Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Pull Up Bars, Dip Bars & Leg Raise

Merke
Muskelgruppe
Farve

Pull up-trening kan være veien til økt styrke og flotte definisjoner. Noe som mange dansker streber etter. For dette treningsformålet trenger du en pull up-bar, og det er i den anledning at vi kommer inn i bildet med vårt store utvalg av nettopp pull up-bars.

Her på siden finner du bl.a. kvalitetsrike pull up-bars, dip og leg raise-stasjoner fra merker som Crossmaxx og Lifemaxx og gym80. Vi har nøye utvalgt alle de representerte produktene og merkene, slik at du kan få mest mulig verdi for pengene.

Via denne siden kan du enkelt få tilgang til produktsidene, hvor vi presenterer deg for de enkelte pull up-bars. På disse produktsidene finner du en beskrivelse av stengene, og vi har også fremhevet viktige spesifikasjoner som dimensjoner og vekt.

Hva er en pull up-bar?

En pull up-bar er et veldig enkelt, men samtidig meget effektivt og populært treningsutstyr, som fungerer utmerket for trening av ryggmuskler og biceps. Pull up-bars monteres høyt oppe (i f.eks. taket eller høyt oppe på en vegg), slik at du kan løfte deg selv opp.

Når du bruker en pull up-bar, så trener du med din egen kroppsvekt. Du kan gjøre kroppsopptrekk med underhåndsgrep eller overhåndsgrep, og du kan holde smalt eller bredt på stangen. Grepet har betydning for hvilke muskelgrupper som aktiveres, men det er hovedsakelig ryggmuskler og biceps som aktiveres ved pull up-trening.

Pull up-bars brukes i både hjemmegym og treningssentre verden over.

Derfor er en pull up-bar et utmerket treningsutstyr

En pull up-bar – eller på dansk pull up-stang – er et utmerket treningsutstyr av flere forskjellige grunner. Det er vanlig å ha et elsk-hat-forhold til pull up-stangen, siden det er hardt å løfte seg selv opp, men ikke desto mindre gir det virkelig gode resultater.

Det er følgende gode grunner til å kjøpe og bruke en pull up-bar:

  1. Utstyret tar nesten ingen plass – I kategorien av plassbesparende treningsutstyr er det vanskelig å komme utenom den kjære pull up-baren. Den tar nemlig ingen gulvplass, siden den alltid monteres i høyden. Dette er spesielt en fordel når det skal innredes et mindre hjemmegym eller treningslokale.
  2. Alle kan gjøre pull ups (med eller uten hjelpemidler) – En pull up-bar er også fantastisk, siden den kan brukes av enhver. Det er hardt å løfte seg selv opp i armene, men med de rette hjelpemidlene kan nesten alle gjøre pull ups.
  3. Utstyret er nesten ikke til å slite opp – Til slutt er det nesten umulig å slite opp en pull up-bar. I vårt sortiment finner du f.eks. en pull up-bar som er laget i pulverlakkert stål, som tilbyr enorm slitestyrke.

Pull up-trening for nybegynnere

Det gir store muskler, flotte definisjoner og økt selvtillit å kunne løfte seg selv opp i armene. Derfor har du helt naturlig interesse i å kunne gjøre pull ups – og gjerne mange av dem. Øvelse gjør mester, og det gjelder også når det kommer til pull up-trening. Som nybegynner må du først og fremst sette deg inn i hvordan du skal holde på stangen. Deretter bør du vurdere om du vil bruke hjelpemidler.

Av hjelpemidler kan det bl.a. nevnes power bands, som er store strikker som kan brukes til mange treningsformer. Hvis du har en treningspartner, kan du også få ham eller henne til å holde føttene dine når du gjør pull ups.

Pull up-trening for øvede

Selv for øvede kan pull up-trening gi svette på pannen. For de mest rutinerte kan det dog være behov for mer motstand, og dermed utfordring, enn hva som kan oppnås med egen kroppsvekt. Hvis du uten de helt store anstrengelsene kan gjøre 15-20-25 pull ups, så bør du vurdere å utfordre deg selv litt. Du kan legge til ekstra belastning ved å bruke en vektvest eller et belte hvor det er mulighet for å montere vektskiver.

 Vil du skru opp vanskelighetsgraden, så kan du også prøve å gjøre pull ups med én arm.

Hvilken pull up-bar er den beste?

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne den beste pull up-baren. Det er nemlig langt på vei en individuell sak å vurdere hvilken pull up-stang som er best, siden det må tas hensyn til egne krav og preferanser. Hos Fitness Engros er vi dog overbeviste om at vi har den beste pull up-baren for nettopp deg.

Vi oppfordrer deg til å sjekke ut våre forskjellige produkter, slik at du kan vurdere hvilken stang som utgjør det beste valget for deg. Du er dessuten hjertelig velkommen til å kontakte oss, hvis du har spørsmål eller trenger innspill.

En god pull up-bar bør optimalt sett oppfylle følgende:

  1. Den skal være enkel å montere
  2. Den skal ha en høy bæreevne
  3. Den skal være laget av slitesterke materialer
  4. Den skal tilby et godt grep

Du kan selv fortsette listen, hvis du stiller flere og/eller andre krav til din kommende pull up-stang.

I vårt sortiment finner du utelukkende pull up-bars av høy kvalitet, så uansett hvilken bar du velger, så kan du være sikker på at kvaliteten er på topp.

Loftmontert, dørmontert eller vegmontert pull up-stang?

Det finnes pull up-bars for både takmontering og veggmontering, samt pull up-bars som er beregnet for montering på en dørkarm. Førstnevnte typer – pull up-stenger for takmontering og veggmontering – er som utgangspunkt de mest stabile av slaget og bør derfor være å foretrekke.

Pull up-stenger for veggmontering og takmontering er alltid de som finnes i treningsentre, mens pull up-stenger for montering på dørkarmer ikke er et sjeldent syn i private hjem. Vær særlig oppmerksom på om taket eller veggen kan holde til det. Selv stangen har vanligvis en beskjeden vekt, men taket/veggen må også kunne holde til brukerens vekt.

Hva koster en god pull up-bar? 

I vårt sortiment finner du pull up-bars i litt forskjellige prisklasser. De fleste av stengene koster mellom 500 og 1.500 kr. Den billigste løsningen er en pull up-bar dørribbe, men det er dessverre også løsningen som tilbyr den laveste bæreevnen. Er det derfor budsjett til en litt dyrere pull up-stang, så vil pengene være godt anvendt.

Vi har jevnlig gode tilbud på pull up-stenger, så hold øye med disse, hvis du gjerne vil gjøre en ekstra god handel.

Vi forhandler pull up-bars til privatpersoner og bedrifter

Et pull up-stat STANG fylder ikke alverden og befinner seg dessuten i en prisklasse hvor alle kan være med. Derfor vil dette treningsutstyret kunne brukes i såvel hjemmegym som i treningsentre. Vårt utvalg er da også rettet mot både privatpersoner og bedrifter, så enten du ønsker å kjøpe én pull up-stativ til ditt treningsrom hjemme, eller om du skal innrede et større treningsenter, så kan du få dekket dine behov hos Fitness Engros.

365 dagers returrett

Hos Fitness Engros tilbyr vi 365 dagers returrett. Du har dermed god tid til å overveie ditt kjøp, og hvis du føler for å returnere din pull up-stang, så har du hele 365 dager på å gjøre det.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point