Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Belter

Merke
Farve

Ønsker du å passe ekstra godt på kjernen din i forbindelse med styrkeløft og vektløfting? Så er løsningen et treningsbelte.

Ved å bruke et treningsbelte kan du minimere risikoen for skader når du løfter tungt, men beltet kan også brukes til gjenopptrening.

Uansett om ditt kommende treningsbelte er tiltenkt den ene eller andre treningsformen, så har vi det helt riktige beltet til formålet. Utforsk vårt utvalg på denne siden og bli inspirert. Vi forhandler blant annet vektløfterbelter, styrkeløftbelter og andre treningsbelter fra merker som Crossmaxx og Bear KompleX.

Løft tyngre og reduser risikoen for skader ved å bruke et treningsbelte

Holder du deg tilbake fra å løfte tungt på grunn av bekymringer om å bli skadet? Da går du glipp av et stort potensial for muskelvekst.

Ved øvelser som knebøy og markløft er det spesielt viktig at du har full kontroll på teknikken. Videre bør du gjøre en innsats for å ta godt vare på ryggraden din. Ryggraden kan med fordel stabiliseres med et treningsbelte ved tunge løft, slik at du ikke risikerer å få en alvorlig ryggskade.

Et treningsbelte hører til blant det mest populære tilbehøret til vektløfting og styrkeløft, og det er en god grunn til dette. Beltet gjør deg nemlig i stand til å løfte tyngre, og nettopp dét vil gjøre treningen din mer givende.

Oppsummert er det altså ren vinn-vinn å bruke et treningsbelte.

Valg av treningsbelte

Ønsker du å skape stabilitet rundt kjernen din i forbindelse med treningen for å redusere skaderisikoen? Da skal du selvfølgelig skaffe deg et treningsbelte.

Det er mange gode grunner til å kjøpe og bruke et treningsbelte, men hvilket belte du skal velge avhenger av flere individuelle faktorer. Derfor har vi ikke ett fitnessbelte som passer for alle.

Slik velger du det riktige treningsbeltet:

  1. Beltype – Det finnes ikke bare ett, men mange forskjellige treningsbelter. Vi tilbyr blant annet vektløfterbelter, styrkeløftbelter, dipsbelter og mange andre beltype. Derfor bør du vurdere hva du vil bruke beltet til, og finne et belte som egner seg til det treningsformålet.
  2. Materiale – Deretter skal du vurdere hvilket materiale du foretrekker at treningsbeltet ditt er laget av. De fleste av våre belter er laget av nylon eller lær. Vi kan varmt anbefale et treningsbelte i premium lær, men valget er ditt.
  3. Størrelse – For å få mest mulig utbytte av treningsbeltet ditt må det passe perfekt til kroppen din og treningen din. Derfor er det viktig at du finner riktig størrelse. Vi hjelper deg ved å presentere størrelsesguiden vår.
  4. Pris – Vurder til slutt budsjettet ditt til treningsbeltet. Vi har et bredt utvalg av treningsbelter i forskjellige prisklasser, så vi bør også ha et belte som matcher budsjettet ditt.

Hvilken størrelse fitnessbelte skal jeg velge?

Som nevnt tidligere er det viktig at du finner et fitnessbelte i riktig størrelse. Det skal verken være for lite eller for stort hvis du skal oppnå den beste støtten.

På de enkelte produktsidene vil du bli presentert for en størrelsesguide som du med fordel kan følge. Våre treningsbelter finnes i både små og store størrelser – fra S til XXL. For å finne riktig størrelse måler du deg rundt midjen.

Kommer du til å velge feil størrelse, tilbyr vi naturligvis å bytte beltet til riktig størrelse.

Hva koster et treningsbelte?

Et godt treningsbelte trenger ikke å koste en formue.

Hos Fitness Engros understreker vi dette ved å tilby treningsbelter fra velrenommerte merker til veldig gode priser. Prisene på våre belter ligger mellom 200 og 600 kr.

Fra tid til annen har vi også gode tilbud på belter til trening, så hold øye med disse. Vi tilbyr dessuten fri frakt når du handler for minimum 995 kr. Tøv derfor ikke med å bestille ditt nye treningsbelte allerede i dag.

Slik bruker du et treningsbelte riktig

Første oppgave er å finne det helt riktige treningsbeltet, hvor både komfort, kvalitet og funksjonalitet går opp i en høyere enhet. Når du har løst denne oppgaven, må du sette deg grundig inn i hvordan beltet brukes riktig. Feil bruk av et treningsbelte kan nemlig bety at beltet gjør mer skade enn nytte – og det er selvfølgelig ikke optimalt.

Et treningsbelte skal kun brukes når det er nødvendig. Det er for eksempel nødvendig ved tunge løft i knebøy og markløft, mens det er unødvendig ved lette løft. Det kan være vanskelig å si nøyaktig hvor grensen går, men unngå så langt som mulig overdreven og unødvendig bruk av beltet.

Videre må du være klar over at treningsbeltet skal sitte stramt, men ikke så stramt at magemusklene ikke har noe å presse mot. Stopp øvelsen hvis du innser at beltet sitter for stramt eller løst – da bør beltet justeres.

Som tidligere nevnt er det mulig å bruke et treningsbelte i forbindelse med gjenopptrening, men husk å starte sakte for å ikke forverre skaden.

Den ideelle bredden for et treningsbelte

Det er ikke mulig å gi et entydig svar på om et treningsbelte skal ha en bredde på 10, 13 eller 15 cm. De fleste av våre treningsbelter har en bredde på omkring 10 cm, noe som vil dekke de flestes behov.

Ofte har treningsbelter for tunge løft et bredere ryggstykke enn frontstykke. Enkelte av våre belter har imidlertid samme bredde foran og bak – fordelen med belter som har samme bredde hele veien rundt er at de vanligvis er mer fleksible.

Shop moderne og slitesterke treningsbelter døgnet rundt

Ønsker du et kvalitetsbelte til styrkeløft, vektløfting, gjenopptrening eller noe helt annet? Da bør du utforske våre mange treningsbelter. Vi forhandler belter i mange forskjellige farger, bredder, størrelser og materialer, så det vil overraske oss hvis vi ikke har et treningsbelte etter din smak.

Til venstre kan du sortere våre mange belter etter faktorer som merke, størrelse og pris. Bruk denne muligheten hvis du har noen spesielle preferanser.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point