Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%
Merke
Farve
Spar 15%
Crossmaxx Flat Treningsbenk
Crossmaxx Flat Treningsbenk

kr 3 259,75  / kr 3 835,00 

I vårt attraktive utvalg finner du treningsbenker for mange former for trening og mange forskjellige treningsøvelser. Du kan blant annet velge mellom flere flate og justerbare treningsbenker for private treningsrom, profesjonelle treningssentre og alt i mellom.

Dykk ned i utvalget og finn benken som matcher dine individuelle preferanser best, enten du handler som privatperson eller på vegne av en virksomhet. Vi har benker for enhver smak og ethvert budsjett.

Velg mellom flere typer treningsbenker hos Fitness Engros

En treningsbenk er en god investering for treningsrommet eller treningssenteret, da den kan brukes til mange treningsøvelser, men om du skal velge den ene eller andre typen benk til trening avhenger av dine personlige ønsker.

Det finnes mange forskjellige typer treningsbenker. De mest etterspurte er de flate og justerbare benkene, som blant annet kan brukes til benkpress, one arm row, french press og mange andre øvelser. Disse benkene finner du i mange forskjellige varianter i vårt sortiment.

Generelt tilbyr vi følgende benker til trening:

Vi selger også veggfester som sikrer pen og praktisk oppbevaring av treningsbenker.

Flat treningsbenk

En flat treningsbenk er et godt valg hvis du er på jakt etter en stabil treningsbenk som kan brukes til øvelser som benkpress, bulgarian split squat og one arm row. Med denne typen treningsbenk gir du avkall på justeringsmuligheter, men til gjengjeld er du garantert en solid benk med maksimal stabilitet. Høy stabilitet er spesielt viktig ved trening med tunge vekter.

Ofte er flate treningsbenker også billigere enn de justerbare. Du har derfor gode muligheter for å kjøpe en billig og stabil treningsbenk.

Justerbar treningsbenk

En justerbar treningsbenk er et godt valg - og det av flere forskjellige grunner.
Den justerbare treningsbenken kan justeres både i rygg og sete, noe som åpner for en verden av forskjellige øvelser, både enkle og mer avanserte øvelser. Det kan gjøres mange øvelser både sittende og liggende, noe som sikrer effektiv og variert trening. Du kan for eksempel gjøre benkpress, skulderpress, dips og mange andre øvelser.

I vårt sortiment finner du mange justerbare treningsbenker av enestående kvalitet. Noen av disse har integrerte hjul, noe som gjør det enkelt å flytte benkene ved behov.
For å få maksimal glede av en justerbar treningsbenk, vil det være en fordel å ha tilgang til en vektstang og tilhørende vektskiver samt håndvekter. Alt dette kan du selvfølgelig kjøpe hos oss.

Slik justeres den justerbare treningsbenken

En justerbar treningsbenk har, som navnet tilsier, en rekke justeringsmuligheter. I de fleste tilfeller er det mulig å justere både ryggstøtten og setet, og dermed kan det oppnås flere forskjellige posisjoner. Antallet mulige posisjoner kan variere fra benk til benk.

Den justerbare benken er lett og rask å justere til ønsket posisjon. Følg bare bruksanvisningen hvis du er usikker på hvordan du går frem.

Flate vs justerbare treningsbenker

I det ovennevnte har vi vært inne på hva som kjennetegner henholdsvis en flat og en justerbar treningsbenk, og vi har vært inne på hvilke fordeler og ulemper det er ved de to typene benker for trening. Dette har sannsynligvis gitt deg en idé om hvilken som er den riktige for det tiltenkte formålet.

En justerbar benk er et godt valg hvis du ønsker å kjøpe en multifunksjonell treningsbenk med mange justerings- og treningmuligheter, mens en flat benk er ideell hvis du ønsker å investere i en veldig solid, kraftig og stabil benk som tillater hard styrketrening.

Andre benker for trening

Hos Fitness Engros finner du som kjent mange forskjellige treningsbenker. Noen av dem har vi allerede vært inne på. I tillegg til de allerede nevnte, tilbyr vi benker for trening av mage, biceps, korsrygg og mye mer. Disse benkene er ikke like fleksible og allsidige som noen av våre andre benker, da de typisk er ment for trening av en eller få muskelgrupper. For eksempel sørger en curlbenk for at du kan trene bicepsene dine på effektiv måte.

