Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%
Merke
Muskelgruppe
Vektintervall
Farve
Spar 15%
Crossmaxx Squat Wedge
Crossmaxx Squat Wedge

kr 403,75  / kr 475,00 
Spar 15%
Crossmaxx Drop Pads (Sett)
Crossmaxx Drop Pads (Sett)

kr 2 239,75  / kr 2 635,00 
Spar 20%
 SQ&SN Drop Pads (Sett)
SQ&SN Drop Pads (Sett)

kr 1 916  / kr 2 395,00 
Spar 15%
Crossmaxx Lock Jaw 50 mm (Sett)
Crossmaxx Lock Jaw 50 mm (Sett)

kr 310,25  / kr 365,00 
Spar 20%
SQ&SN Mobility Stick
SQ&SN Mobility Stick

kr 292  / kr 365,00 
Spar 15%
Crossmaxx Post Landmine
Crossmaxx Post Landmine

kr 1 083,75  / kr 1 275,00 
Spar 15%
Crossmaxx Pulley System
Crossmaxx Pulley System

kr 1 177,25  / kr 1 385,00 
Spar 20%
SQ&SN CF Olympic vægtstang - 20 kg
SQ&SN OL Vektstang 20 kg

kr 1 916  / kr 2 395,00 
Spar 15%
Crossmaxx Split Squat Stand
Crossmaxx Split Squat Stand

kr 1 627,75  / kr 1 915,00 

Her finner du alt du kan ønske deg innen frivekter. Vi har et stort og variert utvalg av vektskiver som kan brukes til både konkurranse og trening. Og selvfølgelig vektstenger som passer til. 

Du finner selvfølgelig også et hav av forskjellige håndvekter, kettlebells og benker - akkurat som vi har samlet alle våre komplette vektsett til deg, som ønsker muligheten til å tilpasse belastningen etter behov. Enten du er nybegynner eller profesjonell, har vi det rette treningsutstyret for deg. 

Vekter i mange forskjellige vektklasser og varianter

Hos Fitness Engros ønsker vi å imøtekomme den store interessen for trening med frie vekter, og derfor selger vi selvfølgelig vekter i alle varianter og i en lang rekke forskjellige vektklasser fra 0,5 kg til 48 kg. Dermed har vi vekter for ethvert behov, nivå og treningsform. Vårt store og voksende utvalg består blant annet av: 

 • Vektstenger 
 • Vektskiver 
 • Kettlebells 
 • Håndvekter 

Dette er treningsutstyr som kan bidra til å sikre en mer effektiv og variert funksjonell trening. Du kan kjøpe våre frie vekter enten enkeltvis eller som sett med for eksempel flere vekter og en vektstang i samme pakke til en gunstig pris. 
I tillegg har vi et hav av forskjellige tilbehør til frie vekter hjelper deg med å få mest mulig ut av styrketreningen din med frie vekter. 

Dette dekker frivekter 

Frivekter dekker mye mer enn bare håndvekter, selv om håndvekter faktisk er blant de mest populære typene frie vekter. 

I vårt sortiment vil du også oppdage en verden av vektstenger, vektskiver, kettlebells og andre vekter for trening. Innenfor vektstenger tilbyr vi både faste vektstenger og forskjellige typer vektstenger. 

Frivekter er et alternativ til treningsapparater - i mange øyne et godt alternativ. Frivekter brukes i stor grad i treningssentre over hele landet, akkurat som frivekter er en stort "hit" i private hjem. Det er flere gode grunner til dette, og vi vil komme inn på disse grunnene i neste avsnitt. 

Hvis du ønsker faglig innspill til hvilke frivekter som skal brukes for å innrede et komplett treningssenter, treningsrom eller firmagym, nøl ikke med å kontakte oss. Vi har stor erfaring med å hjelpe både private og bedriftskunder. 

Trening med frivekter byr på mange fordeler 

Trening med frivekter er, og har alltid vært, noe som deler folk. Det finnes en gruppe som sverger til frivekter over alt annet, og så finnes det en gruppe mennesker som til enhver tid vil foretrekke maskinene. 
Det er ingenting som er riktig eller galt i den anledning, men det er uansett flere gode grunner til å trene med frivekter. 

