yogamatte sikrer bedre balanse og høyere komfort – og til slutt bedre trening. Kanskje er det nettopp den rette matten som gjør at du kan gjøre øvelser og komme inn i stillinger som du ikke tidligere har klart å utføre.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point