Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Mosjonssykler

Merke
Farve

Treningssykkel er en av de mest populære reningsapparatene, og vi forstår hvorfor. En treningssykkel egner seg spesielt godt til kondisjonstrening, rehabilitering og fettforbrenning, så ønsker du å komme i bedre form, å gå ned i vekt og/eller å komme sterkt tilbake etter en skade, så er dette et sikkert valg. 

Her på siden kan du oppleve vårt brede utvalg av treningssykler. Vi selger blant annet modeller til hjemmebruk samt til større og mindre treningssentre, og vi tilbyr merker som Assault Fitness, Concept2, Intenza, Star Trac, Xebex og mange flere. Alle treningssykler fra vårt sortiment er nøye utvalgt på grunnlag av strenge krav til kvalitet, sikkerhet osv. 

Det er mange fordeler ved å trene på en treningsykkel 

En treningssykkel er et godt valg av treningsmaskin, da denne maskinen byr på mange fordeler. Fordeler som du sannsynligvis også vil finne stor verdi i. 

Trening på en treningssykkel kommer med følgende fordeler: 

 1. Skånsom trening for ledd og sener (= veldig liten risiko for å bli skadet) 
 2. Enkel trening 
 3. Brukervennlig (det er lett å justere intensiteten, setehøyden osv.) 
 4. Du kan forbrenne kalorier i stor skala 
 5. Den tar mindre plass enn de fleste andre maskiner til cardio 
 6. Den kan kjøpes til en overkommelig pris 
 7. Den er lett å flytte rundt med (hvis den er utstyrt med hjul) 

Ønsker du også å være sikret en god trening, hvor du får opp pulsen og svetten på pannen uten å overbelaste knær eller albuer, så bør du skaffe deg en god treningssykkel. 

Slik finner du den beste treningssykkel ut fra egne krav 

I stedet for å søke nettet rundt for å finne en troverdig treningssykkel test, så kan du med fordel fokusere på å finne de beste syklene for akkurat deg. Det finnes nemlig minst like mange forskjellige meninger om hva en slik sykkel skal by på av funksjoner, programmer og kvaliteter, som det finnes forskjellige treningssykler. 

Ønsker du å trene seriøst, så må du også være seriøs omkring ditt valg av sykkel. Husk i den forbindelse å stille krav til følgende faktorer: 

 • Bruk – Hjemme, semi-profesjonell eller profesjonell? 
 • Type – Vanlig treningsyskkel, sittesykkel, ergometersykkel eller noe helt annet? 
 • Merke – Ønsker du en fra et bestemt merke? 
 • Farge – Har du preferanser mht. farger? 
 • Pulsmåling – Vil du ha mulighet for å tracke pulsen din under treningen? 
 • Motstand – Hvilken motstandstype foretrekker du? Og hvor mange motstandsnivåer skal det være? 
 • Belastningsevne – Hva skal maks. brukervekt som minimum være? 
 • Justeringsmuligheter – Skal treningssyklen kunne justeres på sete og styre? 
 • Budsjett – Hva kan sykkelen maksimalt koste? 
 • Innstigning – Høy eller lav innstigning? 
 • Computer og funksjoner – Skal treningssykkelen by på en brukervennlig computer? Hvilke funksjoner skal det være? Har du ønsker til forskjellige treningsprogrammer? 
 • Og eventuelle andre ting – Fortsett evt. selv listen 

Lett eller tung treningssykkel? 

En tung sykkel er normalt ikke å foretrekke, men når det dreier seg om treningssykler, så kan det være en fordel hvis sykkelen ikke er altfor lett. 

Ofte forholder det seg slik at de tyngre treningssykler - med tyngre svinghjul - er mer stabile og holdbare enn de letteste. En sykkel med et tungt svinghjul vil typisk kunne yte mer motstand, og det vil ofte by på en jevnere og mer behagelig tråkk enn andre sykler. En ulempe med de litt tyngre syklene er imidlertid at de som regel også er litt dyrere. 

Foldbar eller ikke? 

Skal du trene hjemme, og ønsker du å få så mye ut av plassen i ditt hjemmegym som mulig, så velg en foldbar treningssykkel. De kan lett foldes sammen og gjemmes bort etter bruk, slik at de ikke tar opp mer gulvplass enn høyst nødvendig. 

