Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Bokseutstyr

Merke
Farve

Hos Fitness Engros forhandler vi treningsredskaper til kampsport og boksetrening for nybegynnere og profesjonelle boksere. Utforsk siden her for å finne en sandsekk, boksehansker eller en sparkepute.

For å beskytte hendene dine og for å sikre en så effektiv boksetrening som mulig, trenger du et par gode og kvalitetsriktige boksehansker. Mangler du et par kvalitetshansker til boksing, enten du bokser på høyt eller lavt nivå, så har du kommet til riktig forhandler. Hos Fitness Engros fører vi et bredt utvalg av bokseutstyr, så vi kan naturligvis også tilby hansker til boksing. 

Vi forhandler boksehansker til forskjellige formål, inkludert trening på sandsekk, og vi kan tilby flere forskjellige merker, størrelser og design. Sjekk utvalget og finn de rette boksehanskene for deg. 

Boksehansker til nybegynnere, erfarne og profesjonelle 

I vårt utavlg finner du forskjellige typer boksehansker til både nybegynnere, erfarne og profesjonelle. Vårt utvalg består hovedsakelig av sandsekkhansker, som, som navnet antyder, er velegnet til trening på sandsekker, men vi kan også tilby plethansker til boksing. 

Uansett om du bare bokser for å holde deg i form, om du drømmer om å komme i bokseringen en dag, eller om du allerede deltar i bokseturneringer, så kan du finne boksehansker som matcher dine krav og behov her på siden. 

Alle boksehansker fra vårt utvalg er nøye utvalgt, derfor kan du være sikker på at de lever opp til våre, og sannsynligvis også dine, høye kvalitetskrav. 

Sandsekkhansker til boksing 

Det kan være hardt for både hender og håndledd å bokse på sandsekker. Av denne grunn skal du unne deg et par gode sandsekkhansker til boksing, hvis du hovedsakelig trener på sandsekker. 

Et par sandsekkhansker til boksing er vanligvis laget av kunstlær eller andre slitesterke materialer som er egnet til hyppige og langvarige boksetreninger. Andre kjennetegn ved sandsekkhansker er at de ofte har tredobbelt polstring og borrelåslukking for enkel bruk. Noen av hanskene har en løs og åpen tommel, mens andre har en fast tommel. Det er ofte en smakssak hva man foretrekker. 

Våre sandsekkhansker er egnet til både hjemmebruk, fitness og klubber. Vi har for øvrig flere billige boksehansker i denne kategorien. 

Plethansker til boksing 

Vi har ikke bare fornøyelsen av å forhandle sandsekkhansker til gunstige priser. Vi fører også et attraktivt utvalg av plethansker til boksing. Disse boksehanskene brukes hovedsakelig til klassisk boksing, men kan også fungere til thaiboksing, karate og andre former for kampsport. 

Plethansker er boksehansker med ekstra mye polstring, hvor det på håndflaten er montert en pute. Slike hansker utgjør et godt alternativ til slagputer som brukes til samme formål. Hanskene brukes til sparring, og formålet er å trene hurtighet, hånd-øye-koordinasjon og presisjon. For å få glede av slike hansker må man være to personer – den ene personen har boksehansker på og slår på plethanskene, mens den andre tar imot slagene med plethanskene på hendene. Den solide polstringen sikrer at det ikke gjør vondt å motta slag på hanskene. 

Skal du og boksevennen din komme i enda bedre form? Invester da i et par plethansker og ta bokseferdighetene deres til neste nivå. 

Hansker til boksing fra merker som LMX. og Fightersport 

Det er en veldig god idé å bruke boksehansker når det står boksing på programmet, men da det er forskjell på hansker til boksing, bør du velge dine hansker med omhu. Er det en god boksehanske av høy kvalitet du er på utkikk etter, så vil våre boksehansker fra LMX. og Fightersport helt sikkert fange din interesse. Klikker du deg inn på de enkelte produktsidene, kan du lese alt om hva hanskene er velegnet til, hvilket materiale de er laget av, og hvilke størrelser de finnes i. 

Viktigheten av å velge de rette boksehanskene 

Det kan være vanskelig å finne den helt riktige boksehansken, for hvilken er egentlig den beste? Hjelpen er nær. Hanskene vil ikke nødvendigvis ha den tiltenkte effekten hvis de ikke brukes til det formål de er utviklet for, eller hvis størrelsen ikke er riktig. Derfor må du gjøre noen overveielser før kjøpet. 

Still deg selv følgende spørsmål ved valg av hansker til boksing: 

  • Skal hanskene brukes til sparring, trening på sandsekker, kamp eller noe helt annet? 
  • Hvor mye polstring skal de ha? (vær oppmerksom på måleenheten oz) 
  • Hvilket materiale skal de være laget av? 
  • Skal de ha borrelås? 
  • Hva får de maksimalt koste? 
  • Hvilken størrelse skal de ha? 

I noen tilfeller vil du ikke kunne nøye deg med ett par boksehansker. Vil du f.eks. både kunne trene på sandsekk og sparre med din makker, så må du ha både et par sandsekkhansker og et par plethansker. 

Hvilken størrelse boksehansker skal jeg velge? 

De rette hanskene for deg skal ikke bare matche dine krav til kvalitet, budsjett og formål, men skal også ha riktig størrelse. Når det gjelder størrelser på boksehansker, så må du være klar over at størrelsene kan angis på to forskjellige måter. 

De fleste boksehansker fra vårt utvalg finnes i størrelsene small, medium, large og extra large. 

Boksehansker kan også angis i ounce (oz). Mer om dette nedenfor. 

Boksehansker og oz (ounce) 

Ounce handler, i motsetning til nevnt tidligere, ikke om størrelsen på hansken, men utelukkende om hvor mye polstring det er i hansken. Uansett om hansken har en lav oz på f.eks. 10 oz eller en høyere oz på f.eks. 16 oz, så vil hansken ha samme størrelse. Oz sier nemlig bare noe om polstringen – jo høyere oz, desto mer polstring vil boksehansken ha. 

Om du skal velge en boksehanske med høy eller lav oz avhenger av flere forskjellige ting. Det avhenger først og fremst av om du er ung, kvinne eller mann, og om du skal bruke hanskene til trening på sandsekk, lett sparring, hard sparring eller noe helt annet. Ved hard sparring skal du velge boksehansker med høy oz – slik beskytter du hendene dine optimalt og passer samtidig på boksemakkeren din. Hanskens oz kan angis ved bestilling. 

Veiledende størrelsesguide (oz): 

  • 10 oz (45-67 kg) 
  • 12 oz (45-67 kg) 
  • 14 oz (68-79 kg) 
  • 16 oz (over 80 kg) 

Trenger du hjelp til å finne de rette hanskene? 

Leter du etter et par solide hansker i god kvalitet som kan sikre deg en bedre boksetrening, men har du vanskelig for å velge? Ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point