Solide manualer for alle styrkenivåer

Vi har garantert et sett med manualer som passer dine behov og styrkenivå - uansett om du nylig har startet med å bygge muskulaturen din eller du leter etter et sett med profesjonelle manualer til daglig styrketrening.

Vi kan garantere at vi har et sett med manualer tilpasset ditt behov og styrkenivå – uansett om du nettopp har startet å bygge muskler, eller om du er på utkikk etter et sett med profesjonelle manualer som kan brukes til den daglige styrketreningen.

Manualene våre er laget av ulike materialer og kommer i varierende utforminger. Det vi si at alle manualene kan brukes til de tradisjonelle øvelsene, men du finner også utforminger og materialer som egner seg til styrkeøvelser av den noe mer avanserte typen.

Vi har manualsett med garanti. Disse egner seg enten du nettopp har begynt å trene opp musklene eller ser etter profesjonelle manualer, som kan brukes i den daglige styrketreningen.

Manualene våre er produsert i ulike materialer og varierende design. Det betyr at alle manualene kan benyttes til de grunnleggende øvelsene, men du finner også de som egner seg til mer avanserte styrkeøvelser.

Manualene våre er laget av ulike materialer og former. Det betyr at alle manualene kan brukes til de samlede øvelsene, men du vil også finne design og materialer som passer for mer avanserte styrkeøvelser.

Du finner blant annet følgende manualer:

● Sett med manualer

● Sett med manualer og stativ

● Justérbare manualer

● Sekskantede manualer

Vi forhandler manualer fra eksklusive merkevarer

Hos FitnessEngros blir manualene du finner i sortimentet nøye utvalgt. Av samme grunn fører vi kun manualer fra de absolutt beste merkene på markedet. Felles for dem alle er at de verdsetter kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet høyt.

Du finner både rimelige kvalitetsmodellerr, samt profesjonelle manualer som brukes på treningssentre over hele verden. I vårt sortiment har vi manualer fra populære merker som Lifemaxx, StairMaster, Inotec, LMX og SQ&SN.

Hos FitnessEngros velger vi nøye ut manualene du finner i utvalget vårt. Av samme grunn fører vi kun manualer fra markedets beste merker. Felles for dem alle er at de vektlegger kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet.

Du finner både prisgunstige kvalitetsmodeller samt professjonelle manualer, som brukes på treningssentre over hele verden. I sortimentet vårt har vi blant annet manualer fra populære merker, som Lifemaxx, StairMaster, Inotec, LMX og SQ&SN.

Justérbare manualer for hjemmetrening

Du trenger ikke å besøke ditt lokale treningssenter for å bygge muskulaturen din. Med en av våre manualsett kan du trene styrke hjemmefra. Det er for eksempel er åpenbart for deg med en travel hverdag eller som vil supplere styrketreningen hjemme.

Det finnes mange forskjellige treningsøvelser som kan utføres med manualer. Samtidig krever ikke et sett med justérbare manualer og øvelsene så mye plass, derfor er de spesielt egnet for hjemmetrening.

Med et sett justerbare manualer har du fleksibilitet til å legge til flere skiver etter hvert som styrkenivået øker. Hvis du har et dedikert treningsrom hjemme, kan du i stedet vurdere et manualsett med stativ, slik at du enkelt kan bytte mellom forskjellige vekter.  

Du trenger ikke å besøke det lokale treningssenteret for å bygge muskler. Ved hjelp av et av våre manualsett kan du trene styrke hjemme hos deg selv. Dette er et godt valg for deg som har en travel hverdag eller ganske enkelt ønsker å trene litt ekstra styrke.

Man trenger ikke besøke det lokale treningssenteret for å bygge muskler. Med et av våre sett med manualer kan du trene styrke hjemmefra. Dette er genialt for deg som har en travel hverdag, eller som bare ønsker å supplere styrketreningen hjemme.

Utallige treningsøvelser kan utføres med manualer. Dessuten egner et sett med justerbare manualer seg spesielt godt til hjemmetrening ettersom det ikke tar mye plass, verken under utførelsen av øvelsene eller lagring.

Med et sett med justerbare manualer er det mulig å feste på flere skiver etter hvert som styrkenivået ditt øker. Har du et dedikert treningslokale hjemme, kan du vurdere et manualsett med stativ for å gjøre det enda enklere å bytte mellom ulike vekter.