Foldbare treningssykler er ikke de mest robuste syklene, men til gjengjeld er de svært praktiske, noe som bør vektlegges høyt hvis du vil ha en hjemme. Du kan evt. sette den i kjelleren eller boden når du ikke bruker den for å frigjøre mer plass i hjemmet.

Vær også oppmerksom på den maksimale brukervekten 

Den eksakte belastningsevnen kan variere fra modell til modell, hvorfor det er verdt å legge merke til denne faktoren. Maks. brukervekt sier noe om hvor robust og holdbar sykkelen er, hvor en modell med en høy maks. brukervekt bør foretrekkes. 

I venstre side kan du ved våre filtre sortere våre treningssykler etter akkurat brukervekt - fra 130 til 200 kg ca. 

Korrekt innstilling og bruk av en kondisjonssykkel 

Før du starter den harde treningen, må du sørge for at du har justert sykkelen din riktig. Du må spesielt være oppmerksom på setehøyden. Du bør ikke sitte for høyt eller for lavt når du trener på sykkelen, da det kan påvirke holdningen, ytelsen og komforten din.  

I tillegg til å justere setehøyden og eventuelt styrehøyden, må du justere motstanden. Det er vanligvis mulig å angi ønsket motstand ved hjelp av en dreieknapp, knapper på håndtakene og / eller via displayet. Les manualen hvis du er usikker på hvordan du skal justere motstanden.  

Bruk eventuelle innebygde treningsprogrammer  

De fleste treningssykler har nå innebygde programmer for blant annet intervalltrening. Disse kan du bruke for å sikre så effektiv trening som mulig og for å oppleve en realistisk opplevelse.  

I tillegg til de innebygde programmene, har noen av våre trenings sykler muligheten til å koble til en smarttelefon eller nettbrett for flere programmer og sykkelruter.  

Gjør sykkeltreningen din så komfortabel som mulig  

Første skritt mot en komfortabel sykkel trening er selvfølgelig å kjøpe en veldig komfortabel treningssykkel. Velg en ergonomisk modell med en ergonomisk sete og mulighet for å justere sete og styre. 
En komfortabel og stabil trenings sykkel er imidlertid ikke alt som trengs for å oppnå høy komfort. Husk også å investere i godt passende, pustende og behagelig sykkelklær. Da kan du trene uten å bli overopphetet.  

Med disse tingene på plass kan du nyte en god og intensiv trening, der du kan aktivere nesten alle de store muskelgruppene (men hovedsakelig lår, rumpe og legger).  

Vi tilbyr mange billige treningssykler av høy kvalitet  

Hos Fitness Engros tilbyr vi treningssykler i alle prisklasser, så det er selvfølgelig også hos oss du finner en billig treningssykkel. Enten det er de helt prisvennlige treningssyklene for hjemmebruk, eller det er de mer eksklusive treningssyklene for profesjonell bruk, du leter etter, kan vi oppfylle dine behov. Vi har treningssykler for både profesjonelle utøvere og hobby mosjonister.  

Hvis du også vil ha en kvalitets treningssykkel uten å sprenge budsjettet, så slå til i dag. De beste og billigste treningssyklene er bare noen få klikk unna, så hva venter du på? Vi har alltid mange gode tilbud.  

Opplev våre treningssykler i vårt showroom  

På vår nettbutikk har du mange muligheter til å finne en godt bygget treningssykkel blant våre mange forskjellige treningssykler i nesten like mange forskjellige prisklasser.  

Du har imidlertid også muligheten til å se, berøre og prøvekjøre mange av modellene våre ved å besøke vårt showroom. Enten det er en modell med elektromagnetisk motstand, magnetisk motstand eller noe helt annet som står øverst på ønskelisten din, kan du finne sykler etter din smak i vårt showroom. Kom innom og la oss hjelpe deg med å finne din nye trenings sykkel. Du kan også få hjelp til å velge en treningssykkel når du handler på nettet - kontakt oss bare på telefon eller e-post.  

