Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

OCR

Merke
Farve

Gi OCR-treningen en kickstart med settet fra Force5

Har du hørt om OCR-trening og blitt nysgjerrig på treningsfenomenet? Da er du ikke alene. OCR-trening er mer populært enn noen gang, og det blir lagt merke til hos Force5, som utvikler utstyr til formålet. Force5 står bl.a. bak nevnte kit, som egner seg svært godt til OCR-trening for nybegynnere.

OCR (Obstacle Course Racing) er ikke noe som kun praktiseres i militæret. Det praktiseres også i private treningsrom og i profesjonelle treningssentre over hele landet (og verden). OCR innebærer kort og godt løp med ulike hindre. Hvis OCR-trening høres ut som noe for deg, er det bare å sette i gang dag.

På denne siden finner du slitesterke grep og produkter av høy kvalitet.

Kom enkelt over hindringene med våre grep og håndtak for OCR.

Hvis du er en treningsutøver innen OCR som hovedsakelig jobber med egenvektstrening, vil du finne grep som maksimerer utbyttet av dine øvelser. Finn ditt short rope til grepsstyrketrening samt kroker til øvelser på bjelken. Styrk skulderpartiet, armene og kjernemuskulaturen før treningen går over til hinderløypa.

Velg kroktypen du foretrekker å trene monkey bars med, eller bruk nunchucks, stropper eller grip balls til montering på riggen. Vi fører det ledende merket Force5, som produserer velkonstruerte grep designet for å komme deg gjennom hindringene på banen på en rask og effektiv måte.

Lag den ultimate hindringen ved å bruke våre OCR-grep på riggene, eller se vårt utvalg av ferdige riggmodeller – perfekt til armgang med kroker.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point