Det finnes et stort utvalg av ulike øvelser, som kan utføres med manualer. Det kreves ikke mye plass for å gjennomføre disse øvelsene. Samtidig tar et sett med justerbare manualer liten plass, og dermed er de godt egnet til hjemmetrening. 

Et sett med justerbare manualer gir deg muligheten til å tilføre flere skiver etterhvert som du blir sterkere. Har du et eget treningslokale hjemme, kan du i stedet overveie et manualsett med stativ. Det vil gjøre det enkelt å bytte mellom de ulike manualene.

Materiale og design er avgjørende

Materialet og manualenes utforming bør også tas i betraktning. Hvis manualene skal brukes til statiske øvelser, har ikke materialet og designet så mye betydning for valget ditt.

Manualer med gummibelegg er et opplagt valg hvis du skal utføre draøvelser der manualene slippes på gulvet. Gummibelegget har støtabsorberende effekt, slik at underlaget ikke blir ødelagt når manualene treffer gulvet.

Her kan det også være en fordel å velge sekskantede manualer, fordi de har vinkelform.  Sekskantformen betyr at de ikke ruller langs gulvet når du legger dem fra deg, noe som kan være nyttig for visse øvelser.

Hos oss finner du et stort utvalg av manualer i forskjellige materialer og former - inkludert runde manualer, sekskantede manualer, manualer med gummi, PU, vinyl eller krom og vrilås.

Bredt utvalg av profesjonelle manualer

Vi fører kun treningsutstyr av høyeste kvalitet. Vi har vært på markedet i mer enn 20 år og alle produktene våre produkter er nøye utvalgt - det inkluderer også manualer, som alle er egnet både for profesjonell trening og hjemmetrening.

Vårt utvalg av manualer er valgt ut for å møte vår strenge kvalitetssikring. Vi legger vekt på kvalitet, funksjon og holdbarhet når du velger produkter og i sortimentet vårt finner du blant annet eksklusive merker som vi er eksklusive distributører av.

Når du skal velge manualer, bør du også overveie både materialer og design. Hvis manualene skal brukes til statiske øvelser, er imidlertid ikke materialer og design av like stor betydning.

Manualer med gummibelegg er et naturlig valg om du skal utføre trekkøvelser, der manualene slippes i gulvet. Gummibelegget virker støtdempende, slik at underlaget ikke blir ødelagt av manualene.

Her kan det også være en fordel å velge hexagon manualer, som har en kantet design. Hexagon-formen sørger for at de ikke ruller bortover gulvet, og dette er praktisk under ulike øvelser.

Hos oss finner du et stort utvalg av manualer i ulike materialer og design, blant annet runde manualer, hexagon manualer, manualer i gummi, PU, vinyl eller krom samt med twist lock.

Materialet og utformingen av manualene bør også tas med i betraktning. Skal manualene brukes til statiske øvelser, har ikke materiale og utforming særlig mye å si for ditt valg.

Manualer med gummibelegg er et opplagt valg dersom du skal utføre trekkøvelser som innebærer at manualene slippes i gulvet. Gummibelegget har en støtdempende effekt slik at underlaget ikke ødelegges når manualene treffer gulvet.

Her kan det også være en fordel å velge sekskantede manualer. Sekskantformen hindrer dem i å rulle over gulvet når du legger dem ned, og dette kan være nyttig ved enkelte øvelser.

Hos oss finner du et stort utvalg av manualer i ulike materialer og utforminger, deriblant runde manualer, sekskantede manualer, manualer i gummi, PU, vinyl eller krom samt twist lock.

Stort utvalg av profesjonelle manualer

Stort utvalg av profesjonelle manualer

Vi fører kun treningsutstyr av høy kvalitet. Vi har vært på markedet i mer enn 20 år, og alle produktene våre er nøye utvalgt. Det gjelder også manualene våre, som alle egner seg godt til både profesjonell trening og hjemmetrening.

Utvalget vårt av manualer består av produkter som lever opp til vår strenge kvalitetssikring. Når vi velger produkter, legger vi vekt på kvalitet, funksjon og holdbarhet. I sortimentet vårt finner du blant annet eksklusive merker, som vi er eneforhandlere for.