Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Stepmaskiner

Merke
Farve

Stepmaskinen hører til blant de mest populære cardiomaskinene, og det er det en god forklaring på. Stepmaskinen gir nemlig en effektiv og god trening, og den kan brukes av alle uansett treningserfaring. Denne typen cardiomaskin finnes i de fleste treningssentre over hele landet, og den har også funnet veien til mange hjemmegym.

Er du på utkikk etter en ny stepmaskin av høy kvalitet, så opplev vårt fantastiske utvalg. Vi selger noen av de beste stepmaskinene på markedet og tilbyr levering til både private og bedrifter.

Utforsk vårt attraktive utvalg av stepmaskiner

I vårt sortiment finner du alt innen cardiomaskiner, og her er stepmaskinene selvfølgelig ingen unntak. Her på siden er det nettopp våre stepmaskiner som er i sentrum.
Felles for alle maskinene for step-trening som er representert, er at de er nøye valgt ut av våre dyktige og kvalitetsbevisste innkjøpere. Dette er din sikkerhet for at du får levert en god stepmaskin med lang levetid.

På produktsidene kan du lese alt om de forskjellige stepmaskinene når det gjelder funksjoner, spesifikasjoner, osv. Du vil også kunne se bilder av maskinene fra forskjellige vinkler. I noen tilfeller vil du også kunne lese anmeldelser av produktene.
Vi har mange gode og billige stepmaskiner i sortimentet vårt, så ikke gå glipp av å oppleve det.

Stepmaskiner for hjemmetrening og senterbruk

Alle produktene våre selges til både private og bedrifter. Så om du er på utkikk etter en stepmaskin for hjemmetrening eller om du trenger en stepmaskin for kommersiell bruk, så kan vi levere den eller de ønskede maskinene.

Det er mulig å se flere av produktene før kjøp, hvis ønskelig. Dette kan gjøres ved å besøke vårt store og velutstyrte showroom.

Hva er en stepmaskin?

En stepmaskin er en cardiomaskin som simulerer det å gå opp trapper. Du plasserer føttene på maskinen og trår vekselsvis på trinnene.

Du bestemmer selv hvor hard og intensiv treningen skal være ved å regulere hastigheten og motstanden.
Ved visse stepmaskiner er det også muligheter for å velge mellom flere forskjellige programmer, for eksempel programmer for intervalltrening.

Typer av stepmaskiner

Det finnes forskjellige typer stepmaskiner, hvor noen er mer populære og avanserte enn andre. De mest vanlige typene er mini stepper stepmaskiner, stepmaskiner med håndtak og StairClimber stepmaskiner. Disse maskinene skiller seg fra hverandre på en rekke parametere, blant annet størrelse, pris og funksjonalitet.

I vårt sortiment finner du blant annet stepmaskiner fra StairMaster. Et merke som er kjent for å produsere noen av de beste stepmaskinene og trappemaskinene i bransjen.

StairClimber stepmaskin

StairClimber stepmaskiner - eller også kjent som trappemaskiner - skiller seg ut fra de typiske stepmaskinene. Denne typen maskin er betydelig større og mer avansert enn en vanlig stepmaskin, og den befinner seg i en litt høyere prisklasse.
Maskinen er beregnet for intensiv bruk og brukes derfor i mange treningssentre. Den kan også kjøpes og brukes i det private treningsrommet hvis plassen tillater det.

Mini stepper stepmaskin

En annen vanlig type stepmaskin er den såkalte mini stepper stepmaskinen. Denne typen stepmaskin er kjennetegnet ved å være plassbesparende, ved ikke å være utstyrt med håndtak og ved å ha en relativt lav maksimal brukervekt.

Denne maskinen er et godt valg hvis du ønsker å kjøpe en liten stepmaskin uten avanserte funksjoner.
Maskinen er veldig lett og kompakt, og den er derfor lett å flytte rundt ved behov. Det er også en billig stepmaskin som egner seg utmerket til hjemmetrening.

Stepmaskin med håndtak

En stepmaskin med håndtak er den tredje og siste typen. Denne skiller seg ut fra den tidligere nevnte typen ved å være utstyrt med håndtak og ved typisk å ha en litt mer avansert datamaskin med mange nyttige funksjoner.

