Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

PicSil

Merke
Farve

PicSil er et spansk treningsmerke kjent for å utvikle og produsere utstyr med høy kvalitet til crossfit, vektløfting og turn siden 2012. Med deres innovative tilnærming og fokus på funksjonalitet har PicSil etablert seg som en av de ledende produsentene av produkter til funksjonell trening. Produktene har blitt populære blant crossfit-utøvere og treningsentusiaster i mer enn 40 land verden over.  

Mangelen på gode grips ga ideen til PicSil i 2012  

PicSil ble grunnlagt av en gruppe treningsentusiaster som var frustrerte over mangelen på gode grips på markedet. De ønsket å skape et produkt som kunne gi bedre grep og beskyttelse under trening.

Siden da har PicSil utviklet et bredt område av grips i forskjellige stiler og størrelser, som passer til enhver utøvers behov. Gripsene er designet for å gi maksimal komfort og holdbarhet, samtidig som de sikrer et solid grep om stangen. Dette sikrer en mer effektiv og sikker trening for brukeren. 

PicSils utstyr brukes av crossfit-utøvere og treningsentusiaster i +40 land

PicSil har oppnådd stor anerkjennelse i treningsverdenen, og deres produkter brukes i dag av både amatører og profesjonelle utøvere i mer enn 40 land. Deres grips er kjent for sin holdbarhet og komfort, og de har blitt et foretrukket valg blant crossfit-utøvere og treningsentusiaster verden over. I tillegg til grips tilbyr PicSil også et bredt utvalg av andre produkter, inkludert håndleddsstøtte og hoppetau. 

Opplev et attraktivt utvalg av PicSil utstyr hos Fitness Engros

Hos Fitness Engros kan du finne et bredt utvalg av PicSil utstyr til konkurransedyktige priser. Vi er beæret over å kunne tilby våre kunder et omfattende utvalg av PicSil grips, håndleddsstøtte og hoppetau, som alle er av høyeste kvalitet.  

Shop fingerløse grips eller grips med to eller tre hull fra PicSil

PicSil tilbyr et bredt utvalg av grips som passer til forskjellige preferanser og behov. Du kan velge mellom fingerløse grips eller grips med to eller tre hull, avhengig av hva som føles mest komfortabelt for deg.  

PicSils grips er designet for å gi optimal beskyttelse og det beste grepet, slik at du kan utføre dine treningsøvelser med stor trygghet. Deres grips er også tilgjengelige i forskjellige størrelser, og du kan bruke vår størrelsesguide for å finne den helt riktige størrelsen.  

Beskytt håndleddene dine med håndleddsstøtte fra PicSil  

Håndleddsstøtte er avgjørende når du utfører tung styrketrening eller crossfit. PicSil tilbyr håndleddsstøtte av høy kvalitet som gir optimal støtte og stabilitet til håndleddene dine under trening. PicSils håndleddsstøtte er laget av holdbare materialer og er designet for å tåle intensiv bruk. De er også justerbare, slik at du kan tilpasse dem til dine individuelle behov.  

Varm opp og få pulsen opp med et speed rope fra PicSil  

Hopping er en effektiv treningsøvelse som gir en fantastisk kardiotrening og hjelper med å forbedre koordinasjonen og utholdenheten din. PicSil tilbyr hoppetau av høy kvalitet som er designet for å være raske og holdbare. Deres hoppetau er lette og justerbare, og du kan tilpasse lengden etter dine preferanser. De er også utstyrt med ergonomiske håndtak som gir et godt grep og reduserer tretthet i hendene.  

Få 365 dagers returrett og rask levering når du kjøper PicSil utstyr hos Fitness Engros  

Vi er dedikerte til å tilby våre kunder den beste servicen og handleopplevelsen. Når du kjøper PicSil utstyr hos Fitness Engros, kan du nyte godt av vår 365 dagers returrett og rask levering. Vi ønsker at våre kunder skal være tilfredse med kjøpene sine, og vi er alltid klar på å hjelpe med eventuelle spørsmål eller bekymringer.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point