Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Massasjepistoler

Merke
Farve

En massasjepistol er et flott verktøy for å lindre ømme og stive muskler etter en hard trening. Verktøyet lindrer ømhet og stivhet i musklene, slik at du raskere kan restituere og bli klar til din neste treningsøkt. En massasjepistol gjør imidlertid ikke bare underverker etter treningen, men også før treningen, hvor den kan varme opp muskler og ledd.

Plages du med muskelømhet og muskelstivhet i din aktive hverdag, driver du med styrketrening, crossfit, yoga eller noe helt annet, kan du ha stor nytte av å bruke en massasjepistol. Utforsk vårt utvalg av massasjepistoler på denne siden, hvis du ønsker å skaffe deg et smart massasjeapparat.

Hva er en massasjepistol?

En massasjepistol er et massasjeapparat som er formet som en pistol (derav navnet massasjepistol). Den engelske betegnelsen for apparatet er massage gun.

Massasjepistolen består av et håndtak, som brukeren holder under bruk, og et massasjehode som ved hjelp av raske og gjentatte støt (slagterapi) mot kroppen gir en dyptgående massasje. På selve apparatet er det vanligvis også mulig å regulere vibrasjonsnivået, og i mange tilfeller er det mulig å bytte ut massasjehodet.

Designet, størrelsen og vekten kan variere fra apparat til apparat, men de fleste av våre massasjepistoler har en beskjeden størrelse og vekt. Ofte veier massasjepistolene ikke mer enn et par kilo.

En massasjepistol har mange gunstige effekter

I vårt sortiment finner du massasjepistoler med mange fantastiske funksjoner og spesifikasjoner. Disse apparatene kan brukes både før og etter trening av enhver aktiv person – både toppatleten og mosjonisten.

En massasjepistol kan for eksempel brukes til følgende:

  • Avslapning og velvære
  • Oppvarming av muskel- og bindevev samt ledd (særlig gunstig før trening)
  • Lindring av ømhet, spenninger og stivhet i musklene (raskere restitusjon)
  • Økning av blodgjennomstrømningen (gjør kroppen i stand til å yte mer)

Oppsummert vil bruken av en massasjepistol kunne fremme din restitusjon etter en hard trening. Du blir raskere klar igjen, og derfor vil massasjeapparatet indirekte kunne sikre deg et bedre treningsutbytte.

Som en del av din oppvarming kan det også være en god idé å bruke en massasjepistol - den kan nemlig varme opp musklene og leddene før treningen. Massasjen bør imidlertid ikke erstatte den normale oppvarmingen, men heller være et supplement.

Du kan også bruke massasjepistolen hvis du føler deg stresset eller bare vil unne deg selv litt velvære. En god massasje hjelper deg nemlig til å slappe av.

Et godt og rimelig alternativ til profesjonell massasje

De fleste aktive nordmenn kan ha behov for en behagelig massasje fra tid til annen, men det er ikke sikkert at budsjettet rekker til profesjonell massasje hver uke. Heldigvis finnes det flere alternativer til å få massasje av en profesjonell massør. Et av de gode og rimelige alternativene er å bruke en massasjepistol.

I vårt sortiment finner du mange prisgunstige massasjepistoler. Ved å kjøpe en av disse massasjepistolene får du et verktøy som du kan bruke igjen og igjen. Kjøper du dette verktøyet i stedet for å gå til massør, vil investeringen være tjent inn etter få gangers bruk, da du slipper å betale en massør 500-900 kr. i timen.

Våre massasjepistoler byr på flere vibrasjonsnivåer og massasjehoder

En massasjepistol er ikke et særlig komplisert massasjeapparat.

Som bruker bør du likevel vite hvilke muligheter og funksjoner apparatet har. Særlig relevant er det å vite hvor mange og hvilke vibrasjonsnivåer og massasjehoder som følger med.

De mest eksklusive massasjepistolene fra vårt utvalg har en rekke forskjellige vibrasjonsnivåer, hvor forskjellen på nivåene ligger i hvor mange vibrasjoner som genereres i minuttet. Typisk genereres det mellom ca. 1.300 og 3.300 vibrasjoner i minuttet. Du kan ved å regulere vibrasjonsnivået bestemme hvor kraftig massasjen skal være. Ønsker du en dyp massasje, bør du velge et av de høyeste vibrasjonsnivåene.

Ved flere av våre massasjepistoler følger det også med forskjellige massasjehoder. Et stort utvalg av massasjehoder sikrer at du kan tilpasse massasjen etter hvilket område du vil behandle. Kulehodet er for eksempel velegnet til store muskler som lår og bryst, mens gaffelhodet er velegnet til ryggraden, skuldre og ankler. Bruk gjerne de forskjellige massasjehodene for å sikre en effektiv massasje av hele kroppen.

Massasjepistoler er velegnet for behandlere, atleter og andre aktive nordmenn

En massasjepistol kan brukes av alle – fra behandlere og atleter til den private styrkeløfteren eller crossfiteren. Flere av våre massasjepistoler er utviklet for profesjonell bruk, men de kan brukes av alle.

Som privatperson trenger du ikke å kontakte en behandler for å dra nytte av en massasjepistol. Dette massasjeapparatet er nemlig utviklet for å kunne betjenes av brukeren selv. Du kan dermed gi deg selv en effektiv massasje og lindre smerter, få bukt med ømme muskler, øke blodsirkulasjonen i kroppen og mye mer. Det kan imidlertid være behov for en hjelpende hånd ved behov for massasje av rygg, nakke, baklår eller andre områder på kroppen som er vanskelige å nå selv.

Slik finner du den beste massasjepistolen til dine behov

Vil du også ha muligheten til å få en dyptgående massasje flere ganger i uken uten å måtte betale dyre massørregninger? Da bør du investere i en massasjepistol. Vi hjelper deg med å finne den rette.

Vi forhandler mange forskjellige massasjepistoler som skiller seg fra hverandre på punkter som pris, design, funksjonalitet m.m. Tenk derfor gjennom hva du søker i en massasjepistol. Er det viktig for deg at du får en massasjepistol med en støysvak motor og et ergonomisk design, eller leter du heller etter en rimelig massasjepistol med de mest grunnleggende funksjonene? Uansett hvilke krav du stiller, har vi sannsynligvis den rette massasjepistolen for deg. Velg gjerne en kraftig modell hvis du ønsker en brukervennlig massasjepistol med en kraftig og støysvak motor.

Det er mange fordeler ved å kjøpe massasjepistoler hos Fitness Engros. Foruten et stort utvalg, tilbyr vi 365 dagers returrett og rask levering. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om våre produkter, levering eller noe annet.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point