Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Pulsmålere

Merke
Farve

Ved å bruke en pulsmåler under treningen kan du få nøyaktige data om hvor hardt kroppen din jobber når du løper, sykler, svømmer eller gjør andre aktiviteter. Disse dataene kan du bruke til å forbedre ytelsen din og holde motivasjonen oppe.

Her på siden kan du finne vårt store utvalg av pulsmålere fra merker som Wahoo og Body Bike. Blant annet finner du en rekke nøye utvalgte pulsbelter og pulsmålerarmbånd som er fulle av smarte funksjoner.

Pulsmålere for alle nivåer og treningsformer

En pulsmåler er et treningsutstyr som kan brukes av alle - fra mosjonisten til toppidretts utøveren.
Pulsmålere kan brukes til alle former for trening og sport, men brukes oftest innen løping, sykling og svømming. I prinsippet kan du imidlertid også bruke en pulsmåler når du trener styrke, driver med crossfit eller gjør noe helt annet.

I dag finnes det flere forskjellige typer utstyr for pulsmåling. Dette inkluderer blant annet pulsbelter og pulsmålerarmbånd, som er produktene vi selger her på siden.

Pulsbelter

Et pulsbelte er et av de mest populære produktene for pulsmåling, og med god grunn. Pulsbeltet festes rundt brystet, slik at det sitter rett over hjertet. Denne plasseringen sikrer svært nøyaktige målinger av pulsen din, og nettopp den høye målenøyaktigheten gjør at mange toppidretts utøvere foretrekker et pulsbelte fremfor andre produkter for pulsmåling.

Det er enkelt og raskt å montere pulsbeltet, og det kan bæres under treningstøyet ditt uten problemer.

Hvilket pulsbelte skal jeg velge?

Du bør velge et pulsbelte, også kjent som brystbelte, som oppfyller dine kriterier for både funksjonalitet og kvalitet. Dette kan for eksempel være at det er viktig for deg at beltet har integrert hukommelse, at det kan kobles til andre enheter via Bluetooth eller ANT+, at det har et lettvektsdesign eller noe helt annet.

Pulsmålerarmbånd

Et pulsmålerarmbånd er et annet populært produkt for pulsmåling. Disse armbåndene er blant annet gode alternativer til klokker og smartklokker med innebygd pulsmåler. 

Et pulsmålerarmbånd bæres vanligvis på håndleddet, men kan i prinsippet også bæres på under- eller overarmen hvis stroppen er lang nok. Armbåndet måler pulsen din gjennom optisk pulsmåling og vil vanligvis også kunne måle treningsvarigheten og kaloriforbrenningen.

En optisk pulsmåler er et godt valg for mange

En optisk pulsmåler måler håndleddspulsen din gjennom små lysdioder som er plassert under pulsmålerarmbåndet ditt. Denne formen for pulsmåling finnes også i mange moderne klokker, inkludert smartklokker. For å kunne måle pulsen din må pulsmåleren være plassert på håndleddet ditt.

En optisk pulsmåler er vanligvis ikke like nøyaktig som et pulsbelte, men til gjengjeld er denne pulsmåleren enklere å ta på og av, og den sitter i mange tilfeller bedre fast enn et pulsbelte. Av disse grunnene tyr mange mosjonister til den optiske pulsmåleren. Andre velger å kjøpe en klokke med innebygd pulsmåling.

Gode grunner til å trene med en pulsmåler

Pulsmåleren er et fantastisk treningsverktøy å bruke hvis du er dedikert til treningen din og ønsker å yte så godt som mulig.
Hvilke konkrete fordeler det er å bruke dette tilbehøret for måling av puls under trening, kan du lære mer om nedenfor:

  1. Du får verdifulle opplysninger om hvordan du yter og hvor sunn du er
  2. Du får det lettere å målrette og tilpasse treningen din på grunnlag av konkrete data
  3. Du kan følge utviklingen din og øke motivasjonen din

Koble pulsmåleren til smarttelefonen eller andre enheter

I dag kan de fleste nye pulsmålere kommunisere med både smarttelefoner, smartklokker, sykkelcomputere og andre enheter via ANT+ eller Bluetooth. Pulsmålerne er vanligvis også kompatible med en rekke fitness-apper. Dette gjør det mulig å spore og følge utviklingen din direkte på enheten du foretrekker.

På de enkelte produktsidene på vår nettbutikk vil det fremgå hvilke enheter pulsmålerne er kompatible med. Du vil dermed raskt kunne finne svar på om en pulsmåler for eksempel er kompatibel med sykkelcomputeren eller smarttelefonen din.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point