Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Treningsstrikker

Merke
Farve
Spar 20%
LMX. Treningsstrikk 12 m
LMX. Treningsstrikk 12 m

kr 476  / kr 595,00 

Trening med strikk er forbundet med mange fordeler, og det er derfor vi mener at treningsstrikker hører hjemme i ethvert hjemmegym og treningssenter. Strikkene er enkle å bruke, de kan brukes til en rekke øvelser, og prisene på dem er svært overkommelige.

På denne siden får du en oversikt over vårt nåværende utvalg av treningsstrikker. Vi selger treningsstrikker fra merker som Crossmaxx, gym80 og LMX. Dette er kvalitetsmerker som lager slitesterke strikker til mange treningsformer, inkludert styrketrening.

Trening med treningsstrikk er effektivt og skånsomt

Det er ikke nødvendig med mye forskjellig treningsutstyr for å oppnå en variert, effektiv og hard treningsøkt. Man har rikelig med muligheter til å trene hele kroppen ved hjelp av treningsstrikker.

Selv om et treningsstrikker er blant det enkleste treningsutstyret som finnes på markedet, må du ikke undervurdere hvor effektiv trening med strikk kan være. Det er mulig å oppnå svært gode resultater med strikk.

I tillegg til at bruk av treningsstrikk kan være veien til imponerende resultater, er trening med strikk også kjent for å være meget skånsomt. Du kan blant annet redusere risikoen for overbelastningsskader, og du kan glede deg over at treningen fører til mye mindre belastning på ledd og sener sammenlignet med annen trening. Ettersom trening med strikk er skånsomt, vil du kunne trene selv om du f.eks. har dårlige knær og/eller sliter med en skulderskade.

Treningsstrikker er blant det billigste treningsutstyret på markedet

Trening med treningsstrikk er, som nevnt i forrige avsnitt, både skånsomt og effektivt, men fordelene stopper ikke der. En annen fordel med å bruke treningsstrikk til styrketrening og andre treningsformer handler om økonomi.

Du finner ikke noe treningsutstyr som er så billig som treningstrikker. Så hvis du ønsker å bruke minst mulig penger på treningsutstyr, bør du vurdere å kjøpe en treningsstrikk eller to.

Treningsstrikker egner seg spesielt godt til hjemmetrening

Det finnes mye godt og praktisk utstyr til hjemmetrening. Av særlig praktisk utstyr er det vanskelig å komme utenom treningsstrikken. Mer plassbesparende og allsidig utstyr til styrketrening og andre treningsformer finnes knapt.

Du kan trene hele kroppen hjemme, kun ved å investere i noen treningsstrikker og være kreativ med øvelsene. Etter å ha brukt strikkene kan du ganske enkelt legge dem i en kurv eller skuff – de tar minimalt med plass.

At treningsstrikkene tar minimalt med plass vil også være en fordel når du skal ut og reise. En treningstrikk tar ikke mye plass i kofferten eller vesken.

Typer av treningsstrikker

En treningstrikk er ikke bare en treningstrikk.

Slike strikker finnes i mange forskjellige farger, vanskelighetsgrader, lengder, bredder og former, og de kommer fra mange forskjellige merker.

Dersom du vurderer å investere i treningsstrikker til ditt hjemmegym eller treningssenter, må du bl.a. ta stilling til hvilken type treningstrikk du skal anskaffe deg. Skal det være en kort strikk med håndtak? Eller en litt lengre strikk som kan klippes til alt etter behov?

Det finnes blant annet følgende typer treningsstrikker:

 • Treningsstrikker med håndtak
 • Strikkbånd
 • Powerband
 • Beinstrikker
 • … og en rekke andre typer!

Du kan lese mer om de mest populære strikktypene litt lenger ned.

Strikkene kan bl.a. brukes til styrketrening, rehabilitering, mobilitetsstrening og spensttrening.

Treningsstrikk med håndtak

Det er fordeler og ulemper med alle strikktyper, og treningsstrikker med håndtak er intet unntak. Det er imidlertid flere fordeler enn ulemper med denne strikktypen.

Treningsstrikker med håndtak er ofte litt dyrere enn strikk uten håndtak. Til gjengjeld får du noen strikker som er mer behagelige for hendene. Det er også mindre risiko for at du mister grepet om strikken da grepet er godt og solid.

Treningsstrikker med håndtak er også kjent som exertubes.

Strikkbånd

En annen populær strikktype er strikkbånd. Her har vi å gjøre med en lang strikk uten håndtak. Disse strikkene er billigere enn treningsstrikker med håndtak, og de skiller seg ut ved å by på større frihet. I tillegg er strikkbånd veldig enkle å justere i lengden. Du kan nemlig klippe i båndet med en vanlig saks.

Strikkbånd leveres typisk i ruller på X meter.

Du kan utføre mange forskjellige øvelser med treningsstrikker

Mange øvelser kan utføres med treningsstrikk, så enten du vil trene bryst, overarmer, ben eller hva det måtte være, kan du aktivere de ønskede muskelgruppene ved bruk av treningsstrikk.

Listen over treningsøvelser som kan utføres med én eller flere treningsstrikker er lang. Du trenger ikke å kunne alle, men for å gjøre treningen så effektiv og variert som mulig, kan du med fordel gjøre deg kjent med de mest populære treningsøvelsene.

Ideer til gode øvelser ved trening med strikk:

 • Beinløft til siden
 • Stående kneløft
 • Ryggstrekk
 • Stående skulderpress
 • Plankerotasjon
 • Lunge walk
 • Hip thrust
 • … og mange andre treningsøvelser!

Det kan være smart å sette deg grundig inn i teknikken bak øvelsene før du starter for å få mest mulig ut av treningen og redusere risikoen for skader.

De ulike fargene representerer ulike vanskelighetsgrader

Du har sikkert lagt merke til at vi selger treningsstrikker i mange forskjellige farger. Sort, grønn, rød, blå, lilla og oransje er bare noen av fargene som går igjen.

Hver farge i et sett med treningsstrikker representerer en bestemt vanskelighetsgrad. Jo høyere vanskelighetsgrad, desto større motstand. Etter hvert som du blir sterkere, kan du med fordel øke vanskelighetsgraden og dermed motstanden for å få mest mulig ut av treningen.

Det kan være lurt å kjøpe treningsstrikker i sett for å være klar til å øke motstanden når behovet oppstår. Klikker du deg inn på produktsidene, kan du lese mer om vanskelighetsgradene de ulike fargene representerer.

Fitness Engros selger noen av markedets beste treningsstrikker

Fitness Engros skal ikke bare være din foretrukne forhandler av treningstrikker fordi vi har et bredt utvalg og rimelige priser. Vi utmerker oss også som forhandler ved å tilby 365 dagers returrett og ved å levere raskt til både privatpersoner og bedriftskunder.

Det er mange gode grunner til å kjøpe dit neste treningsstrikk hos oss.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point