Det er mulig å trene uten å bruke frivekter i form av f.eks. manualer og vektstenger, men det skal ikke være noen hemmelighet at det er mange fordeler ved å trene med slike vekter.
Fordeler forbundet med trening med frivekter: 

 • Frivekter tar mindre plass enn apparatene - Frivekter tar opp veldig lite plass sammenlignet med treningsapparater. Dette kan være en betydelig fordel hvis man skal innrede et mindre treningsrom i private eller forretningsmessige sammenhenger. Selv på et lite areal vil det være plass til mange frivekter. For å utnytte plassen optimalt kan det dessuten være hensiktsmessig å kjøpe stativer for oppbevaring av både kettlebells, manualer, vektskiver og vektstenger. Slike stativer bidrar også til å sikre en bedre oversikt for brukeren/brukerne. 
 • Brukeren utfordrer sin koordinasjon og balanse i høyere grad – Med frivekter er det ikke bare mulig å oppnå økt styrke. En frivekt i form av f.eks. en manual kan bevege seg i alle retninger, og derfor blir din koordinasjon og balanse satt på prøve. Kunsten er å bevege vektene kontrollert og synkront. 
 • De fleste øvelser kan utføres med frivekter – Listen over treningsøvelser som kan utføres med frivekter er lang. Faktisk er det nesten ingen treningsøvelser som ikke kan utføres med frivekter av en eller annen art. Det gir brukeren god mulighet til å oppnå en variert, utfordrende og effektiv trening. Blant de mest populære treningsøvelsene kan bl.a. nevnes knebøy, brystpress, biceps curl, militærpress og markløft. Noen av øvelsene krever også en treningsbenk. 
 • Frivekter krever ingen service eller vedlikehold – Mange treningsapparater må vedlikeholdes fra tid til annen, men dette er ikke nødvendig med frivekter. Frivekter krever minimal pleie og rengjøring, og de vil ofte ha en lang levetid ved korrekt håndtering. 

Frivekter vs apparater 

Det er fordeler og ulemper ved både frivekter og apparater, og derfor er det også vanskelig å velge mellom disse to mulighetene. Den ene muligheten trenger dog ikke nødvendigvis å utelukke den andre. Vi anbefaler våre kunder – både private og forretningsmessige – å bruke både frivekter og apparater for å sikre en variert og effektiv trening. 

Apparatene vil typisk være å foretrekke fremfor frivekter for nybegynnere. Det henger sammen med at apparatene er lette å forstå. Dessuten er det mindre risiko for å pådra seg skader ved apparatene, ettersom de er gode til å isolere musklene. Til gjengjeld vil brukeren ikke kunne trene sin koordinasjon og balanse på samme måte, som hvis det trenes med frivekter.

Oppsummert skal et treningsrom eller treningsstudio ideelt sett inneholde både apparater og frivekter. 

Bruk frivekter til mange forskjellige øvelser 

Du kan bruke frivekter til mange forskjellige øvelser i din styrketrening, og både manualer, kettlebells, vektstenger, som er blant de mest populære typer frivekter har hver sine fordeler:

 • Manual - Manualer er relativt små og enkle å håndtere, noe som gjør dem perfekte for hjemmetrening eller å ta med på farten. De er også allsidige og kan brukes til et stort utvalg av øvelser, som for eksempel biceps curl, triceps extensions og skulderpress. Manualer er også gode til å trene hver side av kroppen individuelt, noe som kan hjelpe med å forhindre ubalanser. 
 • Vektstang - Vektstenger er lengre og tyngre enn manualer, og de er best egnet til øvelser som krever mer vekt, som knebøy, benkpress og markløft. De er også gode til å trene store muskelgrupper som bein, rygg og bryst. Vektstenger kan være litt mer brysomme å oppbevare hjemme, men de er fortsatt et godt valg hvis du vil ha et allsidig redskap for styrketrening. 
 • Kettlebell - Kettlebells er en spesiell type frivekt som har en rund form med et håndtak på toppen. De er perfekte for frivekt core trening og øvelser som krever mer bevegelse og dynamikk, som kettlebell swings, goblet squats og turkish get-ups. Kettlebells er også gode for å trene utholdenhet, koordinasjon og balanse, siden de blant annet krever mer kontroll enn manualer og vektstenger. 
Uansett hvilken type utstyr du velger, snakker vi om treningsredskaper som du generelt kan bruke til en lang rekke øvelser og komme godt rundt de forskjellige muskelgruppene og bygge muskler og styrke på en effektiv måte. 

Vi selger frivekter til både private og bedrifter 

Hos Fitness Engros selger vi profesjonelt treningsutstyr, inkludert frivekter, til både private og bedrifter. Du er derfor på rett sted, enten du planlegger å kjøpe noen nye vekter til ditt eget lille treningsrom, eller om du er i ferd med å innrede et profesjonelt treningsstudio eller et rehabiliteringssenter.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point