Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER
Merke
Vektintervall
Farve

Hos FitnessEngros finner du et stort utvalg av robuste håndvekter i profesjonell kvalitet, som kan brukes i styrkesenteret eller til hjemmetrening. Velg mellom flere forskjellige håndvekter – blant annet runde håndvekter, hexagon håndvekter, håndvekter i gummi, PU, vinyl eller krom, samt twist lock. Se utvalget nedenfor. 

Solide håndvekter for alle styrkenivåer

Vi har garantert et sett med håndvekter som passer til ditt behov og styrkenivå – enten du nettopp har begynt å bygge opp musklene dine, eller om du leter etter et sett med profesjonelle håndvekter for daglig styrketrening. 

Vi tilbyr kvalitetsrike håndvekter fra en rekke velrenommerte merker som Crossmaxx, Inotec, Lifemaxx, Nautilus og SQ&SN, og vi kan selvfølgelig tilby både faste og justerbare håndvekter. 

Fitness Engros henvender seg til både privatpersoner og bedrifter, så enten du leter etter håndvekter til din hjemmetrening, eller om du søker vekter til et treningssenter, kan vi levere. 

For begge kundetyper garanterer vi produkter av høy kvalitet, rask levering og god service. Lene deg tilbake og utforsk vårt utvalg av rimelige håndvekter. Du kan eventuelt sortere produktene etter faktorer som merke, vekt og pris, hvis du ønsker det. 

Stort utvalg av håndvekter til treningssentre og hjemmegym 

Som du kunne lese i innledningen, kan vi hjelpe til med å levere håndvekter både for hjemmetrening og senterbruk. Vi har nemlig et stort utvalg av vekter for begge deler. 

Ønsker du å trene hjemme og mangler plassbesparende og allsidig treningsutstyr for dette, vil det være opplagt å kjøpe håndvekter. Du har nemlig gode muligheter til å trene alle muskelgrupper med de riktige håndvektene. For å sikre enda mer effektiv og allsidig trening er det også opplagt å investere i en justerbar treningsbenk, slik at du kan gjøre benkpress osv. 

Er du som representant for et treningssenter eller et annet kommersielt treningsmiljø på utkikk etter nye håndvekter, så har du også kommet til rett sted. Vi tilbyr nemlig håndvekter som egner seg til intensiv bruk. For å gi medlemmene i treningssenteret de beste treningsforholdene, vil det være opplagt å kjøpe håndvekter i flere vektklasser. 

Justerbare håndvekter 

En justerbar håndvekt er en fantastisk oppfinnelse. Du får nemlig så å si mange håndvekter i én håndvekt. Den samme håndvekten kan for eksempel veie både 2 og 20 kg, ettersom du enkelt kan justere vekten innenfor et visst intervall. 

De justerbare håndvektene er spesielt populære blant nordmenn som foretrekker å trene hjemme. De færreste privatpersoner har nemlig plass til å ha et helt arsenal av håndvekter stående, men med justerbare vekter trenger du ikke bekymre deg om å mangle plass i ditt hjemmegym. 

Her er fordelene med disse håndvektene:

 1. Du får mange håndvekter i én håndvekt 
 2. Det er penger å spare (sammenlignet med å kjøpe håndvektene enkeltvis) 
 3. Det er en plassbesparende løsning 

Faste håndvekter 

En annen populær løsning er å kjøpe faste vekter. Det karakteristiske ved disse håndvektene er at de har én fast vekt som ikke kan justeres. 

Det er typisk disse håndvektene du vil finne i ditt lokale treningssenter, men de kan også fås til hjemmetrening. Slike vekter kan brukes til alle former for funksjonell trening, og de er ytterst populære blant fitnessentusiaster på grunn av de mange bruksmulighetene. 

I vårt sortiment vil du finne faste vekter som veier alt mellom 1 og 60 kg. Om du derfor akkurat har begynt med vekttrening, eller om du har løftet vekter i tiår, så finner du de helt riktige håndvektene i ønsket vekt hos oss. 

