Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%
Merke
Muskelgruppe
Farve
Spar 15%
Crossmaxx Split Squat Stand
Crossmaxx Split Squat Stand

kr 1 627,75  / kr 1 915,00 

Du har helt sikkert opplevd det: Vektskiver som sprekker, låser som svikter eller wirer som slites. Utstyr for styrketrening må være robust. Treningsutstyret må kunne takle stor belastning. Men uansett hvor god kvaliteten på utstyret ditt er, kan du ødelegge det hvis du ikke passer godt på det. 

Fitness Engros A/S har et bredt utvalg av merker. Vi har valgt et bredt spekter av høy kvalitet, slik at du kan finne utstyr som passer nøyaktig til dine behov. Derfor er det ekstra viktig at du kjenner dine behov - og samtidig tar godt vare på utstyret ditt. 

Vi streber etter å veilede deg til godt utstyr for styrketrening. Og vi guider deg slik at utstyret kan vare lenge. 

Finn ut hvilket treningsutstyr du trenger 

Styrketrening er mye mer enn å løfte vekter. Det finnes en rekke forskjellige treningsformer. Noen foretrekker styrkemaskiner, mens andre helst trener med frie vekter. Det er også de som nesten utelukkende trener med egen kroppsvekt. 

Spørsmålet er hvilken treningsform du har og hvor ofte du trener. Utstyret ditt må svare til treningsintensiteten og hyppigheten din. Og utstyret må kunne friste. Ja, det skal være en nytelse å sitte på treningsykkel eller legge vektstangen på stativet. Benken skal støtte, og grepet på vektstangen skal føles trygt. Når du ser på utstyret ditt, må du få lyst til å trene - du må få lyst til å utfordre deg selv. 

 Dette gjelder både i ditt private treningsrom og på treningsstudioet. 

Hvorfor trener du styrke? 

Det første skrittet for å finne det utstyret du trenger, er å vite hvorfor du egentlig vil trene styrke. Hvorfor føler du for å løfte vekter eller svette på en treningsmaskin? 

Styrketrening har mange fordeler. En god treningsrutine styrker kroppen din på mange måter. Du blir mer motstandsdyktig mot utfordringene du står overfor i livet. Dette gjelder både fysiske og mentale utfordringer. Styrketrening er bra for musklene, hjertet og hjernen. 

Tenk litt over hva du ønsker å oppnå. Kanskje vil du ha større muskelmasse, fettforbrenning, bedre kondisjon, bli lykkeligere eller bare finne en god treningsrutine. Det kan også være at styrketreningen din skal supplere en annen treningsform. Eller kanskje du vil trene fokusert på den der six-packen, slik at du kan se bra ut i speilet. Innrøm det bare... hvem liker ikke å se musklene sine i speilet.

Når du kjenner din motivasjon, blir det lettere for deg å velge riktig utstyr. Og hvis du fortsatt er i tvil, er vi klare til å hjelpe deg.

Hjemmetrening skal gi resultater 

Du kan gjøre mange øvelser hjemme. Med litt oppfinnsomhet kan du stort sett gjøre det samme hjemme som på treningsstudioet. Så hvorfor er det så mye mer motiverende å dra til senteret? - De to mest åpenbare grunnene er å møte andre mennesker og fordi treningsutstyret er bedre. 

Det er ingen tvil om at det føles godt å løfte en stang med perfekt rifling og fjæring. Manualer med gummibelegg er en glede - spesielt hvis du har opplevd å miste de hjemmelagde vektene på tærne. Styrketrening på et senter er hyggelig fordi det er tilrettelagt for alle behov.

Ditt hjemmetreningsrom trenger ikke å tåle samme belastning som utstyret som finnes på et crossfit-senter eller et treningsstudio. Men det bør helst tilby samme komfort. Heldigvis trenger du ikke det samme utstyret som du finner på et treningsstudio. Det er helt sikkert utstyr på senteret som du aldri rører ved. Og så er det utstyr du bruker ofte. 

Vi har samlet et utvalg av styrketreningsutstyr som kan plasseres både hjemme og på et treningsstudio. Når du kjenner dine behov for styrketreningsutstyr, kan du kjøpe utstyr som tilbyr akkurat samme komfort og kvalitet som det som finnes på senteret. 

Enten du kjøper utstyr for kommersiell bruk eller for et privat treningsrom, endrer det ikke det faktum at begge deler krever utstyr av høy kvalitet. Opplevelsen av å trene styrke med godt utstyr er bare større, mer motiverende og gir bedre resultater. 

