Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Bear KompleX

Merke
Farve

Bear KompleX er et kjent amerikansk treningsmerke som har spesialisert seg i å utvikle og produsere kvalitetsutstyr til crossfit, styrketrening og turn. Siden selskapets grunnleggelse i 2015 har Bear KompleX skapt et rykte for å levere holdbart, komfortabelt og moderne utstyr til den kvalitetsbevisste crossfitteren. Deres produktsortiment omfatter grips, wrist wraps, lifting straps, vektløftingsbelter og mye mer. Bear KompleX er spesielt kjent for sine fingerløse grips, som gir et perfekt grep og samtidig beskytter hendene mot blemmer og brannsår.  

Hos Fitness Engros kan du finne et bredt utvalg av Bear KompleX utstyr til crossfit og andre treningsformer. Opplev vårt aktuelle utvalg her på siden. 

Bear KompleX vil hjelpe crossfittere og treningsentusiaster med å oppnå sitt maksimale prestasjonsnivå

Bear KompleX’ oppdrag er å hjelpe crossfittere og treningsentusiaster med å nå sitt maksimale prestasjonsnivå i trening og konkurranse. Selskapet jobber tett sammen med toppidrettsutøvere innen crossfit for å designe og produsere det beste utstyret på markedet. Deres produkter er laget med fokus på kvalitet, innovasjon og funksjonalitet, noe som gjør dem til det foretrukne valget for seriøse utøvere over hele verden. 

Bear KompleX er synonymt med crossfit utstyr av høyeste kvalitet 

Når det kommer til crossfit utstyr, er Bear KompleX synonymt med kvalitet. Selskapet bruker kun de beste materialene og avansert teknologi til å produsere sine produkter. Deres grips er laget av ekte lær og karbon for å sikre et solid grep. 

Bear KompleX’ fingerløse grips er blant deres mest populære produkter. Disse grips er ideelle for crossfit, turn og trening, hvor du trenger et godt grep under øvelser som pullups, toes to bars, ring muscle ups og kettlebell swings. Med Bear KompleX grips kan du beskytte hendene dine mot blemmer og brannsår og oppnå bedre treningsresultater. 

Vi forhandler utstyr til vektløfting, crossfit og gymnastikk fra Bear KompleX 

Hos Fitness Engros finner du et bredt utvalg av vektløftingsutstyr, crossfit utstyr og gymnastikkutstyr fra Bear KompleX. Uansett om du er en erfaren crossfitter eller nettopp har begynt din treningsreise, har vi utstyret du trenger. 

Oppnå et perfekt grep med grips av høy kvalitet 

Et godt grep er avgjørende for å oppnå suksess i crossfit og andre styrketreningsøvelser. Bear KompleX grips er designet for å gi deg det perfekte grepet, slik at du kan utføre øvelser med nøyaktighet og sikkerhet. Deres grips er laget av materialer av høyeste kvalitet som sikrer holdbarhet og komfort. De er enkle å bruke og kan justeres etter dine behov. Med Bear KompleX grips kan du kort sagt forbedre treningsresultatene dine og unngå skader på hendene dine. 

Ta vare på rygg, håndledd og knær med vektløftingsbelte, håndleddsstøtte og knebind fra Bear KompleX 

Ved styrketrening og crossfit er det viktig å beskytte leddene og musklene dine for å unngå skader. Bear KompleX tilbyr et bredt utvalg av tilbehør for å støtte og beskytte kroppen din under treningen. Deres vektløftingsbelte er designet for å gi ekstra støtte til ryggen din, mens deres håndleddsstøtte sikrer at håndleddene dine holdes i en stabil posisjon under tunge løft. Deres knebind gir støtte til knærne dine under squats og andre øvelser. Med Bear KompleX utstyr kan du trene trygt og effektivt uten å bekymre deg for skader. 

Rask levering av utstyr fra Bear KompleX hos Fitness Engros 

Hos Fitness Engros er vi stolte av å tilby rask levering av Bear KompleX utstyr. De fleste av våre produkter er på lager og kan sendes innen få dager. Vi tilbyr dessuten 365 dagers returrett, slik at du kan være helt sikker på at du får det riktige utstyret til dine behov.  

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point