Benker for trening for private og bedrifter

I vårt utvalg finner du noen av de beste treningsbenkene for private og bedrifter. Vi har både prisgunstige treningsbenker for private og litt mer eksklusive og solide treningsbenker for bedrifter, for eksempel for et treningssenter. Enten du derfor er i ferd med å innrede ditt eget lille treningsrom hjemme og trenger en god treningsbenk, eller om du leter etter en treningsbenk for profesjonell bruk, så kan vi levere varen.

Vi tilbyr både profesjonelle og halvproffe treningsbenker til gunstige priser. Sorter gjerne våre mange benker etter parametere som merke, kroppsdel og serie, hvis du leter etter noe spesielt.

Er du på jakt etter en profesjonell treningsbenk?

Du har kommet til rett sted hvis du er på jakt etter en profesjonell treningsbenk av høy kvalitet. Vi har nemlig mange profesjonelle treningsbenker som kan tåle stor belastning og som også tåler hyppig bruk. Med en av disse benkene er du sikret en virkelig god treningsbenk som kan skape verdi for brukerne i mange år.

De profesjonelle treningsbenkene egner seg best for treningssentre og annen bedriftsmessig bruk, men kan også kjøpes av private med høye kvalitetskrav. Som privatperson vil du imidlertid sannsynligvis klare deg med en halvprofesjonell treningsbenk.

Hva koster en god treningsbenk?

En treningsbenk av god kvalitet trenger ikke å koste en formue, selv om pris og kvalitet vanligvis følger hverandre. Vi selger treningsbenker i mange forskjellige prisklasser, der prisene starter fra noen få tusen kroner.

Finn en billig treningsbenk i vårt utvalg

I vår nettbutikk finner du massevis av billig treningsutstyr, og billige treningsbenker er selvfølgelig ingen unntak.
Hvis du leter etter en billig treningsbenk, kan du med fordel sortere benkene våre etter pris, slik at du blir presentert for de billigste først. Vi gir deg muligheten til å kjøpe en super treningsbenk til en pris som ikke sprenger budsjettet.

Hold øye med våre gode tilbud hvis du vil gjøre en ekstraordinær god handel.

Fordeler med å bruke treningsbenker

Det er mange gode grunner til å bruke en treningsbenk i forbindelse med hjemmetrening og trening i et profesjonelt senter. Noen av fordelene lister vi opp nedenfor.

Her er fordelene:

  1. Effektiv trening av flere forskjellige muskelgrupper - En treningsbenk er et utmerket verktøy for styrketrening og annen trening, da det er mulighet for å gjøre mange forskjellige treningsøvelser, inkludert styrketreningsøvelser. Listen over styrketreningsøvelser som kan utføres med en treningsbenk er lang, og inkluderer blant annet benkpress og one arm row. Du kan trene ikke bare hele overkroppen, men også lår, legger og resten av underkroppen. For å sikre mange treningsmuligheter, er det en god idé å kjøpe en justerbar treningsbenk.
  2. Treningsbenken er et plassbesparende verktøy - En multifunksjons treningsbenk er et plassbesparende verktøy som kan brukes til mange treningsøvelser. Hvis plassen er trang, kan det være en god idé å kjøpe en treningsbenk i stedet for plasskrevende treningsmaskiner. En treningsbenk tar nemlig opp ganske lite plass, og hvis du også investerer i veggheng, kan det frigjøres gulvplass når benken ikke er i bruk. Du kan med fordel gå for en sammenleggbar treningsbenk hvis du vil ha en plassbesparende løsning.
  3. Treningsbenken gir god støtte - For å sikre korrekt utførelse av forskjellige øvelser med sikte på å oppnå maksimalt treningsutbytte og forebygge skader, er det ofte behov for god støtte. Dette er du sikret med en treningsbenk av høy kvalitet. Både sitteputen og ryggstøtten på en treningsbenk er designet for å gi god støtte gjennom løftet.

Kjøp treningsbenker fra merker som Nautilus, Crossmaxx, Inter Atletika & SQ&SN

Uansett om du vil kjøpe en skråbenk, flatbenk, magebenk eller noe helt annet, finner du det du leter etter hos oss. Vi selger nemlig mange treningsbenker av god kvalitet fra merker som NautilusCrossmaxxSQ&SNInter Atletikagym80Star Trac og mange andre merker.

Vi selger også mye annet treningsutstyr som vektskiverhåndvekterkettlebells og mye mer. Dette utstyret kan brukes sammen med en treningsbenk. Det kan også være en god idé å kjøpe en lang vektstang og en stativ til stangen, slik at det er mulighet for å gjøre vanlig benkpress, skrå benkpress, skulderpress osv.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point