Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Yogablokker

Merke
Farve

Som passionert yogi skal du unne deg selv det beste yogautstyret. Foruten komfortable yogaklær og en god yogamatte anbefaler vi yogaentusiaster å anskaffe seg en eller flere yogablokker. En yogablokk kan brukes som hjelpemiddel, til ekstra utfordring og til avlastning - og kan dermed brukes av både nybegynnere og erfarne.

Vi har samlet vårt komplette utvalg av yogablokker på denne siden, slik at du enkelt kan få en oversikt over hva vi kan tilby. På venstre side kan du sortere våre mange blokker til yoga etter parametere som merke, farge, serie og pris. Bruk gjerne disse filtrene for å finne de helt riktige blokkene til din yogatrening.

Yogablokker er fantastiske til yoga, pilates og uttøying

En yogablokk burde per definisjon bare være egnet til yoga, men det er et faktum at yogablokker også kan brukes til andre former for trening og mosjon. Når du kjøper en yogablokk, kan du forvente å få et allsidig treningsredskap som du kan bruke i din aktive hverdag, enten det står pilates, uttøying eller yoga på programmet.

Du bør bruke en yogablokk hvis du ønsker å få fullt utbytte av din yogatrening. Ved å bruke dette redskapet vil du kunne utfordre deg selv og dine yogaferdigheter, samtidig som du kan avlaste kroppen ved behov.

Yogablokker brukes til følgende:

  • Ekstraordinær utfordring
  • Avlastning
  • Hjelpemiddel

Oppnå en dypere strekk og øv på kompliserte stillinger

Ved å bruke en yogablokk vil du kunne komme inn i dypere versjoner av yogastillingene. Dette er med på å gjøre treningen mer effektiv og givende. Det er spesielt nybegynnere som kan dra nytte av dette, da det som nyutdannet yogi kan være vanskelig å komme dypere ned i de forskjellige yogastillingene.

En yogablokk kan også være fantastisk når det skal utføres mer kompliserte stillinger. Ved de mest kompliserte øvelsene er det vanligvis bare de mest smidige som kan være med, men takket være yogablokker vil du kunne gjøre disse øvelsene, selv om din smidighet ennå ikke er på topp.

Bruk din yogablokk til avlastning

En yogablokk er også veldig god til å skape avlastning. Du kan for eksempel bruke blokken til å avlaste knær, albuer, hode og korsrygg. Den avlastningen som en yogablokk gir, kan være behagelig, uansett om man er nybegynner eller erfaren.

Yogablokkene kan for eksempel beskytte korsryggen, håndflatene eller hodet ditt når du gjør øvelser hvor det er ekstra press på enten korsryggen, håndflatene eller hodet. Du kan for eksempel bruke en yogablokk når du gjør en øvelse som child's pose, hvor det kan være behov for ekstra støtte til hodet. Child's pose er en veldig fin yogablokk-øvelse (men øvelsen kan også utføres uten en yogablokk).

Alle yogier kan bruke og ha glede av yogablokker

Alle kan begynne å praktisere yoga, og alle kan bruke og ha glede av yogablokker. Enten du derfor er helt ny innenfor yogaverdenen, eller om du har drevet med yoga i åtte år, kan du ha nytte av å bruke yogablokker aktivt i din yogatrening.

Det er ofte mye fokus på hvordan yogablokker kan skape avlastning og fungere som hjelpemiddel for nybegynnere, men yogablokker er definitivt også nyttige for erfarne. Som erfaren kan du bruke en yogablokk til å skape ekstra utfordring.

Trenger jeg mer enn én yogablokk?

Hos Fitness Engros forhandler vi yogablokker enkeltvis, men du har naturligvis mulighet til å kjøpe to eller flere blokker hvis du ønsker det. Ved noen øvelser skal det bare brukes én yogablokk, mens det ved andre øvelser er nødvendig å ha to yogablokker tilgjengelig. Skal du for eksempel gjøre en øvelse hvor begge knærne eller albuene skal avlastes, trenger du to blokker. Derfor anbefaler vi å kjøpe et par yogablokker i stedet for bare én blokk.

Hvilken yogablokk skal jeg velge?

For å finne riktig yogablokk må du ta hensyn til flere parametere. Ved kjøp av en yogablokk er det spesielt relevant å se på blokkens størrelse, vekt, form og materiale.

I vårt sortiment finner du blokker til yoga fra flere forskjellige serier og merker. De fleste er laget av enten EVA-skum eller kork og veier mellom 300 og 500 gram. Felles for alle yogablokkene er dessuten at de gir fantastisk støtte og er sklisikre.

Ønsker du vårt faglige input til hvilken yogablokk som er riktig for deg, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Akkurat som det er forskjell på blokker til yoga, er det også forskjell på yogaentusiaster, og derfor er det viktig at du velger riktig.

Hva koster en yogablokk?

Hos Fitness Engros kan du kjøpe blokker til yoga til konkurransedyktige priser.

Prisen kan variere fra produkt til produkt, men de fleste produktene koster noen få hundre kroner. Vi kan dessuten tilby billig frakt. Lave priser, og billig frakt er bare noen av fordelene ved å handle yogautstyr hos Fitness Engros.

Vi forhandler slitesterke yogablokker av bærekraftige materialer

Vi har nøye utvalgt alle blokkene til yoga som du finner på denne siden. I utvelgelsen har vi ikke bare fokusert på å finne blokker som kan gi god støtte, og som tilbyr høy slitestyrke. Vi har også hatt miljøet i tankene. Derfor vil du i sortimentet finne mange blokker som er laget av bærekraftige materialer.

Du kan for eksempel bestille en yogablokk i kork. Kork er et bærekraftig materiale som brytes ned i naturen og derfor regnes som miljøvennlig. Du har også rikelig mulighet til å finne en yogablokk i skum i vårt utvalg, nærmere bestemt sklisikker EVA-skum, hvis du foretrekker det.

Akkurat nå forhandler vi yogablokker fra henholdsvis LMX. og Equilibrium.

Blokker til yoga for hjemme- og senterbruk

Hos Fitness Engros henvender vi oss til både private kunder og bedriftskunder, og det gjør vi også med vårt utvalg av yogaustyr, inkludert yogablokker. Enten du derfor mangler en yogablokk til din yogatrening hjemme, eller om du ønsker å kjøpe blokker på vegne av et yogastudio, kan vi levere.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point