Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Inter Atletika

Merke
Muskelgruppe
Farve
BT301B
BT301B

kr 3 675 
Spar 32%
Inter Atletika Universal Squat Rack
Inter Atletika Universal Squat Rack

kr 6 495  / kr 9 595,00 

Inter Atletika er en ukrainsk produsent som har spesialisert seg i å designe og produsere forskjellig treningsutstyr og fitnessmaskiner. De har et bredt utvalg av produkter som strekker seg fra styrketreningsutstyr til kardioapparater og annet utstyr til fitness. Inter Atletika har siden deres grunnleggelse i 1994 vært kjent for å levere holdbart, komfortabelt og moderne treningsutstyr til fitnessentusiaster over hele verden. 

Hos Fitness Engros kan du finne et bredt utvalg av treningsutstyr fra Inter Atletika til styrketrening, kardio og andre treningsformer. Du kan oppleve vårt aktuelle utvalg av Inter Atletika her på siden. 

Oppgrader styrketreningen din med Inter Atletikas innovative utstyr 

Inter Atletika har både kvalitet og innovasjon. De bruker kun de fineste materialene og den nyeste teknologien, så de oppfyller de høyeste standardene innen treningsutstyr. Dette gjelder alt fra treningsbenker til squat racks og treningsmaskiner. Med Inter Atletika kan du gjøre treningen din mer effektiv og få det beste utstyret for å nå dine treningsmål. 

Få hjelp til å nå dine treningsmål med Inter Atletika 

Inter Atletika har som mål å hjelpe alle fitnessentusiaster med å nå sitt høyeste prestasjonsnivå, enten du er en profesjonell atlet eller bare glad i trening. Inter Atletika jobber sammen med eliteutøvere innen forskjellige typer idrett for å kunne designe og produsere det best mulige utstyret for alle som ønsker å forbedre sin prestasjon. Det spiller ingen rolle om du er crossfitter, kroppsbygger, vektløfter eller bare en dedikert fitnessentusiast, Inter Atletika gjør sitt beste for å gi deg de beste mulige forutsetningene for å nå dine mål og drømmer. 

Bredt utvalg av utstyr fra Inter Atletika 

Hos Fitness Engros er vi stolte av å forhandle et stort utvalg av Inter Atletikas styrkemaskiner, som er designet for å hjelpe deg med å bygge styrke og muskelmasse på en sikker og effektiv måte. Inter Atletika er kjent for sitt kvalitetsutstyr, og vi er glade for å forhandle disse styrkemaskinene. 

Vårt utvalg av styrkemaskiner er alt fra benk og squat racks til styrkemaskiner. Enten du er en erfaren styrketrener eller akkurat har begynt på styrketreningsreisen, har vi maskiner som passer til dine behov og ferdighetsnivå. 

Det er ekstremt viktig å trene med korrekt form og bevegelse, og derfor er Inter Atletikas styrkemaskiner designet med ergonomi i tankene. Dette sikrer ikke bare en effektiv trening, men også at du trener trygt og reduserer risikoen for skader. 

Inter Atletikas styrkemaskiner er konstruert med holdbarhet i tankene. Vi forhandler kun de beste produktene som kan tåle langvarig bruk og intensiv trening. Enten du trener hjemme, i et treningssenter eller på et profesjonelt treningsanlegg, kan du være sikker på at Inter Atletikas styrkemaskiner holder og sikrer gode resultater. 

Få levert utstyr fra Inter Atletika til ditt treningssenter eller hjemmegym 

Hos Fitness Engros finner du et bredt utvalg av utstyr fra Inter Atletika. Enten du er en erfaren crossfitter eller akkurat har begynt på din fitnessreise, har vi utstyret du trenger. Vi har rask levering av utstyr og tilbyr dessuten 365 dagers returrett, slik at du kan være helt sikker på at du får riktig utstyr til dine behov.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point