Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Innendørs Rigger

Merke
Muskelgruppe
Farve

Det komplette treningssenteret skal ikke bare tilby mange benker, treningsapparater, frivekter og ribbevegger. Den må selvsagt også utstyres med én eller flere innendørsrigger. En rigg – eller et treningsstativ – åpner for utallige treningsmuligheter, spesielt innenfor crossfit, funksjonell trening og styrketrening.

Hos Fitness Engros forhandler vi alt til profesjonelle treningssentre, og innendørsrigger er selvfølgelig intet unntak. Vi forhandler også utendørsrigger, men disse riggene er samlet på en annen underside. På denne siden presenteres du utelukkende for treningsstativer til innendørs bruk. På produktsidene har vi samlet mye relevant informasjon om de ulike riggene, og de har også en rekke produktbilder for at du skal få et godt innblikk i produktene. Har du spørsmål om noen av våre innendørsrigger, er det bare å sende oss en e-post eller kontakte oss på telefon.

Stort utvalg av rigger til innendørs bruk

Treningsstativer finnes i mange former, størrelser og prisklasser. Det betyr at du har mange valgmuligheter og gode sjanser for at du finner en ideell løsning til ditt treningssenter.

Samlet sett består vårt utvalg av innendørsrigger av veggmonterte og frittstående rigger. Disse riggene er designet og produsert av noen av bransjens ledende produsenter, deriblant Crossmaxx og Inter Atletika. Dette er produsenter med lang erfaring i å utvikle og produsere rigger for profesjonelt bruk. Vi har selvfølgelig kvalitetsgodkjent alle riggene du finner i sortimentet. Du kan derfor stole på at ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Her er noen av våre bestselgere:

  • Inter Atletika Rig Fritstående Model 1
  • Inter Atletika Rigg Veggmontert Model 1
  • Crossmaxx Rig XL Frittstående Model 2
  • Crossmaxx Rig XL Frittstående Model 1

Ta en nærmere titt på disse riggsystemene og noen av de andre riggsystemene i vårt sortiment.

Vi kan levere, enten det er snakk om et lite eller stort treningsstativ, og enten du foretrekker en veggmontert eller frittstående modell.

Vi har full forståelse for at det kan være vanskelig å velge når det finnes så mange innendørsrigger av høy kvalitet, så derfor vil vi selvfølgelig hjelpe med vår kunnskap og knowhow. Når som helst er vi klare til å gi deg råd og gode tilbud.

Merk: Noen av våre innendørsrigger lages på bestilling, men det betyr ikke at vi ikke kan tilby rask levering.

Treningsstativ til styrketrening

Med et treningsstativ har man gode muligheter til å utføre mange forskjellige styrkeøvelser. Det er f.eks. mulig å gjøre knebøy og militærpress (krever foruten et treningsstativ en vektstang og tilhørende vektskiver).

I vårt sortiment finner du flere treningsstativer til styrketrening som tilbyr praktisk oppbevaring av vektskiver. På denne måten har man alltid vektskivene i nærheten, og det gjør det enkelt å justere belastningen opp og ned.

Noen av de store innendørsriggene har flere ulike soner, noe som gjør at flere kan trene samtidig. Disse riggene egner seg for godt besøkte treningssentre hvor det ofte er kamp om de tilgjengelige treningsstativene.

Treningsstativ til crossfit

Innendørsrigger er ikke bare populære blant folk som trener styrke. Innendørsrigger egner seg også til crossfit. I likhet med styrketrening er det mange øvelser innen crossfit som kan utføres med et treningsstativ.

Power clean, power snatch, dips, muscle up og pullups er noen av de velkjente crossfit-øvelsene som kan utføres ved hjelp av et treningsstativ.

Fristående vs. veggmonterte rigger

Hos Fitness Engros kan vi som allerede nevnt tilby både frittstående og vegghengte treningsstativer til senterbruk.

Det er fordeler og ulemper med begge løsninger, og hvilken løsning som er riktig avhenger av flere individuelle faktorer. Nok en gang kan vi være behjelpelige med å finne den rette løsningen gjennom faglig veiledning og sparring.

De frittstående treningsstativene har selvsagt den fordelen at de kan plasseres hvor som helst i senteret og trenger ikke nødvendigvis å plasseres mot en vegg. Det gir maksimal innretningsfrihet.

Til venstre for produktene kan du sortere treningsstativene etter type – her kan du nettopp velge mellom veggmontert eller frittstående. Kryss av for ett av disse alternativene dersom det er et krav at stativet enten skal være veggmontert eller frittstående.

Vi selger også tilbehør til innendørsrigger

Hos Fitness Engros har vi et stort og allsidig utvalg av innendørsrigger, men det stopper ikke der. I sortimentet vårt finner du også en verden av tilbehør til innendørsrigger. Dette tilbehøret inkluderer blant annet vektstenger og vektskiver, som er uunnværlige i forbindelse med øvelser som knebøy, militærpress osv. I tillegg selger vi vektstangholdere, klatretau, vektvester og mye annet utstyr som kan brukes til styrketrening og/eller crossfit.

Skal treningssenterets medlemmer få maksimal glede av treningsstativet, er det helt avgjørende å stille diverse treningsutstyr og tilbehør til rådighet. Kjøp alt sammen hos oss, så kvitterer vi med fordeler som 365 dagers returrett og rask levering.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point