Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Stropper

Merke
Farve

Lifting straps, fitness straps og treningsstropper. Kjært barn har mange navn.

Uansett hvilket uttrykk du foretrekker å bruke, kan du glede deg over at vi selger nettopp stropper til din trening. Utvalget har vi samlet på denne siden for å gi deg den beste og mest oversiktlige oversikten.

I vårt sortiment finner du stropper til en lang rekke forskjellige treningsøvelser, inkludert tyngre løft med en vektstang, crossfit m.m. Alle disse stroppene er lette å bruke, og kvaliteten er naturligvis på topp. Derfor er du sikker på å gjøre en god handel, uansett hvilke løftestropper du velger å kjøpe.

Bruk fitness straps og la ikke grepet bli en begrensning

Det er individuelt om man betrakter fitness stropper som et must-have eller et nice-to-have når det kommer til vektløfting og styrkeløft. Ikke desto mindre er det flere gode grunner til å bruke slike stropper.

Hvis du løfter tungt i forbindelse med styrketrening eller lignende treningsformer, vet du kanskje at grepet kan være en begrensning. Du har kanskje både styrken og teknikken til å ta flere repetisjoner, men svikter grepet, så påvirker det din treningsinnsats. Derfor gir det mening å kjøpe fitness stropper, da disse stroppene gir et forbedret grep.

Det er anbefalelsesverdig å bruke stropper til visse treningsøvelser når målet er å bli sterkere og bygge mer muskelmasse. Treningsstropper er ikke bare egnet for sterke menn, men også for alle andre som ønsker å løfte tyngre med mål om å sette nye personlige rekorder og bli sterkere.

Lifting straps er egnet til disse øvelsene

Løftestropper kan brukes til mange øvelser, men ikke alle.

Stropper er mest egnet til trekkøvelser hvor det er en økt risiko for at grepet svikter. De er spesielt gode å bruke når man trener tungt eller når man utfører trekkøvelser i et langsomt tempo og med mange repetisjoner.

Det er opplagt å bruke stropper ved følgende øvelser:

  • Markløft (alle forskjellige varianter)
  • Barbell rows
  • Kroppshevinger
  • Rack pulls
  • … og en rekke andre øvelser!

Ved å bruke fitness stropper ved ovennevnte øvelser kan du holde fokus på treningen i stedet for å bekymre deg om å miste grepet. Med treningsstropper er det blant annet mulig å forebygge muskulære ubalanser og skader.

Kunsten å binde sine straps

Treningsstropper er fantastiske, uansett om du skal utføre en trekkøvelse med et smalt eller bredt grep, men skal løftestropper være så effektive som mulig, må de bindes korrekt.

Som hovedregel skal stroppene vende innover når de tas på, og så er det viktig at de strammes rundt håndleddene før de bindes til stangen eller hantelen.

For å sikre et jevnt trekk, må stroppene gå motsatt vei rundt stangen enn hånden. Bruker du dobbelt overhåndsgrep i treningen din, sørg for at stroppene går under stangen og opp.

Se gjerne en videoguide om hvordan man binder stropper, så du får helt styr på teknikken. Riktig teknikk bidrar til å sikre høyere sikkerhet og de beste betingelsene for en effektiv trening.

Kjøp straps til styrketrening og vektløfting fra kjente merker

Er du også lei av å miste grepet om de glatte stengene på treningssenteret? Kjøp straps til styrketrening eller vektløfting hos Fitness Engros.

Vi tilbyr et bredt utvalg av treningsutstyr til både privatpersoner og bedrifter, og løftestropper er selvsagt intet unntak. Stroppene finnes i flere forskjellige utgaver, farger og størrelser, så vi har selvfølgelig også noe til deg.

Det er også sannsynlig at vi selger treningsstropper fra nettopp ditt favorittmerke. Vi selger i hvert fall stropper fra en rekke kjente merker.

Du kan for eksempel kjøpe treningsstropper fra følgende merker:

Vårt utvalg består utelukkende av kvalitetsstropper, men til tross for våre høye kvalitetskrav kan du kjøpe produktene til gunstige priser. Vi presenterer deg også ofte for eksklusive tilbud.

Er det også gått opp for deg hvor stor betydning grepet har for din trening, så nøl ikke med å bestille stropper i dag. Bruk av stropper kan være nettopp det som skal til for at du kan ta treningen din til et nytt nivå og sette en ny PR i markløft eller en annen øvelse.

Valg av straps til trening

Du må ta hensyn til flere forskjellige faktorer når du skal finne de rette stroppene til din styrketrening. Treningsstropper er nemlig ikke bare treningsstropper.

Still med fordel følgende krav til dine stropper til styrketrening:

  1. De skal være slitesterke
  2. De skal kunne skåne dine hender og håndledd
  3. De kan gjerne være moderne (hvis designet har betydning for deg)
  4. Prisen skal være rimelig

Våre stropper oppfyller alt ovenstående, så stiller du store krav til ditt treningsutstyr, så bestill de ønskede produktene på vår nettbutikk.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point