Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Massasjeballer

Merke
Farve

Med en massasje ball kan du stimulere og slappe av stive og ømme muskler. Dette er ofte nødvendig etter en hard treningsøkt. Du kan bruke massasje ballen til å massere hele kroppen, så uansett om du lider av smerter i nakken, ryggen, lårene eller andre områder, kan du dra nytte av dette verktøyet.

På denne siden kan du oppleve vårt store utvalg av massasje baller. Vi tilbyr massasje baller i mange forskjellige former, størrelser og farger, så vi har helt sikkert en massasje ball etter din smak.

En massasje ball gir økt kroppsvelvære

En massasje ball er en liten ball med pigger som er effektiv til å stimulere ømme og anspente muskler i forbindelse med rehabilitering eller etter hard trening. I stedet for å måtte besøke en massør flere ganger i måneden, kan du gi deg selv en god og etterlengtet massasje ved å bruke en massasje ball.

Bruk av en massasje ball gir følgende fordeler:

  1. Det fremmer blodsirkulasjonen
  2. Det avspenner stive muskler
  3. Det lindrer muskelsmerter
  4. Det fremmer restitusjon
  5. Det skaper ro i kroppen og øker kroppsvelvære

Valg av massasje ball

I vårt utvalg finner du utelukkende gode massasje baller av høy kvalitet. Det betyr imidlertid ikke at alle ballene nødvendigvis passer til dine krav og behov. Vi tilbyr noen av de beste massasje ballene, men om du skal velge den ene eller den andre massasje ballen avhenger av dine personlige preferanser.

Legg vekt på følgende når du velger massasje ball:

  • Hvor stor skal ballen være?
  • Hvilken farge skal ballen ha?
  • Hvilket merke skal ballen være fra?
  • Hva kan ballen maksimalt koste?

Stor eller liten massasje ball?

Vi tilbyr som kjent massasje baller i flere forskjellige størrelser - fra små baller med en diameter på 6,5 cm til litt større baller med en diameter på 21 cm.

Fordelen med å velge en liten massasje ball er at den er lett å styre, og det er dermed lettere å treffe ømme punkter. De mindre massasje ballene er for eksempel gode til å massere hender, føtter, nakke, skuldre osv.
En stor massasje ball egner seg til behandling av større områder på kroppen. Den er for eksempel veldig god til ryggmassasje, men kan også brukes til å massere lår.

Mange aktive mennesker foretrekker å ha massasje baller i flere forskjellige størrelser tilgjengelig, da det er vanskelig å finne én størrelse massasje ball som treffer alle områder på kroppen like godt.

Velg mellom flere populære merker

Du kan ikke bare velge mellom forskjellige farger og størrelser, men også forskjellige merker når det kommer til massasje baller. Du kan for eksempel skaffe deg en god og slitesterk massasje ball fra CrossmaxxBlackrollSelect eller Hyperice. Disse produsentene har hver for seg mange års erfaring med å utvikle produkter som kan brukes til å løse spenninger og lindre smerter i muskulaturen.

Slik bruker du massasje ballen riktig

Du kan oppnå bedre blodsirkulasjon, lindring av muskelømhet og mye mer ved å bruke en massasje ball. Den virkelige effekten av massasjen avhenger imidlertid av flere ting. Det avhenger blant annet av hvilke øvelser du gjør, og hvor hardt du trykker på ballen.

Start gjerne forsiktig ved å rulle ballen over det ømme området med lett trykk, til du har vent deg til følelsen. Rull ballen over de ømme områdene i sirkulære bevegelser, sakte og kontrollert. På den måten oppnår du en virkelig god og effektiv massasje av nakken, skuldrene, ryggen eller et helt annet område.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point