Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Romaskiner

Merke
Farve

En romaskin er en av de mest populære treningsmaskinene på markedet, og vi forstår godt hvorfor.
Romaskinen gir deg nemlig muligheten til å utføre en veldig effektiv trening av mange muskelgrupper på én gang og hjelper deg med å forbrenne kalorier.

Hvis du også har innsett hvorfor en romaskin kan være et veldig godt kjøp, vil du med sikkerhet finne utvalget vårt av romaskiner interessant. Hos Fitness Engros selger vi kvalitetsrike romaskiner fra noen av de ledende merkene, inkludert Concept2StairMaster og Assault Fitness.

Våre mange romaskiner har også flere forskjellige motstandstyper, inkludert luftmotstand og magnetisk motstand. Oppdag alle modellene våre her på siden, og finn enkelt den beste romaskinen for deg.

Finn en passende romaskin for hjemmebruk og treningssenteret

Hos Fitness Engros har vi spesialisert oss på å levere pålitelige og effektive treningsmaskiner til både private og bedrifter, som treningssentre og firmaer med treningsfasiliteter. Derfor har vi også nøye tilpasset utvalget vårt av romaskiner med flere forskjellige prisklasser og funksjoner, slik at du kan finne en effektiv og stabil romaskin som passer akkurat dine krav og formål.

Hvis du ønsker å bruke romaskinen hjemme, velger du en sammenleggbar romaskin, slik at den ikke tar opp plass når den ikke er i bruk. Alternativt kan du kjøpe en romaskin som kan stå oppreist, da det også vil frigjøre litt plass. Hvis du vil kunne flytte rundt på romaskinen din uten mye bryderi, kan du også vurdere en av modellene våre med innebygde hjul.

Utforsk utvalget i ro og mak, og ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den perfekte romaskinen for ditt hjemmegym, treningssenter, bedriftstrening eller andre treningsfasiliteter.

Det er mange fordeler ved å trene på en romaskin

Det er selvfølgelig ikke uten grunn at romaskinene i treningsentre over hele landet ofte er opptatt.
Det skyldes at nordmenn har fått øynene opp for at en tur på en romaskin gir en allsidig trening med god effektivitet. Hvis du ikke allerede kjenner til fordelene ved å trene på en romaskin, kan du lære mer nedenfor.

Følgende fordeler følger med romaskintrening:

  • Du kan trene hele kroppen på én gang – Det er ikke nødvendig å ha tilgang til en rekke forskjellige treningsmaskiner for å trene alle de store muskelgruppene. Det eneste du trenger er en romaskin. Roing er en god og allsidig treningsmetode, der du trener en rekke av de mange musklene i kroppen - ikke minst lår, legger, skuldre, armer, rygg og mage. Roing kan også gjøre noe godt for kroppsholdningen og bevegelsesapparatet ditt.
  • Du er sikret en skånsom trening – Å trene med en romaskin er et godt alternativ til blant annet tredemøllen, da roing er mye mer skånsomt enn løping. Du skåner leddene og senene dine, da du unngår de harde støtene som du for eksempel opplever under løping. Siden roing er en skånsom treningsform for leddene, er det også egnet for rehabilitering.
  • Du får opp pulsen og forbrenner mange kalorier – Drømmer du om å gå ned i vekt, kan du også glede deg over at du forbrenner mange kalorier når du trener på en romaskin. Hvor mange kalorier du konkret kommer til å forbrenne, avhenger blant annet av intensiteten i treningen din, men du kan sannsynligvis forbrenne 600-700 kalorier i timen. Hvis du også ønsker å gå ned i vekt, kan regelmessig trening med en romaskin hjelpe deg godt på vei.

Slik velger du den beste romaskinen for deg

Hvis du leser resultatene av en omfattende romaskintest, vil du kunne få en idé om hvilke romaskiner som er de beste på markedet, men vi anbefaler alltid å ta utgangspunkt i dine egne preferanser når du skal kjøpe en romaskin.

Den beste romaskinen for deg er nemlig den som matcher dine krav og ønsker til alt fra treningsprogrammer og funksjoner til pris.

Før du går på jakt etter en romaskin, bør du derfor nøye vurdere hvilke krav du har til maskinen. Slik kan du lettere vurdere om en gitt romaskin er et godt valg for deg.

Vi anbefaler deg å legge vekt på følgende kriterier:

  • Type (sett deg inn i de forskjellige motstandssystemene og deres fordeler og ulemper)
  • Merke (hvis du har noen preferanser)
  • Kvalitet (holdbarhet)
  • Pris (bestem deg for hvor mye penger du vil bruke på romaskinen)
  • Treningsprogrammer og funksjoner
  • Ergonomi (spesielt en ergonomisk håndtak og sete er viktig for en behagelig trening)
  • Flyttbarhet og oppbevaring etter bruk (velg for eksempel en sammenleggbar romaskin med hjul)

Vi kan tilby deg en profesjonell romaskin som matcher dine krav til både kvalitet, funksjonalitet og andre kriterier du finner viktige.

Bli klokere på de ulike typene romaskiner

Du kan generelt velge mellom fem typer romaskiner, der forskjellen ligger i maskinens motstandssystem. De fem motstandssystemene er hydraulisk motstand, elastisk motstand, magnetisk motstand, luftmotstand og vannmotstand.

