Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Mage Benker

Merke
Farve

En treningsbenk er ikke bare en treningsbenk

Benker til trening finnes i mange forskjellige kvaliteter, de kan komme med forskjellige funksjoner, og de kan tilby mange eller få treningsmuligheter. I starten bør du vurdere hva du skal bruke benken til, og hvor mye penger du er villig til å bruke på den. Med dine personlige krav og behov samt budsjett på plass vil du nemlig lettere kunne finne de beste treningsbenkene for akkurat deg.

Når du har funnet den rette benken til trening, kan du bestille den med få klikk på vår nettbutikk. Husk at vi tilbyr 365 dagers returrett og mange andre fordeler.

Finne den helt riktige magetrenerbenken hos Fitness Engros

På denne siden kan du utforske vårt enorme utvalg av benker til trening. Vi tilbyr en lang rekke forskjellige typer treningsbenker fra enda flere forskjellige merker, som Nautilus, gym80, The Abs Company og Star Trac. Benkene befinner seg i forskjellige prisklasser, så vi har helt sikkert også en treningsbenk som passer ditt budsjett. Dykk ned i sortimentet med magetrenerbenker og finn det rette matchet for deg i dag.

Drømmen om en flott, sterk og markert mage er rett innen rekkevidde med fokusert og dedikert magetrening. For å trene magemusklene dine så effektivt som mulig kan du benytte deg av forskjellige treningsmaskiner, eksempelvis magemaskiner.

Her på siden presenteres du nettopp for vårt store og attraktive utvalg av magetreningmaskiner. Vi tilbyr bl.a. en lang rekke magetrenerbenker av høy kvalitet, som kan brukes både i et treningssenter og hjemme. Disse er lette å justere og kan brukes av både nybegynnere og viderekomne.

Bredt utvalg av magemaskiner til treningssentre og treningsrom

Hos Fitness Engros tilbyr vi alt i magemaskiner til både privatpersoner og bedrifter. I vårt sortiment vil du finne alt fra helt enkle magetrenerbenker med én posisjon til de mer avanserte magetrenerbenker og magemaskiner med et vell av innstillingsmuligheter, smarte transporthjul og oppbevaringsplass for vektskiver.

Enten det er en enkel magemaskin for ditt treningsrom hjemme eller flere magemaskiner for det profesjonelle treningssenteret du ser etter, så er du sikret en god handel hos oss. Du får dessuten gratis frakt ved kjøp over 995 kr.

Valg av magemaskin

Etter hvert finnes det virkelig mange forskjellige magemaskiner. Det er både mulig å kjøpe en sittende magemaskin, en skrå magemaskin, en flat magemaskin og mye mer. At det er mange valgmuligheter kan gjøre valget vanskelig, men det er samtidig med på å sikre at det er noe for enhver smak.

De viktigste kriteriene ved kjøp av en magetrenermaskin

For å kunne utføre så mange øvelser for magen som mulig kan det være ideelt å kjøpe en justerbar magemaskin. Når det er mulig å justere magetrenerbenkens helning, vil benken nemlig kunne brukes til et hav av forskjellige mageøvelser. Men hvilke kriterier er ellers viktige å ta hensyn til?

Ved valg av magemaskin, eller også kalt magetrener, kan det også være lurt å fokusere på faktorer som størrelse, kvalitet og brukervennlighet. I vårt sortiment finner du magemaskiner i mange forskjellige størrelser og varianter, men felles for alle våre maskiner for magetrening er at kvaliteten og brukervennligheten er på topp.

En magetrenerbenk sikrer effektiv trening av magemuskulaturen samt ben og core

En magemaskin er, som navnet antyder, beregnet for magetrening, men det er ikke bare magemusklene dine du trener når du bruker en magetrener. Du aktiverer også musklene i dine ben, rygg og core.

Ønsker du andre redskaper for treningen av magemusklene dine, kan du også vurdere å investere i en treningsmatte og et ab wheel / ab roller. Så vil du kunne utføre mange effektive øvelser på gulvet. Dette utstyret forhandler vi naturligvis også til gunstige priser. Ved å bruke et ab wheel kan du trene både armene, skuldrene, ryggen og ikke minst magen.

Slik brukes en magetrenerbenk

En magemaskin er i utgangspunktet en veldig enkel treningsmaskin som kan brukes uten stor treningservaring. Det er spesielt enkelt å bruke en magetrenerbenk.

Det første du må gjøre er å justere din magemaskin i ønsket posisjon, hvis maskinen er justerbar. Deretter må du sette eller legge deg til rette og spenne bena. Etter det kan du begynne med selve treningen. Bøy deg kontrollert forover og beveg deg sakte og kontrollert tilbake til startposisjonen. Denne bevegelsen ligner mye på å ta magenbøyninger.

Du kan også trene magemusklene på sidene ved å føre armene fra side til side.

Gjør din abs-trening mer utfordrende med vektskiver eller annet utstyr

Vil du gjerne ta treningen av magemusklene til neste nivå? I så fall bør du skru opp for intensiteten og vanskelighetsgraden ved å legge til ekstra vekt. Dette kan du gjøre ved å bruke vektskiver eller kettlebells. Du kan også iføre deg en vektvest, som også vil gjøre treningen hardere og dermed mer effektiv.

Du kan også gjøre treningen hardere ved å utføre øvelsene langsommere, slik at magemusklene dine kommer under press over lengre tid. Da blir du sterkere og får en flott mage.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point