Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Grips

Merke
Farve

Et par gode grips øker ikke bare din gripestyrke og forbedrer din ytelse i forbindelse med crossfit.
Bruk av grips reduserer også risikoen for blemmer og slitasje på hendene. Av disse grunnene er grips uunnværlige når det gjelder å utføre eksplosive øvelser med stenger, kettlebells og håndvekter i forbindelse med crossfit og funksjonell trening.

Hvis du trenger et par holdbare grips, må du utforske vårt store utvalg. Vi tilbyr noen av de beste og mest populære gripsene for crossfit, til priser som alle kan ha råd til.

Fitness Engros tilbyr flere typer grips

Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne de beste gripsene for deg, men først må du vurdere om du ønsker fingerløse grips, 2-hulls grips eller 3-hulls grips. Fingerløse grips er populære blant crossfittere, men de andre typene grips kan også være et godt valg. Hvilke du skal velge, avhenger av dine preferanser.

Fingerless grips

Fingerless grips - eller på norsk fingerløse grips - er populære blant crossfittere, og det er det en god grunn til. Det karakteristiske ved denne typen grips er at det ikke er huller for fingrene, noe som gjør det enklere og raskere å ta dem av og på.
Fingerløse grips bidrar også til at en større del av stangen er i kontakt med gripflaten i stedet for fingrene. Du kan dra nytte av dette når du gjør pull-ups.

2-holes grips

2-holes grips har bare to hull for fingrene. Disse gripsene gir deg en veldig god følelse med stangen, da de bare dekker visse områder på håndflaten. Slike grips er spesielt gode for personer med begrenset treningserfaring.

3-holes grips

3-holes grips er de mest populære gripsene. De tre hullene for fingrene sikrer at gripsene dine holdes på plass selv under de mest utfordrende øvelsene. Disse gripsene er praktiske og funksjonelle for mange øvelser, for eksempel pull-ups, dødløft, etc. Med disse gripsene får du et godt grep, samtidig som du beskytter håndflatene dine.

Dette bør du også vurdere når du kjøper crossfit grips

Grips har som formål å minimere friksjonen i hendene for å øke grepsstyrken og redusere risikoen for sår og skader på hendene. Det er imidlertid ikke alle grips som løser denne oppgaven like godt. Derfor bør du velge dine grips med omhu.

Du må også vurdere følgende når du kjøper crossfit grips:

  • Har du ønsker til farge og design på gripsene dine?
  • Hvilket materiale skal gripsene dine være laget av? (for eksempel karbon)
  • Hva er maksimalprisen?

Mange foretrekker et par karbongrips

I dag produseres grips for crossfit i mange forskjellige materialer. Et spesielt materiale som er mye brukt, er karbon. Karbon gir gripsene dine en overflate som nesten virker klistret, noe som sikrer et godt grep på nesten alle overflater. Ved bruk av et par karbongrips slipper du også å bruke kalk.

De riktige gripsene for deg kan godt være et par karbongrips, da de gir et bedre grep enn de fleste andre gripsene. De gir også god beskyttelse for hendene dine.

Handle de mest populære gripsene fra Bear KompleX, Crossmaxx og PicSil

Her på siden finner du noen av de beste gripsene på markedet fra merker som Bear KompleX, Crossmaxx og PicSil. Vi har nøye valgt ut alle gripsene og sørget for at de har de viktigste egenskapene, inkludert høy slitestyrke og et godt grep. I utvalget vårt finner du grips for både nybegynnere og erfarne.

Hvis du har spørsmål om gripsene våre, er vi aldri mer enn et telefonoppringing eller en e-post unna.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point