Det er fordeler og ulemper med alle disse motstandssystemene, som vi vil komme nærmere inn på her:

#1 Hydraulisk motstand

En romaskin med hydraulisk motstand er sett med økonomiske briller veldig interessant. Det er nemlig den billigste romaskinen på markedet av de fem typene. Dessverre er det en rekke ulemper ved dette motstandssystemet. De største ulempene er at hydraulikken veldig raskt blir veldig varm, og at roopplevelsen ikke er veldig realistisk, ettersom motstanden er konstant i stedet for å avhenge av intensiteten i treningen.

#2 Elastisk motstand

En romaskin med elastisk motstand er også en av de billigere romaskinene på markedet, men ikke helt på samme nivå som romaskiner med hydraulisk motstand. Ved disse romaskinene er det enten en elastikk eller et bånd som bremser svinghjulet og dermed gir motstand. Denne typen romaskin kan være et fint valg for nybegynnere.

#3 Magnetisk motstand

Som et tredje alternativ er det mulig å få en romaskin med magnetisk motstand. Romaskiner med magnetisk motstand er typisk dyrere enn de tidligere nevnte typene, men du er også sikret en mer realistisk opplevelse. Du kan dessuten forvente at romaskinen er mer stabil og har en kraftigere konstruksjon.

Du kan også få en romaskin med magnetisk motstand, der det enten er motorisert eller manuell motstand. Forskjellen mellom de to alternativene ligger i at du ved manuell motstand selv må justere motstanden via et dreiehåndtak. Ved motorisert motstand sørger treningscomputeren for å automatisk justere motstanden. Samtidig har du mulighet for å få innebygde treningsprogrammer i de motoriserte versjonene.

#4 Vannmotstand

I den mer eksklusive enden finnes det også romaskiner med vannmotstand. Denne typen romaskin bruker, som navnet antyder, vann til å skape motstand. Vannromaskinene gir en god og behagelig trening, og det føles generelt som å ro på vannet. En romaskin med vannmotstand er derfor et godt valg hvis man ønsker å oppleve en naturtro opplevelse.

#5 Luftmotstand

Sist, men ikke minst, er det mulig å anskaffe seg en romaskin med luftmotstand. Akkurat som vannromaskinene, gir disse romaskinene en veldig realistisk følelse, og kvaliteten er på topp.

Hvis du vil ha en effektiv romaskin som kan vare i mange år, bør du velge en romaskin med luftmotstand. Hos Fitness Engros fører vi nettopp et stort utvalg av slike romaskiner. De fleste romaskiner som brukes i treningssentre, har også luftmotstand.

En god romaskin trenger ikke å koste en formue

Det er en viss sammenheng mellom pris og kvalitet når det kommer til romaskiner. Hos Fitness Engros har du imidlertid god mulighet til å kjøpe billige romaskiner uten å gå på kompromiss med verken kvalitet eller funksjonalitet. Vi kan for eksempel tilby en billig romaskin fra Concept 2, Assault Fitness, EnergyFit eller StairMaster.

Vi har nøye valgt ut alle romaskinene du finner i vårt sortiment, og vi har presset prisene til det ytterste, slik at du kan gjøre et enestående kjøp.

Få mest mulig ut av romaskintreningen din med riktig teknikk

Du trenger ikke å ha mye erfaring med roing for å kunne bruke en romaskin. Det er nemlig en svært enkel treningsmaskin som kan betjenes av alle.

Det er imidlertid litt teknikk i roing, og den teknikken må du mestre hvis du vil sikre deg optimal trening og unngå skader. Mange nybegynnere har for eksempel en tendens til å bruke armene for mye.
For å sikre optimal trening på romaskinen, bør du bli introdusert for teknikken av en fagperson, for eksempel en personlig trener, eller du kan se en video på nettet der teknikken gjennomgås og forklares.

Hvilke treningsprogrammer tilbyr romaskiner?

De fleste moderne romaskiner tilbyr mange treningsprogrammer som gjør treningen mer motiverende og underholdende. Det vil typisk være forhåndsinnstilte programmer samt spill som pace boat og fiskespill.

Hvis du investerer i en mer avansert romaskin, vil romaskinens datamaskin typisk kunne kobles til treningsapper som Zwift. I den forbindelse vil det åpne seg en verden av treningsmuligheter og treningsprogrammer.

Ledende forhandler av romaskiner for privat og bedrift

Vi selger noen av de beste romaskinene på markedet, så enten du leter etter en god og kompakt romaskin for ditt hjemmegym eller for et treningssenter, kan vi levere varen.

Vi har over 20 års erfaring i fitnessbransjen, så hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å velge riktig romaskin, ikke nøl med å skrive eller ringe til oss. Du er også velkommen til å besøke vårt showroom, der du kan oppleve mange av våre romaskiner.

Utforsk våre gode tilbud på romaskiner

Leter du etter en god romaskin for hjemmetrening eller senterbruk, og vil du gjerne holde kostnadene nede, kan du utforske våre mange gode tilbud. Vi selger allerede noen av de billigste romaskinene på markedet, men vi nøler ikke med å tilby ekstraordinært gode rabatter.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point