Du bør velge denne typen i stedet for mini stepper stepmaskinen hvis du vil ha muligheten til å gjøre mer "voldelige" bevegelser. Voldelige bevegelser i dette tilfellet tilsvarer høy forbrenning og et høyere antall forbrente kalorier. Du bør strebe etter å oppnå høy forbrenning hvis du ønsker å forbrenne mange kalorier og få bedre kondisjon.

Fordeler ved step-trening

En stepmaskin er på mange måter en flott cardiomaskin, og på grunn av de mange attraktive fordelene kan maskinen være et veldig godt alternativ til andre cardiomaskiner som tredemøllen, crosstraineren eller romaskinen. Nedenfor vil vi liste opp noen av fordelene du kan oppnå ved å trene på en effektiv stepmaskin.

Her er noen av fordelene:

 1. Det er en veldig effektiv treningsform (fordi du blant annet kan forbrenne mange kalorier og få bedre kondisjon)
 2. Steptrening kan gi en sunn holdning
 3. Det er en skånsom treningsform (du kan dermed unngå skader)
 4. Du trener effektivt rumpe, legger og lår
 5. Alle kan komme i gang med step-trening (treningstypen er enkel, og du kan selv bestemme intensiteten)

Med disse fordelene i tankene kan du se frem til en effektiv trening.

En av de beste maskinene for cardiotrening

For å oppnå effektiv cardiotrening, må du bruke en ccrdiomaskin. En av de maskinene som er veldig gode for cardiotrening er stepmaskinen. Det er nemlig mulighet for å forbrenne mange kalorier ved å steppe. Du kan forvente å forbrenne ca. 500-600 kalorier i timen avhengig av din vekt og treningens intensitet. Hvis det bare er tid til en rask trening på en halv time, vil du kunne forbrenne ca. 250-300 kalorier. Du er dermed sikret høy kaloriforbrenning.

En stepmaskin kan med fordel brukes til cardiotrening som et supplement til styrketrening. Ved å steppe kan du nemlig tone musklene og dermed få en enda flottere kropp.

Stepmaskintest: Hvilken er den beste?

Vi har ikke utført en stepmaskintest, men du kan trygt stole på at stepmaskinene du finner i vårt sortiment er noen av de beste på markedet. Det er imidlertid vanskelig å peke på den beste stepmaskinen, da det avhenger av individuelle behov og budsjett. Om du skal velge den ene eller andre stepmaskinen avhenger blant annet av om maskinen skal brukes i et privat treningsrom eller om den skal brukes i et treningssenter med mange daglige brukere.

Gode råd for valg av stepmaskin

Du har startet jakten på den beste stepmaskinen og er kanskje i villrede om hva du skal velge. Valget er ikke enkelt, men ved å vurdere og definere dine individuelle behov og preferanser, kan du sannsynligvis snevre inn på det riktige valget.

Hjelp deg selv med å definere den riktige stepmaskinen ved å svare på følgende spørsmål:

 • Skal maskinen brukes hjemme eller i en kommersiell sammenheng?
 • Skal maskinen være av den ene eller andre typen? (vi har gjennomgått de forskjellige typene lenger opp)
 • Hvor mange og hvilke programmer skal maskinen ha?
 • Skal det være mulighet for Bluetooth-tilkobling?
 • Skal det være mulighet for pulsmåling?
 • Skal det være ventilasjon?
 • Hva kan maksimalt stepmaskinen koste?
 • ... og eventuelle andre spørsmål

Jo flere av tingene som blir undersøkt nøye, desto enklere blir det å velge en stepmaskin.

Trenger du hjelp til å velge den rette stepmaskinen?

Vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte stepmaskinen, enten du leter etter en billig stepmaskin med de mest grunnleggende funksjonene eller en litt mer avansert stepmaskin med mange funksjoner. Skal vi hjelpe deg med å finne din nye stepmaskin, så ikke nøl med å skrive eller ringe oss. Du er også velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål om vår leveringstjeneste, returpolicy eller noe helt annet.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point