Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Timere

Merke
Farve

En crossfit-timer er et smart tilbehør til crossfit og funksjonell trening. Timeren er i stand til å telle både tid og intervaller, slik at du hele tiden kan se hvor langt du har kommet. Tiden og intervallene markeres tydelig med typisk blå og rød farge.
En crossfit-timer vil ofte også ha en pip-funksjon, slik at du ikke er nødt til å ha øynene rettet mot timeren.

I vårt sortiment finner du crossfit-timer til både crossfit-studioer og hjemmegym. Vi tilbyr blant annet timer fra Gymboss og Crossmaxx til gunstige priser.

Stort utvalg av crossfit-timer

En crossfit-timer er ikke bare en crossfit-timer. De finnes i forskjellige størrelser og prisklasser, akkurat som det er forskjell på timerens funksjonalitet.
Vårt utvalg består blant annet av større intervall-timer med 4 eller 6 sifre. Disse timene er ment for crossfit-studioer, der det skal være mulig å lese av tid og intervaller på lang avstand. Når du kjøper denne typen crossfit-timer, vil det følge med både fjernkontroll og strømforsyning.

Vi tilbyr også mindre crossfit-timer, inkludert mini-timer, til mindre sentre og hjemmegym. Noen av disse kan festes rundt armen eller i bukselinningen, mens andre kan festes på rigs ved hjelp av en magnet på baksiden.

4-sifret eller 6-sifret crossfit-timer

Vi tilbyr 4- og 6-sifrede crossfit-timer, som kan times opp eller ned fra 00:00 til 99:59. Når du ikke bruker en av disse timene som tidtaker, vil den fungere som et 12/24 timers ur.
Ønsker du en crossfit-timer som viser både antall runder og tid, bør du velge en 6-sifret crossfit-timer med programmerbare intervall innstillinger. En 6-sifret timer er litt dyrere enn en 4-sifret timer, men til gjengjeld kan den vise både tid og runder.

Mini crossfit-timer

I vårt sortiment finner du også en rekke mindre crossfit-timer. Disse kalles typisk for mini crossfit-timer, og de kan, akkurat som de større timene, brukes til å holde øye med både tid og runder. Ofte er det mulighet for å kode inn faste intervaller eller programmer, slik at du ikke trenger å justere timeren på nytt hver gang en ny trening starter.
En mini crossfit-timer kan fungere som både ur, stoppeklokke og tidtaker, slik at du ikke trenger å finne frem smarttelefonen din.

Tilbehør til crossfit-timer

Vi fører også et mindre utvalg av tilbehør til crossfit-timer. Du har for eksempel mulighet til å kjøpe en fjernkontroll til din crossfit-timer, hvis du har mistet den opprinnelige fjernkontrollen. Du kan også kjøpe et armbånd, som gjør det enkelt å ha din mini crossfit-timer rett ved hånden.

Betjening av en timer til crossfit og funksjonell trening

En crossfit-timer er et veldig enkelt verktøy, som du raskt kan lære å betjene. Det er imidlertid forskjell på hvordan timeren skal betjenes, avhengig av hvilken du velger. De klassiske timene betjenes ved hjelp av en fjernkontroll som følger med timeren, mens andre timere er utstyrt med knapper på toppen, som du må bruke for å justere tiden. Du kan enkelt stille inn timeren til ønsket antall minutter og sekunder uansett modellvalg.

Gode grunner til å bruke en crossfit-timer

Det er flere gode grunner til å kjøpe en crossfit-timer med ur og nedtelling, samt eventuelt med programmerbare intervall innstillinger.

Her er noen av de gode grunnene:

  1. Du slipper å bruke smarttelefonen din under trening
  2. Du kan alltid se hvor langt du har kommet i treningen din
  3. Du kan bruke timeren til å telle både opp og ned
  4. Du kan legge inn faste programmer eller intervaller, om relevant

En crossfit-timer kan være med på å øke motivasjonen din og øke prestasjonen din, slik at du får enda mer ut av din crossfit-trening.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point