Gode tips for å ta vare på utstyret ditt

Først og fremst må du kjøpe treningsutstyr av god kvalitet. Når du kjenner dine behov, blir det lettere for deg å velge riktig utstyr. Feil utstyr vil belaste både deg og utstyret ditt. 

Du vedlikeholder utstyret ditt ved å holde det rent. Tørk det av etter bruk og vær forsiktig med sterke rengjøringsmidler. De kan oppløse belegg og gummi eller ødelegge polstringen. Det er en god idé å bruke desinfeksjonsmiddel for å drepe bakteriene. Vi anbefaler desinfeksjonsmiddel med 70 % etanol og 30 % vann. 

Hvis du er usikker på hvordan du best rengjør og vedlikeholder utstyret ditt, så les instruksjonene som følger med utstyret. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss for veiledning. 

Et lite tips til treningssentre: Når dere instruerer personalet deres om vedlikehold, kan de bedre veilede brukerne i treningsstudioet eller crossfit-boksen. 

Når du bruker utstyret, så la være å kaste det – med mindre det er ment for det. For eksempel vil en olympisk vektstang vare mye lenger hvis du begrenser droppet til hoften. 

Og sørg for å bruke utstyret til det det er ment for. Det er greit å være kreativ, men hvis utstyret skal vare lenge, må det brukes med omtanke. 

Stort utvalg av utstyr for styrketrening 

Her på siden kan du finne utstyr både for hjemmetrening og treningsstudio. 

 • Squat racks 
 • Benker GHD - spesielt for trening av rumpe og hamstrings. 
 • Styrkemaskiner. Både for fokus på spesifikke muskler og multimaskeiner. Det er også et stort utvalg av maskiner for utendørs trening. 
 • Grep og tilbehør. Finn akkurat det grepet som passer for deg - pluss mye ekstra tilbehør som gjør treningen ekstra morsom.
 • Plate loaded. For deg som leter etter maskiner der du kan justere vekten med løse vektskiver. 
 • Intelligente treningsmaskiner. Disse er utstyrt med datamaskin og skjerm som overvåker og hjelper deg under treningen. 

Vi stiller krav til utstyret 

Vårt Sortimentet vårt av styrketreningsutstyr er satt sammen slik at du kan finne akkurat det du leter etter. Du vil finne både kabelmaskiner, plate loaded og maskiner med elektronisk motstand. 

Vi stiller krav til utstyret vårt når det gjelder kvalitet, funksjonalitet og design. Det betyr at du blant annet kan finne treningsmaskiner fra Gym80 og Nautilus, som du kan tilpasse til din egen stil, for eksempel med valg av farge og logo. Og du vil finne utstyr designet for å trene gjennom hele bevegelsesområdet (range of motion) for en optimal trening. 

Ønsker du å oppleve utstyret vårt? 

Ring oss og la oss diskutere dine ønsker og krav til utstyret, slik at vi sammen kan finne styrketreningsmaskinene som passer for deg. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss og avtale en avtale slik at du kan komme og oppleve utstyret i en av våre showrooms. 

Styrketrening gir deg et bedre liv 

Hvis du driver regelmessig styrketrening, kan du se frem til en høy grad av fysisk og psykisk velvære. Her har vi listet opp noen av fordelene ved regelmessig styrketrening: 

 • Bygger muskelmasse 
 • Forbedrer stabilitet og balanse 
 • Forebygger ryggproblemer 
 • Øker kaloriforbrenning og stoffskifte 
 • Forebygger benskjørhet ved å øke bentettheten 
 • Styrker immunforsvaret og forebygger diabetes, senker blodtrykket og styrker hjertet 
 • Forebygger depresjon og stress ved at kroppen frigjør endorfiner under styrketrening 
 • Forbedrer kondisjonen og dermed bedre blodsirkulasjon i kroppen 
 • Reduserer risikoen for leddgikt 
 • Forbedrer evnen til å utføre dagligdagse aktiviteter 
 • Opprettholder en oppreist og fast kroppsholdning 

Du trenger ikke å tilbringe mange timer i uken med treningsutstyret ditt. 20 minutter tre ganger i uken vil gi deg helsemessig forsvarlige resultater. Etter noen måneder vil du også kunne se resultater i form av strammere endringer i kroppen din. Ikke nøl med å kontakte oss hos Fitness Engros hvis du har spørsmål om styrketreningsutstyret vårt.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point