Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Assault Fitness

Merke
Farve

Hos Fitness Engros er vi stolte leverandører av Assault Fitness. De definerer hva det betyr å trene med stor motstand og trene smart. Deres utstyr handler ikke bare om å bli fit, men også om å tenne en lidenskap for ytelse og høy intensitet.

Se vårt nøye utvalgte sortiment av Assault Air Bikes, Assault løpebånd, og Assault romaskiner, som gjør det mulig å utføre profesjonell intervalltrening.

Assault Bike: En Air Bike er en revolusjon innen cardio

Assault bikes er designet for å presse deg til dine grenser. Enten du forbereder deg til en konkurranse eller bare søker å øke intensiteten i din HIIT-trening (High Intensity Interval Training), tilbyr Assault bikes en uovertruffen treningsopplevelse. Her kan du få pulsen opp og generere flere watt jo mer kraft du overfører til pedalene.

En Assault bike, og spesielt AssaultBike Pro X, har en ekstremt robust stålramme, profesjonell kvalitet og et design som eliminerer behovet for elektrisitet, slik at disse air bikes tåler de mest krevende treningsøktene, samtidig som de er bærekraftige siden en air bike ikke trenger strøm.

Brug af Assault Bikes i CrossFit

En Assault AirBike er mer enn bare en tradisjonell sykkel; det er et uunnværlig cardioverktøy innen fitness. I CrossFit brukes Air Bikes til alt fra oppvarming og nedkjøling til å være hovedelementet i en WOD (Workout of the Day).

Luftmotstanden sørger for at hver gang man tråkker på pedalen på sin air bike og hvert armtrekk møtes med en naturlig motstand som endrer seg etter utøverens innsats. Dette gjør en Assault bike til en perfekt tillegg i CrossFit, som prioriterer funksjonell bevegelse og høy intensitet. På en Assault bike kan du samtidig forbrenne mange kalorier og virkelig trene armer, spesielt hvis du tråkker på pedalene uten å sitte på setet, så du kan dra i håndtakene og få mye motstand.

Et klassisk eksempel på en CrossFit WOD som involverer en Assault AirBike, kunne være en runde med intervaller, hvor du vekselvis utfører sprint på en air bike og vektløftingsøvelser.

Denne typen trening som kombinerer kardiovaskulær trening med styrketrening fremmer muskelbygging og fettforbrenning, noe som ikke kan oppnås på en tradisjonell mosjonssykkel.

Assault AirBike: CrossFit-atletens valg

I enhver CrossFit-boks finner du den originale Assault AirBike, klar til å utfordre deg i intervallene og sørge for utmattende og hardere treningsøkter, hvor du gradvis kan øke motstanden og forbrenne mange kalorier når du tråkker i pedalene og genererer mange watt.

AirBiken er en øvelse som kombinerer aerob og anaerob trening, og som aktiverer både armer og ben og dermed trener hele kroppen. CrossFit-programmer inkluderer ofte AirBike for dens evne til å forbedre kondisjon og utholdenhet, hvor du kan trene overkroppen og din underkropp og forbedre ditt kondisjonsnivå.

Brugen af en Assault AirBike i en CrossFit-økt kan variere fra å være en del av en AMRAP (As Many Rounds/Reps As Possible) til å være hovedelementet i en intervaltrening.

Assault Bikes er også populær i team-baserte workouts, hvor lagmedlemmer vekselvis kjemper om å forbrenne kalorier og slå hverandres personlige rekorder i for eksempel maksimal watt, høy puls, og distanse.

Assault Løpebånd: Form din løpeprestasjon

Assault AirRunner-løpebåndet er bygget for de som ønsker å perfeksjonere sin løpeteknikk og forbedre sin generelle løpeytelse, hvor de kan løpe en lengre distanse.

Den kurvede overflaten og den motorløse konstruksjonen tilbyr en unik utfordring som fremmer korrekt løpeform og minimerer risikoen for skader under treningen.

Assault AirRunner er ideell for å pushe dine grenser og ta din prestasjon til neste nivå, alt sammen med en maskin som er ekstremt robust.

Assault AirRunner og funksjonelle workouts

Liksom AirBike, har Assault AirRunner også funnet sin plass i CrossFit-verdenen. Dets unike, motorløse design krever at utøveren selv genererer løpebevegelsen, noe som gir en mer autentisk løpeopplevelse og en større forbrenning av kalorier.

