Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Crosstrainers / Ellipsemaskiner

Merke
Farve

En crosstrainer er en effektiv, motiverende og skånsom cardiomaskin som aktiverer både nedre og øvre kroppen og setter i gang forbrenningen. 

En crosstrainer er en slags kombinasjon av en treningsykkel og en tredemølle (og litt av en stepmaskin). Det er en kombinasjon som mange aktive mennesker liker - med en crosstrainer får man nemlig det beste fra flere verdener. 

Crosstraineren er en utmerket hjelper hvis ønsket er å komme i bedre form og/eller å oppnå vekttap. Ved å bruke både ben og armer samtidig, oppnås det en mer effektiv trening som gir god avkastning i form av forbedret kondisjon. 

Den folkekjære crosstraineren er utmerket for kondisjonstrening og kaloriforbrenning, men kan også brukes til rehabilitering. Det er nemlig en skånsom form for cardio sammenlignet med for eksempel løping. 

Kjøp crosstrainer for hjemmebruk, senterbruk eller noe helt annet 

Hos Fitness Engros forhandler vi crosstrainer for ethvert formål. 

Til venstre for de fremhevede produktene vil du under punktet anvendelse kunne velge mellom henholdsvis hjemme, semiprofesjonell og profesjonell, alt etter om den gitte crosstrainer skal brukes i det private treningsrommet, i hotellets treningsrom eller i et stort treningssenter. Sett bare avkryssing ved det bruksområdet som passer best, for å bli presentert for de mest relevante crosstrainerne. 

I vårt sortiment har du rikelig med muligheter for å finne en billig crosstrainer for hjemmebruk, men vi tilbyr også topp profesjonelle crosstrener i en litt høyere prisklasse. 
Trenger du hjelp til å finne den helt riktige crosstraineren , så kontakt oss gjerne via telefon eller e-post. Vi har mer enn 24 års erfaring innen bransjen, hvorfor vi vil kunne yte veiledning og sparring i enhver henseende. Vi ser frem til å høre fra deg og håper at vi kan hjelpe deg med å finne en eller flere crosstrener som matcher dine ønsker og behov. 

Vi tilbyr også service av crosstrener i hele landet 

Hos Fitness Engros tilbyr vi ikke bare salg og levering av crosstrainer. Vi tilbyr også service. Hva enn som er behov for vedlikeholdende service eller reparasjon, så står vi til disposisjon. Vi beskjeftiger dyktige og effektive teknikere som kommer deg til unnsetning når crosstraineren svikter. 

Våre teknikere har mange års erfaring med oppsett og service av crosstrainere og annet treningsutstyr i treningssentre i hele landet.
Les mer om teknisk service og reparasjoner av treningsutstyr for både næringsliv og private 
her

Hvilken crosstrainer er den beste? 

Kunsten er alltid å finne den beste crosstraineren med utgangspunkt i individuelle krav og behov, for eksempel krav til antall treningsprogrammer, maksimal brukervekt, mulighet for pulsmåling og mye mer. 

Den rette crosstraineren for en privatperson som driver med cardio et par ganger i uken, er sjelden den rette for treningssenteret som besøkes hver dag av hundrevis av aktive medlemmer. Derfor er det ikke mulig å peke på én crosstrainer som er ideell for alle. 

Øverst på siden får du likevel litt inspirasjon til hvilken crosstrener du kan kjøpe. Du kan sortere modellene etter topsellers og dermed finne svar på hvilke crosstrainer som selger best akkurat nå. 

Noen av de mest populære crosstrainerne akkurat nå er de som er øverst på siden. Har du spørsmål om en eller flere av disse crosstrainerne, så skriv eller ring oss. Vi har inngående kunnskap om alle modellene. Du har også mulighet til å besøke vårt showroom. 

Derfor er en crosstrainer en flott cardiomaskin 

Det finnes mange effektive og brukervennlige cardiomaskiner på markedet, så hvorfor akkurat kjøpe en crosstrainer?  

Det er faktisk flere gode grunner til å gjøre det. 

Vi betrakter en crosstrainer som en flott cardiomaskin, da maskinen har mange unike fordeler sammenlignet med andre maskiner for cardio.  

Gode grunner til å kjøpe og bruke en crosstrainer: 

  • Hele kroppen aktiveres og trenes – En crosstrainer skiller seg ut fra både en tredemølle og en ergometersykkel ved at det ikke bare er bena som er i spill. Når man trener på en crosstrainer, bruker man både armene og bena, og det bidrar til en mer effektiv trening.  
  • Det er en skånsom treningsform – Med en crosstrainer er det mulig å drive cardio på en sunn og skånsom måte. Hovedgrunnen til at treningen er skånsom, er at føttene konstant har kontakt med trinnene.  
  • Egnet til rehabilitering – Crosstraineren er ikke bare en god maskin for fettforbrenning og kondisjonstrening. Det er også mulig å bruke en crosstrainer i forbindelse med rehabilitering. En crosstrainer er for eksempel et godt alternativ til en tredemølle hvis man sliter med kneproblemer. Dette forklarer også hvorfor crosstrainere finnes hos mange fysioterapeuter og rehabiliteringssentre.  
  • Høy kaloriforbrenning – Det kan forbrennes mange kalorier på en crosstrainer. Alt etter intensiteten kan man forvente å forbrenne et sted mellom 450 og 850 kalorier i timen. Dermed er det gode muligheter for å forbrenne mange kalorier og kvitte seg med noen overflødige kilo. 
Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point