Her er fordelene med disse håndvektene: 

 1. De er ytterst holdbare 
 2. Du trenger ikke bruke tid på å justere vekten (den er fast) 
 3. De finnes i alle vektklasser 

Finn håndvekter i mange forskjellige vektklasser i vårt sortiment 

Som du kanskje har erfart, hvis du har utforsket vårt sortiment, så forhandler vi både lette og tunge håndvekter. Ja, faktisk kan vekten strekke seg fra 1 til 60 kg. I noen tilfeller er det til og med mulig å justere vekten på håndvekten – det kan gjøres ved kjøp av en justerbar håndvekt. 

Vi tilbyr blant annet håndvekter med en vekt på: 

 • 1 kg 
 • 2 kg 
 • 3 kg 
 • 5 kg 
 • 6 kg 
 • 8 kg 
 • 10 kg 
 • 15 kg 
 • 25 kg 
 • 30 kg 
 • 60 kg 
 • … og mye mer!

Husk at du på venstre side kan hake av for ideell vekt. Sett for eksempel et kryss ved 10 kg eller 20 kg, hvis det er en mellomtung håndvekt du ønsker å kjøpe. Så kan vi lettere fremheve de håndvektene som passer for deg. 

Hvor tunge skal håndvekter være?

Det er stor mulighet for å bygge store muskler og oppnå en mer tonet kropp ved å løfte vekter. For å nå ditt fysiske mål bør dine håndvekter verken være for tunge eller for lette. 

Trenes det med for tunge vekter, risikerer du å gå på kompromiss med teknikken, og det øker risikoen for skader. Trenes det derimot med for lette håndvekter, går du glipp av et utviklingspotensial. 

En god tommelfingerregel er at håndvekten er for lett hvis du kan ta mer enn 15 repetisjoner, og for tung hvis du kan ta færre enn 8 repetisjoner. For å unngå å trene for tungt eller for lett, vil det være en fordel å ha flere vekter tilgjengelig, slik at det er mulig å justere belastningen etter behov. 

Trening med håndvekter er fordelaktig på mange parametre 

I dag finnes det en verden av forskjellige treningsredskaper, som i tillegg til håndvekter inkluderer kettlebells, vektstenger og treningsmaskiner, så hvorfor er det en god idé å trene med nettopp håndvekter? Det får du noen forslag på nedenfor: 

 1. Vektene tar mindre plass enn treningsmaskiner 
 2. Vektene kan brukes til et vell av øvelser 
 3. Vektene er nesten umulige å slite ut 
 4. Vektene kan brukes av både nybegynnere og øvede 
 5. Vektene kan gi økt balanse og stabilitet 

Overbevist? Så kjøp håndvekter i dag. Du vil ikke angre. 

Øvelser med håndvekter

Uansett om drømmen er å få en rank rygg, store overarmer eller en flat mage, finnes det flere forskjellige øvelser for formålet. Mange av øvelsene kan utføres uten håndvekter, men skal treningen være ekstra effektiv, er det opplagt å bruke en håndvekt eller to. 

Du kan blant annet utføre følgende øvelser med håndvekter:

 • Lateral raises
 • Biceps curls
 • Tricep extensions
 • One arm row
 • Dumbbell overhead press
 • Chest supported rows
 • Shoulder press

Hold orden på håndvektene dine med et håndvektstativ

Av både sikkerhetsmessige årsaker og for å unngå å måtte bruke unødvendig tid på å finne de ønskede håndvektene, vil det være opplagt å kjøpe et håndvektstativ til oppbevaring av håndvektene. Ønsker du også å skape orden i håndvektene dine, så kjøp et håndvektstativ i dag. 

Våre håndvekter er produsert i forskjellige materialer og varierende utforminger. Det betyr at alle håndvektene kan brukes til de overordnede øvelsene, men du finner også utforminger og materialer som egner seg til mer avanserte styrkeøvelser. 

Du finner blant annet følgende håndvekter: 

Håndvektssett 

Håndvektssett med stativ 

Justérbare håndvekter 

Hexagon håndvekter 

Vi har håndvekter i den lette vektklassen helt ned til 1 kilo, men også håndvektssett på helt opp til 60 kilo. Du kan bruke filterfunksjonen til å sortere etter den vektklassen som matcher ditt spesifikke behov og styrkenivå. 

Vi forhandler håndvekter fra eksklusive merker 

Hos FitnessEngros velger vi nøye ut håndvektene du finner i vårt utvalg. Av samme grunn fører vi kun håndvekter fra de absolutt beste merkene på markedet. Felles for dem alle er at de vektlegger kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet høyt. 