AirRunner oppfordrer løperen til å bruke en forbedret form og gir en følelse av frihet og kontroll som sjelden oppleves på tradisjonelle tredemøller.

Ved selv å styre hvor mange watt man løper med og dermed selv justere motstanden, kan man både løpe med en lavere intensitet eller man kan løpe raskere, hvor den litt hardere motstanden får ens puls opp.

Dermed kan du også selv lage en kombinasjon av intervaltrening og en lengre distanse, hvor du ved begge treningspass, virkelig kan forbrenne kalorier.

Få mest mulig ut av treningen

I funksjonell trening kan AirRunner brukes til å simulere sprint eller langdistanseløp, som begge er viktige elementer i alle cardio workouts. Utøveren kan også integrere løpebåndet i forskjellige stasjonstreninger, hvor man for eksempel lager en kombinasjon av løp, olympiske løft og gymnastiske øvelser.

Hastighet, effektivitet og funksjonalitet er nøkkelelementer, og Assault AirRunner møter disse kravene ved å være et redskap som bygger på utøverens egen belastning. Det betyr at tempoet er satt av deg, og hver trening er unik, akkurat som treningsfilosofien foreskriver.

Ved å endre motstanden når du trener, kan du både forbrenne kalorier ved intervaltrening, hvor du garantert vil få en høy puls og du kan styrke din overkropp og underkropp. Du kan også bruke AirRunneren til lavintensitet workouts og det er dermed mange fordeler ved en AirRunner.

Det er denne type innovative treningsutstyr som har gjort det til en sport som er kjent for sin evne til konstant å presse grensene for hva vi trodde var mulig.

Assault Romaskin: Styrk kroppen som en ekte atlet

Med AssaultRower Elite tilbyr vi hos Fitness Engros en kvalitets romaskin som nå er tilgjengelig både hjemme og i treningssenteret. Denne air resistance romaskinen er designet for HIIT-trening med en dobbeltstadium kjede- og beltedrift som reduserer støy og skaper en jevn roing.

Med innebygde treningsprogrammer og kompatibilitet med de fleste ANT+ og trådløse pulsmålinger, gir AssaultRower Elite deg alt du trenger for en hardere helkroppstrening som styrker både armer og ben.

Assault Romaskin og CrossFit

Romaskinen er en klassiker i flere workouts, og AssaultRower Elite er intet unntak. Den har en jevn og lydløs trening, mens den fortsatt beholder den rå intensiteten, hvor du virkelig kan dra i håndtakene, så belastningen forblir høy, og du virkelig kan gjøre en god test av din kondisjon og musklene og forbrenne mange kalorier.

Dens robuste design og innebygde treningsprogrammer gjør den til en favoritt for atleter som søker å kombinere cardiotrening med forbrenning av mange kalorier med motstanden i treningen, som setter fart i oppbyggingen av muskelstyrke i armer og ben.

Assault Fitness og CrossFit

I en verden hvor fitness har blitt mer enn bare en hobby, men en livsstil, står Assault Fitness som et merke som består av innovasjon og effektivitet.

Dette merket er ikke bare elsket av fitnessentusiaster over hele verden, men det har også blitt et synonym med CrossFit – en sport med styrke, utholdenhet og allsidighet.

CrossFit, som er kjent for sin høyintensive og varierte trening, krever utstyr som kan tåle konstant og langvarig bruk. Det er her, Assault Fitness' AirBikes og løpebånd skiller seg ut.

Med deres robuste konstruksjon og evne til å motstå gjentatt, intens bruk, er Assault Fitness-produkter en fast del av CrossFit-bokser verden over.

CrossFit: En test av viljestyrke og fysikk

CrossFit har klart å endre måten vi ser på fitness, gjennom sin unike blanding av gymnastikk, vektløfting og høyintensiv trening. Det er en sport som ikke bare tester fysikk, men også viljestyrken og mental styrke.

CrossFit-entusiaster vet at det riktige utstyret gjør hele forskjellen – og det er her, Assault Fitness kommer inn i bildet.

Assault Fitness' utstyr er bygget for å motstå slitasjen som CrossFit-trening krever. Med produkter som Assault AirBike og Assault AirRunner, har atleter verktøyene for å maksimere deres prestasjoner, enten det er dagens WOD eller forberedelser til konkurranser som The Games, som er VM i CrossFit.

