Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER
Merke
Farve

Innendørsykkel eller spinningsykkel er et populært treningsredskap som gir en effektiv og morsom treningsopplevelse. Det er viktig å velge en spinningsykkel som passer til dine behov og preferanser. Her får du noen gode råd før du kjøper en spinning sykkel, samt hvilke fordeler den gir deg. Hos Fitness Engros selger vi høykvalitets spinning sykler fra ledende merker som Body BikeIntenzaStar Trac og Wahoo

Effektiv sykkeltrening hjemme eller på treningssenteret

Spinningsykler er et effektivt treningsredskap som egner seg godt både for hjemmetrening og på treningssenteret. Innendørs sykling gir deg muligheten til å trene cardio, forbedre kondisjonen, øke utholdenheten og forbrenne kalorier uavhengig av vinden, været og tidspunktet på dagen. I tillegg er spinning sykler også kjent for å kunne styrke både bein- og kjernemuskulaturen. Og med en spinningsykkel fra et av de mest populære merkene, kan du være sikker på å få mest mulig ut av treningen hver eneste gang. 

Tren smartere med moderne spinningsykler 

En av de store fordelene med spinning sykler er deres enkle tilpasningsmuligheter. Du kan enkelt justere setehøyden, høyden på styret og motstanden, slik at du kan sitte optimalt og komfortabelt samtidig som du får mest mulig ut av treningen. 

De mest moderne spinning syklene gir deg ofte muligheten til å koble til en app eller Zwift til spinning sykkelen, slik at du kan følge treningsprogrammer eller konkurrere mot andre over hele verden. Du kan også holde øye med dine nåværende, gjennomsnittlige og maksimale data som watt, puls, kadens, %FTP, kalorier og mye mer. På denne måten kan du hele tiden følge med på forbedringene dine på spinning sykkelen. 

Bredt utvalg av høykvalitets spinningsykler 

Det kan være stor forskjell på spinningsykler, og hos Fitness Engros ønsker vi å tilby et bredt utvalg av spinning sykler. Derfor vil du oppleve at alle våre spinning sykler skiller seg ut når det gjelder pris og funksjoner. Vi har som mål å kunne tilby en spinningsykkel for enhver smak, og vi håper at vårt brede sortiment kan oppfylle dine spesifikke ønsker til din nye spinning sykkel. Enten du leter etter en profesjonell spinning sykkel med de nyeste funksjonene og teknologien, eller en vanlig og klassisk spinning sykkel for hjemmebruk, har vi noe som passer til dine behov. 

Hva er forskjellen mellom en trenings sykkel og en spinning sykkel? 

Mange treningsentusiaster foretrekker sykling som sin treningsform og ønsker derfor muligheten til å trene hjemme. Når man skal velge hvilken sykkel man skal kjøpe, kan det være utfordrende ved første øyekast å se forskjellen mellom en trenings sykkel og en spinning sykkel. Det er imidlertid stor forskjell på disse to typene sykler. Trenings sykkelen er bygget opp annerledes enn en spinning sykkel. På en trenings sykkel sitter du oppreist og avslappet, akkurat som på en vanlig sykkel. En spinning sykkel er derimot bygget opp mer som en racersykkel. Setet er smalere og det er flere justeringsmuligheter, da du på en spinning sykkel kan justere både setet og styret, mens dette er begrenset til setet på en trenings sykkel. En spinning sykkel er også mer stabil, noe som gir mulighet til å stå opp i pedalene. Dette frarådes på en trenings sykkel. 

I tillegg er det forskjell på måten motstandssystemet fungerer på. Motstandssystemet på en trenings sykkel fungerer ved at det er en rekke magneter som nærmer seg svinghjulet jo mer motstand som ønskes. På en spinning sykkel er svinghjulet tyngre og koblet mekanisk til pedalene. Dette kan være enten med et belte eller en kjede, avhengig av merke og modell. Motstanden på en spinning sykkel skapes ved at en filt- eller lærbrikke bremser svinghjulet. En annen stor forskjell mellom en trenings sykkel og en spinning sykkel er navet, ettersom det er frigearm på trenings sykkelen, slik at hjulet fortsetter å snurre selv om pedalene står stille. På en spinning sykkel er det fast nav, slik at både hjul og pedaler fortsetter å snurre selv om du ikke tråkker lenger. 

Det er vanligvis også forskjell på pedalene på de to forskjellige typene sykler. På en trenings sykkel er det vanlige flate pedaler, men med mulighet for å feste skoene med en reim. På en spinning sykkel er det vanligvis klikkpedaler, der du må bruke spinningsko/sykkelsko med spesielle klips. Husk alltid å være oppmerksom på om det følger pedaler med til spinning sykkelen. 

En siste forskjell mellom en spinning sykkel og en trenings sykkel er deres teknologiske funksjoner. En trenings sykkel har ofte en innebygd datamaskin som viser informasjon som tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk, og noen gir også mulighet for måling av puls og watt. En spinning sykkel er mindre teknologisk, og mange av de klassiske spinning syklene kan ikke vise flere av disse opplysningene. Imidlertid kan noen av toppmodellene kobles til Zwift eller deres egen app, og har også Bluetooth og ANT+, slik at du kan se akkurat denne informasjonen direkte på din mobile enhet. 

Det er dermed flere forskjellige parametere der det er stor forskjell mellom en trenings sykkel og en spinning sykkel. Hva du bør velge avhenger i stor grad av dine behov og preferanser. 

Finn ekstrautstyr til spinning sykkelen din 

De fleste spinning sykler leveres med mer eller mindre vanlige pedaler. Det er imidlertid også mulig å utstyre spinning sykkelen din med andre typer pedaler. Blant utvalget av tilbehør til innendørs sykler kan du blant annet finne pedalklosser for SPD og Look, som er to av de mest utbredte låsesystemene for pedaler på syklene. I tillegg har du for eksempel muligheten til å bytte ut både sete og styre, slik at fitness-sykkelen din er skreddersydd for treningen din. Utforsk gjerne vårt varierte utvalg av tilbehør til trenings sykler og tilpass sykkelen helt etter dine behov. 

Få hjelp til å velge den perfekte spinning sykkelen 

Hos Fitness Engros tilbyr vi treningsmaskiner og utstyr av profesjonell kvalitet for både privat og kommersiell bruk. Vi er også profesjonelle i vår tilnærming til service. Derfor kan du alltid kontakte oss på info@fitnessengros.dk eller telefon 56 14 15 44 hvis du ønsker kvalifisert rådgivning og veiledning. Du er også hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom hvis du vil prøvekjøre vårt store utvalg av spinning sykler og få personlig rådgivning fra en av våre dyktige konsulenter.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point