Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Foamrollers

Merke
Farve

En foam roller og en massasjeball er et fantastisk treningsutstyr som enhver aktiv person bør ha i sitt eie. Foam rolleren er uunnværlig da den hjelper deg med å takle ømme og stramme muskler dagen etter en hard treningsøkt. Dette har en positiv innvirkning på restitusjonshastigheten og gir deg generelt bedre velvære i din aktive hverdag. 

I dag brukes foam rollere ikke bare for å fremme restitusjon. Du kan også bruke dette utstyret som en del av oppvarmingen for å gjøre musklene dine varme og smidige før dagens treningsøkt. Videre kan foam rolleren bidra til å forebygge skader. Er du overbevist om at en foam roller er en god investering, så finn den helt riktige varianten for deg i vårt utvalg. 

Hva er en foam roller? 

En foam roller er et sylinderformet treningsverktøy med en overflate av hardt skum. Foam rolleren går også under navn som massasjerulle og skumrulle. Dette treningsutstyret kan ha en jevn eller mønstret overflate og finnes i ulike hardhetsgrader. 

Foam rolleren gir en behagelig massasje som løser opp spenninger og ømhet når du ruller kroppen over redskapet. Du kan for eksempel massere leggene, baksiden av lårene, ryggen eller hva enn du ønsker med dette verktøyet. Bruksmulighetene er nesten uendelige. 

Hva er fordelene med en foam roller?

Foam rolleren finnes nå i nesten alle treningssentre, yogastudioer, hjemmetreningsrom og alle andre steder hvor en aktiv livsstil praktiseres. Den store utbredelsen og populariteten av foam rollere skyldes de mange fordelene knyttet til bruk av dette treningsutstyret. 

Noen av fordelene med å bruke en foam roller inkluderer: 

 1. Forebygging og lindring av ømme muskler - Uansett om du driver med yoga, styrketrening, crossfit eller noe annet, vil du oppleve muskelømhet og muskelspenninger. Du kan imidlertid forebygge og lindre ømhet og spenninger i musklene ved å bruke en foam roller. Ved å massere triggerpunktene (ømme knuter) som naturlig kan oppstå etter en treningsøkt, vil du oppleve mindre ømhet dagen etter den harde treningen.
 2. Kortere restitusjonstid - Bruk av en foam roller bidrar til å fremme blodsirkulasjonen og fjerne ømhet og spenninger i musklene. Dette har en positiv innvirkning på restitusjonstiden, som reduseres betydelig. 
 3. Økt smidighet og mobilitet - Når du masserer musklene med en foam roller, hjelper det musklene med å bli mer fleksible og elastiske, og dermed blir du mer smidig og fleksibel. Dette kan ha en positiv innvirkning på treningsprestasjonen din. 
 4. Økt velvære - Ømhet, spenninger og smerter i musklene påvirker ikke velværet positivt. Du kan til og med oppleve at det påvirker søvnen og prestasjonen på jobben. I så fall er det enda mer grunn til å bruke en foam roller, som kan hjelpe med mange av disse utfordringene. 
 5. God for oppvarming - Foam rollere kan brukes både før og etter trening. Før trening kan du bruke rullen som en del av oppvarmingen for å gjøre musklene dine varme og smidige før du skal yte. 

Foam rolleren er spesielt populær blant løpere, styrkeløftere, yogautøvere og mange andre 

Du trenger ikke å drive med en bestemt type trening eller idrett for å dra nytte av en foam roller. Dette treningsutstyret kan brukes av alle som driver med sport eller er aktive på annen måte, enten det er løping, sykling, styrketrening, crossfit eller yoga. Hvis du også opplever stramme og ømme muskler, nøl ikke med å kjøpe og bruke en foam roller. Foam rollere brukes mye i treningssentre, men kan også brukes hjemme. Du kan til og med enkelt ta med deg utstyret når du drar på hytta eller treningsleir, da det tar liten plass og veier lite. 

Slik velger du riktig foam roller

I mange tilfeller kan du effektivt forebygge ømme og stive muskler, fremme restitusjonen og forebygge skader ved å bruke en foam roller. Du har kanskje innsett at en foam roller er et verdifullt treningsutstyr, men spørsmålet er da hvilken foam roller du skal velge? 

Ta hensyn til følgende når du velger en foam roller:

 1. Størrelse - Skal du ha en kort eller lang foam roller? Dette er et av spørsmålene du bør stille deg selv. De lange modellene egner seg godt for behandling av større områder, som for eksempel ryggen, mens de korte modellene er ideelle for behandling av mindre områder som legger, lår og ankler. Hvis du er usikker, kan du velge både en kort og en lang modell. Du er også velkommen til å kontakte oss for profesjonell veiledning. 
 2. Hardhet og overflate - Foam rollere finnes også med forskjellige overflater og hardhetsgrader. Jo hardere foam rolleren er, desto dypere massasje kan oppnås. For nybegynnere er det en god idé å starte med en myk foam roller. Vær også oppmerksom på foam rollens overflate, som kan være jevn eller mønstret. Hvis du trener hardt og ønsker derfor en dyp massasje, vil en foam roller med mønstret overflate foretrekkes. Hvis du derimot ønsker en mildere massasje, velg en foam roller med jevn overflate. 
 3. Budsjett - Til slutt bør du ta hensyn til ditt personlige budsjett. Foam rollere finnes i forskjellige prisklasser. Det er sannsynligvis en foam roller som passer dine krav og ditt budsjett i vårt utvalg.

Disse øvelsene kan du gjøre med foam rolleren

Det finnes ikke bare forskjellige typer foam rollere. Det finnes også forskjellige øvelser. Disse øvelsene kan du med fordel gjøre før og/eller etter treningen for å få større utbytte av treningen. Øvelsene utføres på gulvet og kan gjøres med eller uten en treningsmatte. For å gjøre det så behagelig som mulig, anbefaler vi å bruke en treningsmatte. 
Vi kan anbefale følgende øvelser: 
 1. Bakside lår - Sett deg på rullen og bruk armene til å skyve deg frem og tilbake. 
 2. Setemuskler - Sett deg på rullen, kryss det ene benet over det andre og legg vekten på den ene setemuskelen. Beveg deg frem og tilbake samt fra side til side med hendene støttende på gulvet. Bytt deretter ben og legg vekten på den andre setemuskelen. 
 3. Rygg - Legg deg ned på ryggen, bøy knærne, sett føttene i gulvet og plasser den øvre ryggen oppå foam rolleren. Strekk armene og bruk bena til å skyve deg frem og tilbake, slik at ryggen blir massert. 

Du kan i utgangspunktet bruke foam rolleren hver dag hvis du ønsker det, men unngå å bruke den i mer enn 2-5 minutter per muskelgruppe (avhengig av størrelsen på muskelgruppen).  

Vi selger kvalitetsrike foam rollere fra populære merker

Er du på jakt etter den beste foam rolleren eller trigger rolleren? Da finner du helt sikkert det du leter etter hos Fitness Engros. Vi har et stort og attraktivt utvalg. Hvis du ønsker å gjøre treningen enda mer effektiv, bør du velge en foam roller fra vårt sortiment. Vi selger merker som LMX, Crossmaxx og Lifemaxx. I tillegg kan vi levere enten du søker en vanlig foam roller med mønstret overflate eller om du ønsker en foam roller med jevn overflate. Vi har med andre ord noe for enhver smak. 
Vi har alltid gode priser på nevnte treningsutstyr, og vi har jevnlig gode tilbud. Du har dermed mange muligheter til å kjøpe en rimelig foam roller uten å gå på kompromiss med verken kvalitet eller funksjonalitet.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point