Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Drikkeflasker

Merke
Farve

En god drikkeflaske eller shaker er et must-have for alle som lever en aktiv hverdag. Uansett om du er en dedikert fitnessentusiast, løper eller driver med crossfit, er det viktig å ha en praktisk vannflaske eller shaker for hånden. Våre drikkeflasker og shakere egner seg utmerket for sport og trening, men passer også godt til daglig bruk. 

Vann er avgjørende for å opprettholde kroppens væskebalanse, spesielt under trening når svetteproduksjonen øker. Ved å ha en god vannflaske eller shaker kan du enkelt sikre at kroppen din får nødvendig hydrering for å oppnå optimale resultater. 

Oppdag vårt brede utvalg av drikkeflasker og shakere 

Hos Fitness Engros fører vi et omfattende utvalg av drikkeflasker og shakere fra velkjente merker som SQ&SN, Crosmaxx, LMX, med flere. Vi forstår viktigheten av å opprettholde en perfekt væskebalanse, uavhengig av hvilken form for trening du har på programmet. Derfor tilbyr vi ulike typer drikkeflasker og shakere som passer til forskjellige formål og aktiviteter. 

Vårt sortiment inkluderer både små og store vannflasker med kapasitet fra 0,6 til 2 liter. Enten du foretrekker en kompakt flaske for løpeturen eller en større flaske for lengre treningsøkter, har vi det du trenger. 

Våre drikkeflasker er designet med tanke på holdbarhet og funksjonalitet, slik at du kan være sikker på at du vil ha glede av din nye vannflaske i mange år. Du finner drikkeflaskene i mange forskjellige farger, så det er helt sikkert en variant som matcher din smak og ditt treningsantrekk. 

Bruker du proteinpulver eller andre kosttilskudd? Velg en shaker med blandeskive og skrulokk 

Hvis du bruker proteinpulver eller andre kosttilskudd som en del av treningen din, er en shaker med blandeskive og skrulokk et nødvendig verktøy. 

En god shaker gjør det enkelt å blande kosttilskuddene jevnt og effektivt. Med en blandeskive kan du unngå klumper og sikre en velsmakende shake hver gang. Skrulokket sørger for at shakeren er helt tett, slik at du unngår eventuelle lekkasjer under transport. 

Uansett om du trenger en shaker for å blande proteinpulver eller andre kosttilskudd, har vi det du trenger. 

Tips: Din shaker bør vaskes umiddelbart etter at du har nytt en proteinshake eller lignende, da den ellers kan begynne å lukte.  

Husk å drikke vann før, under og etter trening 

For å få mest mulig ut av treningen din og føle deg komfortabel underveis, er det viktig å være riktig hydrert. Vann er med på å opprettholde kroppstemperaturen og gi energi til musklene. 

Før trening er det viktig å drikke tilstrekkelig med vann for å forberede kroppen på den kommende fysiske aktiviteten. Under trening er det avgjørende å drikke vann for å erstatte væsketapet gjennom svette. Etter trening er det viktig å gjenoppbygge kroppens væskenivå ved å drikke rikelig med vann. 

En god tommelfingerregel er å drikke ca. 250 ml vann 30 minutter før trening, og deretter drikke ca. en halv liter vann etter trening. På denne måten sikrer du at kroppen din får nødvendig hydrering for å prestere optimalt i styrketrening, crossfit eller en helt annen form for trening. 

Ha alltid en ekstra drikkeflaske tilgjengelig 

Når det kommer til trening og fysisk aktivitet, er det alltid en god idé å ha en ekstra vannflaske tilgjengelig. Drikkeflasken din bør nemlig vaskes med jevne mellomrom, og når den tid kommer, vil det være en fordel å ha et par ekstra flasker i skapet. 

Du kan gjerne kjøpe drikkeflasker som tåler oppvaskmaskin, slik at du slipper å vaske dem for hånd. I vårt sortiment finner du nettopp en rekke drikkeflasker og shakere som tåler oppvaskmaskin. Noen tåler også fryser og mikrobølgeovn.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point