Prøv en profesjonell treningssykkel  

Drømmer du om å bli profesjonell utøver, eller tar du bare treningen din veldig seriøst, må du prøve en profesjonell sykkel fra vårt sortiment. Ved å velge en profesjonell modell, er du sikret en velutstyrt treningssykkel med en stabil og robust konstruksjon, en jevn tråd og mange forskjellige motstandsnivåer.  

En robust trenings sykkel av profesjonell kvalitet har ofte en lengre levetid enn de billigere modellene, derfor kan det være en god idé å være kvalitetsbevisst. Blant våre mer eksklusive treningssykler har vi for eksempel modeller fra Star Trac, DRAX, Intenza og Concept2. Vi har imidlertid også mange andre treningssykler i en lavere prisklasse. 

Treningssykler og Airbikes av høy kvalitet 

I denne kategorien finner du et stort utvalg av treningsykler og airbikes fra anerkjente merker. Vi selger sykler av topp kvalitet til kommersielle treningssentre, men også modeller som kan betegnes som semiprofesjonelle. 

Treningssykler i takt med tiden 

En treningssykkel er et unikt treningsredskap. Vi har kommet langt fra de tradisjonelle kondisyklene og kan tilby robuste, elegante og effektive treningsykler innenfor alle prisklasser og for enhver innsats til treningssenter, foreninger, hoteller og private hjem. La oss slå fast med en gang: En kondisykkel er ikke det den engang var. Den er nemlig mye, mye mer! Moderne treningsykler for hjemmebruk og profesjonell bruk er avanserte treningssykler som gir både nybegynnere og erfarne brukere gode muligheter for å gjennomføre individuelle, effektive treningsprogrammer på alle nivåer - fra den første, forsiktige starten til lange, svettefulle treningsøkter. Selvfølgelig uten driftsstans og med presis og ensartet belastning, slik at man kan regne med sin prestasjon og enkelt kan sammenligne fra gang til gang. 

Treningssykler for private og profesjonelle 

I den ene enden av spekteret har vi den sammenleggbare, kompakte treningsykkel for det lille rommet. I den andre enden de mest avanserte, trinnløst regulerte og elektronisk styrede syklene for avansert bruk med forhåndsinnstilte programmer og wattmåling. Innenfor alle grupper har vi håndplukket de beste produsentene og leverandørene, slik at du er sikret topp kvalitet, stilrent design og en god opplevelse for brukeren med mange individuelle muligheter for innstilling og trening. 

Moderne treningssykler 

Våre leverandører produserer moderne treningssykler som gir deg muligheten til å velge blant sykler med den siste teknologien og moderne design. Du finner altså noen av de beste treningsykler på markedet i vårt sortiment. 

Kondisykkel 

Hvis du vil komme i form, oppnå større velvære og kvitte deg med overflødig vekt, er en kondisykkel en veldig god måte å drive effektiv cardiotrening på. Kondisykkelen er også ideell i mange tilfeller der rehabilitering er nødvendig, siden sykling er en mer skånsom treningsform enn for eksempel løping. Det er viktig at du velger en kondisykkel av god kvalitet, som du blir fornøyd med å bruke, slik at du kan oppnå de resultatene du har satt deg som mål. Fitness Engros fører utelukkende kondisykler av profesjonell kvalitet. 

Hvilken kondisykkel skal du velge? 

Det er mange parametere du må forholde deg til når du skal velge en kondisykkel som passer til dine behov. Her har vi samlet noen gode råd: 

 • Ikke kjøp en veldig billig kondisykkel. Kvaliteten er deretter, og du vil ikke bli glad i å sykle på en dårlig sykkel. Hvis du trener på en billig kondisykkel, vil du ofte oppleve at sykkelen har et ujevn tråkk, samt at du får en dårlig sittestilling når sykkelen er ustabil. 
 • Gå etter en kondisykkel som ikke er for lett. En god og sterk sykkel har litt vekt! 
 • Sjekk svinghjulet - det bør veie minst åtte kg, slik at tråkket blir jevnt. 
 • Sjekk bremsesystemet. Som en tommelfingerregel bør kondisykkelen ha en magnetisk brems som sikrer en stabil tråd - det finner du sjelden på en billig sykkel. 
 • Plasser kondisykkelen på et godt sted der du vil bruke den - for eksempel foran TV-en. 

Søk profesjonell veiledning slik at du er sikker på at du velger riktig kondisykkel.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point