Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Prowlers og Sleder

Merke
Farve

Prowler, crossfit slede eller vektslede. Et kjært barn har mange navn.

Dette utstyret er svært effektivt for både funksjonell trening og crossfit, og brukes etter hvert i de fleste treningssentre og crossfit bokser over hele landet. De mange brukerne av prowler sleder nyter godt av muligheten til å styrke eksplosivitet, utholdenhet og muskelmasse ved bruk av dette utstyret. Sledene kan brukes til en rekke dytte- og trekkeøvelser, som involverer og styrker hele kroppen.

Er du ansvarlig for å utstyre og innrede ett eller flere treningssentre eller crossfit bokser med det beste utstyret, vil en prowler slede være en god investering. Her på siden kan du få en oversikt over våre kvalitetsrike prowlers.

Hva er en prowler slede?

En prowler slede, også kjent som en crossfit slede, er et treningsutstyr som ligner mye på en slede (derav navnet prowler slede). Prowleren er utstyrt med to håndtak, som gjør det mulig for utøveren, crossfitteren eller styrkeløfteren å dytte og trekke sleden. Prowleren kan brukes uten vekt, men for de som ønsker mer motstand, er det mulig å laste sleden med vektskiver i midten. Som standard kan alle vektskiver og disker med en hulldiameter på 50 mm brukes, med mindre annet er angitt i produktbeskrivelsen.

Trening med prowlers er i dag spesielt utbredt innen funksjonell trening og crossfit.

Her er noen av de mest populære prowler øvelsene:

  • Prowler pyramide
  • Prowler shuttle
  • Prowler hamstring pull

Fordeler med prowler trening

De fleste engasjerte crossfittere, styrkeløftere og andre aktive nordmenn har hørt om prowler workout, men ikke alle er klar over fordelene med å bruke en prowler slede som en aktiv del av treningen. Derfor vil vi her forklare noen av fordelene med denne treningsformen.

Fordeler ved å bruke en prowler:

  1. Høy kaloriforbrenning – Med en prowler har brukeren stor mulighet til å forbedre sin kondisjon og forbrenne mange kalorier. Hvor mange kalorier som forbrennes per minutt avhenger dog av intensiteten i treningen.

  2. Effektiv utholdenhetstrening – Trening med en prowler slede bidrar også til å styrke den viktige utholdenheten. Ved ønske om å trene utholdenhet vil det være spesielt passende å kjøre intervaller. Kjør gjerne intervaller med både lav og høy vekt samt lav og høy hastighet. Når alle runder er gjennomført, kan det tas en kort pause.

  3. Trening av hele kroppen – Når brukeren dytter eller trekker en prowler, aktiveres alle de største muskelgruppene i kroppen, spesielt benmuskulaturen. Dette sikrer en god allround workout.

  4. Størstedelen av motstanden er horisontalt rettet - Brukeren utsettes for hard horisontal motstand, som spesielt bidrar til å øke styrken i ben og kjerne. At motstanden er horisontalt rettet gjør det også mulig å styrke akselerasjonen.

  5. Lett regulering av motstanden - Til sist, men ikke minst, utmerker en prowler seg som treningsutstyr ved å være lett å justere motstanden på. Brukeren bestemmer selv om det skal trenes med eller uten vekt. En passende vekt oppnås ved bruk av vektskiver. For å gjøre treningen hardere kan det justeres på både distanse og vekten, samt eksperimenteres med nye og hardere øvelser.

Dette tilbehøret trengs for en prowler

For å kunne praktisere nevnte treningsform, må det i tillegg til en crossfit slede investeres i vektskiver, sele og tau. Ved noen sleder følger noe av dette tilbehøret med, andre ganger må det kjøpes ved siden av. Klikk deg inn på våre forskjellige produktsider med prowlers for å bli klokere på om det følger med sele eller annet tilbehør.

I tillegg til kjøp av prowleren må det etableres en prowler bane. Prowleren er egnet for bruk på glatte overflater. Vi forhandler alt i tilbehør til prowlers og kan selvfølgelig også levere når det kommer til prowler baner. Ta en titt på vårt utvalg av sprinttracks ved ønske om å etablere en prowler bane. Gulvet har stor innvirkning på hvor effektiv treningen blir, hvorfor det lønner seg å investere i et kvalitetsunderlag.

Vi forhandler kvalitetsrike prowlers fra Crossmaxx og Xebex

Hos Fitness Engros har vi et bredt utvalg av prowlers fra noen av de mest populære merkene. Det gjelder for tiden Crossmaxx og Xebex, som utvikler og produserer robuste crossfit sleder for profesjonell bruk.

Trenger du hjelp til å finne den riktige crossfit sleden? Ta gjerne kontakt med oss.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point