Assault Fitness' til hjemmebruk

Mens Assault Fitness' utstyr er en essensiell del av mange CrossFit-bokser, har det også funnet sin vei inn i hjemmegym, hvor det er et sentralt element for de som ønsker å bringe intensiteten fra en CrossFit-boks inn i sitt eget hjem.

Fitness Engros tilbyr et omfattende utvalg av Assault Fitness-produkter, som bringer denne høyintensive og effektive treningsmetoden inn døren hos deg.

Fra AirBike til AirRunner til romaskinen, hvert Assault Fitness-produkt er designet for å utfordre deg, forbedre din prestasjon og bidra til din reise mot en sterkere, raskere og mer utholdende kropp.

Hos Fitness Engros er vi forpliktet til å utstyre deg med det beste, og vår samling av Assault Fitness-utstyr står klar til å oppfylle denne misjonen.

Se vårt utvalg, og opplev hvordan Assault Fitness kan transformere din trening og fremme din lidenskap for fitness og velvære.

Fitness Engros er forhandlere av Assault Fitness

Hos Fitness Engros forstår vi viktigheten av pålitelig utstyr til din trening. Derfor har vi valgt Assault Fitness, et merke som er anerkjent av og pålitelig blant fitnessentusiaster over hele verden.

Kvaliteten og den robuste konstruksjonen av deres utstyr, sammen med vårt engasjement i kundeservice, sikrer at du får den beste opplevelsen hver gang du trer inn i ditt hjemmegym.

Ta det neste steget i din fitnessreise med Fitness Engros og Assault Fitness – fordi din trening fortjener utstyr som kan utfordre deg når du trener og som kan holde i mange år. Utforsk vårt utvalg i dag og kjenn forskjellen.

Hos Fitness Engros har vi mange kundefordeler

Hos Fitness Engros tilbyr vi mye mer enn bare et imponerende utvalg av Assault Fitness-utstyr. Når du velger å kjøpe Assault Fitness hos oss, får du ikke bare tilgang til høykvalitetsutstyr for utholdenhetstrening – du nyter også godt av en rekke kundefordeler designet for å gjøre din opplevelse så problemfri og givende som mulig.

Hurtig levering direkte til din dør eller treningssenter

Når det kommer til å ta din trening til neste nivå med Assault Fitness, mener vi at du ikke bør vente lengre enn nødvendig. For lagerførte varer sikrer vi levering innen 1-2 virkedager, slik at du raskt kan komme i gang med å nyte ditt nye utstyr, enten det er hjemme eller i ditt treningssenter.

365 dagers returrett – Fordi vi forstår deg

Vi vet at investering i fitnessutstyr er en stor beslutning, og noen ganger endrer behov seg. Derfor tilbyr vi 365 dagers returrett på hele vårt Assault Fitness-sortiment. Hvis du av en eller annen grunn angrer på ditt kjøp, gir vi deg friheten til å returnere det kjøpte utstyret innen et helt år.

Du kan lese mer om våre kjøpsbetingelser.

Over 25 års erfaring

Med over 25 års erfaring i fitnessbransjen står vårt team klart til å assistere deg med ekspertveiledning og støtte. Uansett om du trenger hjelp til å velge det perfekte Assault Fitness-utstyret eller har spørsmål om ditt eksisterende utstyr, er vi bare en oppringning eller e-post unna.

Du er også hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom, hvor du kan få hands-on erfaring med våre produkter og gjøre en liten test og selvfølgelig finne inspirasjon til ditt neste kjøp.

Utforsk våre tilbud og gjør en god handel

Vi streber ikke bare etter å tilby de beste produktene på markedet, men også til de mest attraktive prisene. Hold øye med våre løpende tilbud og spesielle kampanjer, som gir deg muligheten til å investere i Assault Fitness-utstyr til enda bedre priser. Vårt mål er å gjøre toppkvalitets treningsutstyr tilgjengelig for alle, uavhengig av budsjett.

Vi står klare til å hjelpe deg

Velg Fitness Engros når du skal ut å investere i Assault Fitness eller andre relaterte produkter, og opplev forskjellen med kvalitetsutstyr, ekspertise du kan stole på, og fantastiske kundefordeler.

La oss hjelpe deg med å oppnå dine fitnessmål og ta treningen din til neste nivå.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point