Du finner både prisgunstige kvalitetsmodeller samt profesjonelle håndvekter som brukes i trenings- og styrkesentre over hele verden. I vårt sortiment har vi blant annet håndvekter fra populære merker som Lifemaxx, StairMaster, Inotec, LMX og SQ&SN. 

Vi er eksklusive distributører av flere merker, noe som betyr at du finner produkter hos oss som ikke forhandles andre steder. Sortimentet inneholder håndvekter av høy kvalitet i alle prisklasser, som matcher ethvert behov og ambisjonsnivå – og helt sikkert også ditt! 

Justérbare håndvekter til hjemmetrening

Du trenger ikke å besøke ditt lokale styrkesenter for å bygge opp muskulaturen din. Med et av våre håndvektssett kan du klare styrketreningen hjemmefra. Det er spesielt passende for deg som har en travel hverdag, eller bare ønsker å supplere styrketreningen hjemme. 

Det finnes et mangfold av forskjellige treningsøvelser som kan utføres med håndvekter. Samtidig tar et sett med justérbare håndvekter ikke mye plass, og øvelsene krever minimal plass, hvorfor de er særdeles velegnede til hjemmetrening. 

Med et sett justérbare håndvekter har du muligheten til å legge til flere skiver etter hvert som styrkenivået ditt øker. Har du et dedikert treningsrom hjemme, kan du i stedet vurdere et håndvektssett med stativ, som gjør det enkelt å skifte mellom forskjellige vekter. 

Velg et sett med håndvekter som matcher ditt behov

Håndvekter fås i flere forskjellige former og størrelser, og det er viktig at du velger de riktige. Når du skal velge håndvekter, bør du først og fremst vurdere hva de skal brukes til. Du må ikke basere valget ditt utelukkende på pris, da det er vesentlig at håndvektene støtter øvelsene du skal bruke dem til. 

Hvis du skal trene mindre muskelgrupper som skuldre og armer, bør du velge manualer som befinner seg i den nedre enden av vektskalaen. Her kan du enten velge et av de mer prisgunstige manualsettene eller et sett med justerbare manualer. 

Skal du derimot trene større muskelgrupper som bryst, rygg og ben, bør du gå for en tyngre vektklasse. Samtidig bør du vurdere ditt spesifikke styrkenivå, da det er avgjørende for hvor mye du kan og bør løfte.

Materiale og utforming er avgjørende 

Materialet og utformingen av manualene bør også være med i dine overveielser. Hvis manualene skal brukes til statiske øvelser, har ikke materiale og utforming stor betydning for ditt valg. 

Manualer med gummibelegg er et opplagt valg, hvis du skal utføre trekkøvelser hvor manualene slippes på gulvet. Gummibelegget virker støtdempende, slik at underlaget ikke blir ødelagt når manualene treffer gulvet. 

Her kan det også være en fordel å velge hexagon manualer, som har en kantet utforming. Hexagon-formen gjør at de ikke ruller på gulvet når du setter dem ned, og det kan være praktisk ved visse øvelser. 

Hos FitnessEngros finner du et stort utvalg av manualer i forskjellige materialer og utforminger – bl.a. runde manualer, hexagon manualer, manualer i gummi, PU, vinyl eller krom, samt twist lock. 

Stort utvalg av profesjonelle manualer 

Hos FitnessEngros fører vi kun treningsutstyr av høyeste kvalitet. Vi har vært på markedet i mer enn 20 år, og alle våre produkter er nøye utvalgt – og det gjelder også våre manualer, som alle er velegnet til profesjonell trening så vel som hjemmetrening. 

Vårt utvalg av manualer er valgt ut slik at de oppfyller våre strenge kvalitetskrav. Vi legger vekt på kvalitet, funksjon og holdbarhet når vi velger ut våre produkter, og i vårt sortiment finner du blant annet eksklusive merker som vi er ene-forhandlere av. 

Vi fører både de profesjonelle modellene som du finner i landets treningssentre, men også mer prisgunstige modeller. Felles for dem er at de er produsert av robuste materialer, slik at de kan holde i mange år uten slitasje eller tap av funksjonsevne.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point