Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Gummigulv

Merke
Farve

Gummigulv brukes i mange treningssentre, crossfit-sentre og idrettshaller over hele landet på grunn av gulvets mange praktiske egenskaper. Gummigulv utmerker seg ved å være slitesterkt, ved å kunne absorbere støt og vibrasjoner, ved å være enkelt å legge og ved å være svært rengjøringsvennlig. Fordelene er mange, og derfor bør du også vurdere gummigulv for treningsområdet du er i ferd med å innrede.

Vårt utvalg av gummigulv retter seg hovedsakelig mot treningssentre og lignende, men gulvet kan også brukes i hjemmegym.

Gummigulv absorberer støt og vibrasjoner – og er sklisikkert

Støtabsorberende gummifliser er godt egnet til bruk i treningssentre og andre treningsområder hvor det er behov for ekstra vibrasjons- og støtdemping. Dette er spesielt nyttig i frivektsområder hvor det trenes med vektstenger, håndvekter, kettlebells og andre frie vekter.

Gummigulvet absorberer både støt og vibrasjoner, noe som blant annet fører til et redusert støynivå og en mer behagelig trening. Vårt gummigulv er dessuten sklisikkert, noe som også positivt påvirker medlemmenes trening.

Gummigulv beskytter både utstyr og undergulv

Gummigulv er ikke bare satt i verden for å dempe støynivået og for å redusere risikoen for uhell ved dropp av tunge vekter. Gummigulv utmerker seg også ved å gi uovertruffen beskyttelse av både utstyr og undergulv.

Ved dropp og fall av vekter kan det brukte utstyret, som for eksempel håndvekter eller kettlebells, risikere å bli ødelagt hvis underlaget ikke er støtabsorberende. Gummigulv er imidlertid i stand til å absorbere støtet fra fallende vekter og vil dermed kunne forhindre skader på utstyret.

Gummigulv er også utmerket for å beskytte undergulvet. Tunge vekter kan falle på gulvet uten at det vil skade det underliggende gulvet.

Stort utvalg av treningsgulv til profesjonelle treningssentre

Hos Fitness Engros har vi et av markedets største og beste utvalg av gummifliser. Vi forhandler blant annet gulv til treningsrom fra merker som Granuflex og Lifemaxx, som begge er kjent for å produsere støtabsorberende, slitesterke og sklisikre gulvbelegg av gummi.

Ved å kjøpe gummigulv hos Fitness Engros får du fordeler som 365 dagers returrett, prismatch og rask levering. Vi kan dessuten tilby personlig veiledning hvis du trenger hjelp til å velge det helt riktige gulvet til ditt senter eller hjemmegym.

Gummifliser i mange størrelser og tykkelser

Gummigulv er ikke bare gummigulv. Gulvet finnes i mange kvaliteter, størrelser og tykkelser.

I vårt sortiment finner du både små og store gummifliser, som måler alt fra 25 x 25 til 1000 x 1000 mm. Uansett om du derfor skal legge gulv på et større eller mindre område, så har vi det rette treningsgulvet til formålet.

Du vil også erfare at vårt treningsgulv finnes i forskjellige tykkelser. Nettopp tykkelsen er en viktig faktor, da det blant annet vil påvirke hvor støt- og lydabsorberende gulvet er. De tykkeste av våre gummifliser måler 43 mm i tykkelsen, og disse er spesielt egnet til crossfit og funksjonell trening.

Treningsgulv for innendørs eller utendørs bruk? Vi tilbyr begge deler

Gummigulv kan brukes som underlag for ethvert treningsområde, både innendørs og utendørs.

Granuflex, som er representert i vårt sortiment, er en av produsentene som tilbyr gummigulv for både innendørs og utendørs bruk. Deres gulv er støtabsorberende og sklisikre, enten de brukes innendørs eller utendørs – selv i regnvær. Deres gulv er dessuten enkle å rengjøre, er svært slitesterke og har et moderne design. Står du derfor og skal innrede et utendørs treningsområde der det er behov for et slitesterkt underlag som reduserer støy og beskytter utstyret, så er Granuflex og deres treningsgulv et godt valg.

Gummigulv laget av gjenvinnbart gummimateriale

Hos Fitness Engros finner du et stort utvalg av bærekraftige gummifliser fra produsenten Granuflex. Alle flisene fra Granuflex er laget av gjenvinnbart gummimateriale, nærmere bestemt av brukte bildæk. Dette sikrer at du med god samvittighet kan kjøpe gummifliser, vel vitende om at du tar et bærekraftig valg. Du kan bestille de sklisikre og miljøvennlige gummigulvene fra Granuflex i vår nettbutikk i dag. Det er enkelt, raskt og sikkert. Vi ser frem til å levere flisene til deg.

Gummifliser av resirkulert gummi

Gulvbelegg i treningssentre skal være særlig slitesterkt, skal virke lyddempende og skal se attraktivt ut. Gulvflisene fra Granuflex er laget av resirkulert gummi (SBR granulat fra europeiske bildæk). De er miljøvennlige og kan resirkuleres.

Flisene er særlig lyddempende og er utviklet spesielt for profesjonelle treningssentre. De brukes blant annet i frivektsområder og de gir optimal demping i Crossfitområder. Alle fire typer er slitesterke, lyddempende og støtdempende. De kan brukes både innendørs og utendørs. De er frostsikre. Rengjøring utføres med en børste og vanlig såpevann.

Egenskaper

  • Vann- og frostsikre
  • Skli-sikre, selv når de er våte
  • Oversiden er plan
  • Lyd- og støtdempende
  • Anvendes innendørs og utendørs
  • 100% resirkulerbare
  • Varmeledningsevne: 0,14W.m2K
  • Brannegenskaper: Klasse E, EN13501-1:E
  • Må ikke utsettes for åpen flamme eller temperaturer over 200°C
  • Garantiperiode: 3 år
Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point