Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Granuflex

Merke
Farve

Granuflex er en ledende produsent av bærekraftige gummigulv, spesialisert på produksjon av gummigulv og granulat laget av 100 % resirkulerbart gummimateriale. Materialene kommer fra europeiske bildeler, noe som ikke bare sikrer en miljøvennlig løsning, men også at det ikke finnes helseskadelige stoffer i produktene deres.

Hvorfor velge Granuflex?

Det som skiller Granuflex fra andre produsenter av treningsgulv, er deres engasjement for miljøet. Hver gummiflise er laget av 100% resirkulert SBR-granulat fra europeiske bildeler, noe som viser deres innovative bruk av materialer som ellers ville endt som avfall. I tillegg til at det er veldig bra for miljøet og planeten, er gummigulvene også fri for helseskadelige stoffer, noe som er avgjørende for sikkerheten i hjemmet, treningssentre og et CrossFit-boks.

Gummigulv av høy kvalitet og design

Granuflex tilbyr produkter som er designet for å tåle selv de tøffeste miljøer, fra travle treningssentre til utendørs lekeplasser. Gulvene er ekstremt slitesterke, noe som reduserer behovet for utskiftning og dermed minimerer forbruk og avfall så mye som mulig. I tillegg har gummiflisene lyddempende egenskaper, noe som gjør dem ideelle for støyfølsomme områder.

Du kan finne gummiflisene i mange forskjellige tykkelser, strukturer og farger, slik at de kan tilpasses området og det som gummiflisene skal brukes til. Dette betyr at enten du ønsker en diskret bakgrunn eller en livlig fargekombinasjon, så er det definitivt en løsning som passer.

Gummifliser med mange bruksområder

Gummifliser fra Granuflex er utrolig allsidige og kan brukes på en rekke forskjellige måter. I treningssentre sikrer gulvet en sikker og behagelig overflate, ideell når det skal løftes tunge vekter og utstyr. De er også utrolig populære i en CrossFit-boks, da de både beskytter gulvet, utstyret og reduserer støy.

Ute kan Granuflex-fliser brukes i alt fra gangstier i parker til sports- og lekeområder, hvor de sikrer holdbarhet mot værforhold som regn og snø. Flisenes vann- og frostsikre egenskaper gjør at de ikke bare tåler det skiftende klimaet, men også forblir sklisikre, selv når de er våte.

Forpliktelse til kvalitet og garanti

Granuflex har utviklet gummifliser som holder, og derfor får du også garanti på treningsflisene, som dekker feil og mangler i opptil tre år etter kjøp. Denne garantien gir deg ro i sinnet og bekrefter at Granuflex har skapt produkter, hvor de vet at de har lang holdbarhet og ytelse.

Granuflex Outdoor Standard Gummiflise

Granuflex Outdoor Standard Gummiflise er et ideelt valg for deg som ønsker en robust og miljøvennlig løsning for utendørs treningsfasiliteter. Med sine dimensjoner på 1000 x 1000 mm og en tykkelse på 30 mm er gummiflisen designet for å motstå de krevende forholdene som finnes i treningssentre, crossfit-områder og vektløftningsfasiliteter. Gummiflisens evne til å absorbere både lyd og støt gjør den til en god løsning for å skape komfortable og sikre treningsområder.

Granuflex Standard Gummiflise er den perfekte løsningen for ditt hjemmegym

Hvis du skal bygge et hjemmegym, så er det en veldig god ide å legge et gummigulv. Mange års erfaringer med treningsutstyr og et bart sementgulv viser raskt at det er en dårlig kombinasjon. Det er ikke bare skader på gulvet som er problemet, men også alt utstyret som berører gulvet, kan bli skadet. Granuflex Standard Gummiflise er et opplagt valg, da det er en litt tynnere, men fortsatt utrolig god gummiflise, som nettopp beskytter gulvet og utstyret.

Granuflex Gummigranulat

Granuflex Gummigranulat inneholder 20 kg granulat og er designet som et robust og miljøvennlig alternativ til tradisjonelle fyllmaterialer, noe som gjør det ideelt som fyll i worms og sandsække.

Skal du ha et gummigulv fra Granuflex?

Når du velger Granuflex, får du et høykvalitets gummigulv som er holdbart og miljøvennlig. Uansett om du skal utstyre et nytt treningssenter, CrossFit-boks eller noe helt annet, så kan vi helt sikkert hjelpe med det perfekte gummigulvet.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point