Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Slyngetrening

Merke
Farve

Slyngetrener, treningsslynge, fitnessslynge eller suspension trainer. Treningstilbehøret går under mange forskjellige navn, men du kjenner det nok best som slyngetrener.
Det finnes etter hvert mange allsidige og multifunksjonelle treningsredskaper. En av disse redskapene er slyngetreneren, som spesielt blir brukt til hjemmetrening. Slyngetrenere finnes også i mange treningssentre til stor glede for de aktive medlemmene.

Leter du etter en slyngetrener til ditt hjemmegym eller treningssenter, så se på vårt utvalg her på siden. Vi selger treningsslynger og relaterte produkter til ethvert budsjett.

Slyngetrening er en allsidig og effektiv treningsform

Slyngetrening – også kjent som suspension training – er en svært effektiv treningsform som dyrkes av millioner av mennesker over hele verden. Ved å trene med en slyngetrener er det mulig å oppnå en effektiv all-around trening. Det er mange muligheter til å trene både ben, rygg, mage, armer, skuldre og mye mer.

Slyngetreneren brukes til funksjonell trening som tar utgangspunkt i kroppens naturlige bevegelser. Slyngetrening gir ikke bare økt styrke, men gagner også din utholdenhet, koordinasjon, balanse og kroppsholdning.

Alle uansett alder og nivå kan bruke en slyngetrener

Suspension trening er en av de treningsformene som kan dyrkes av alle uansett alder og treningsnivå. I dag dyrkes det av alt fra erfarne fitnessutøvere og toppidrettsutøvere til mosjonister, så du kan selvfølgelig også komme i gang med slyngetrening, uansett hvilket treningsnivå du er på.

Foretrekker du å trene hjemme, kan du glede deg over at slyngetrening egner seg spesielt godt til hjemmetrening. En slyngetrener tar nemlig opp lite plass og kan lett monteres i for eksempel en dør ved bruk av en døranker.

Slik tilpasser du motstanden og intensiteten ved trening med en slyngetrener

En av kjennetegnene ved slyngetrening er at du bruker din egen kroppsvekt som motstand. Det er imidlertid ikke bare kroppsvekten din som avgjør hvor hard motstanden er. Motstanden avhenger også av hvor vannrett kroppen din er under øvelsene. Jo mer vannrett kroppen din er, desto mer motstand vil det være, og desto mer blir du utfordret.

En annen måte du kan utfordre deg selv litt ekstra på, er ved å utføre øvelsene langsommere og/eller ta flere repetisjoner.

Hvilken slyngetrener skal jeg velge?

Du kan sannsynligvis finne et godt match blant produktene i vårt sortiment, hvis du er på jakt etter den ultimate slyngetreneren. Vi har i hvert fall mange kvalitetsprodukter. Du kan for eksempel bestille en profesjonell slyngetrener hvis du ønsker en treningsslynge av høyeste kvalitet.

For å finne den rette treningsslyngen bør du legge vekt på følgende:

 • Merke (hvis du har preferanser)
 • Kvalitet og design av grep (velg en treningsslynge med et godt designet og ergonomisk grep)
 • Justeringsmuligheter (velg en slyngetrener som kan justeres i lengden)
 • Budsjett
 • Montering (du kan for eksempel velge en slynge med mulighet for dørheng)

Hvilken treningsslynge er best i test?

Du ønsker selvfølgelig å finne den beste slyngetreneren på markedet, men hvilken er egentlig best?
Det er ikke mulig å svare på, da det avhenger mye av hva du legger vekt på.

Den beste slyngetreneren for deg er ikke nødvendigvis den som har vunnet i en slyngetrener test, hvis testen legger vekt på noen andre kriterier enn det som betyr noe for deg. For deg er det kanskje viktigere at slyngetreneren har mange justeringsmuligheter og at den har høy slitestyrke, enn at den har et spesielt design eller er fra en bestemt merkevare.

Vi anbefaler å kjøpe en slyngetreningspakke

Du ønsker å begynne med slyngetrening og er derfor på jakt etter riktig utstyr til formålet. I den forbindelse kan du glede deg over at slyngetrening er en av de minst utstyrsavhengige treningsformene. Du kommer langt med en tradisjonell slyngetrener og litt tilbehør.

En god idé er å kjøpe en slyngetreningspakke, da du dermed kan få alt nødvendig utstyr til en attraktiv pris. Du kan for eksempel kjøpe en pakke med en trenings-slynge, dørheng og oppbevaringstaske.

Hvem produserer de beste slyngetrenere?

Som det er vanskelig å peke på den beste slyngetreneren, er det også vanskelig å peke på den beste produsenten av dette treningsverktøyet. I vårt utvalg vil du imidlertid bli presentert for noen av de ledende produsentene av trenings-slynger.

Du kan for eksempel handle utstyr til slyngetrening fra følgende merker:

LMX. vil for eksempel være et godt merkevalg hvis du er på jakt etter en billig slyngetrener av god kvalitet.

TRX trenings-slynger

TRX er en av produsentene du helt naturlig vil støte på når du starter jakten på din nye slitesterke slyngetrener. Merket TRX har nemlig i stor grad vært med på å utbre kunnskapen om slyngetrening.

TRX er ikke bare et merkenavn, men også navnet på en utbredt treningsform. TRX står for Total Resistance Exercises, som refererer til en treningsform der du bruker din egen kroppsvekt som motstand. TRX-trening er en populær form for slyngetrening.

Det finnes mange forskjellige øvelser for slyngetrening

Uansett om du drømmer om å få en sterkere kroppsholdning, større muskler, bedre balanse eller økt smidighet, så er nevnte treningsform - slyngetrening - løsningen. Det finnes nemlig mange øvelser som er gunstige for alt det nevnte. Noen øvelser er imidlertid mer egnet for å bygge styrke enn å trene balanse og koordinasjon - og omvendt.

Her er noen av de mest populære øvelsene:

 • Low row
 • Squat jump
 • Atomic push up
 • Planken
 • Leg curls
 • ... og mange andre!

Overnevnte er noen av de mest grunnleggende øvelsene. Det finnes selvfølgelig flere øvelser enn disse, men du kommer godt i gang ved å gjøre noen av de nevnte øvelsene.

Minimer skaderisikoen med korrekt utførelse av øvelsene

Det er en relativt lav skaderisiko forbundet med slyngetrening og annen funksjonell trening der du bruker din egen kroppsvekt som belastning. Det betyr imidlertid ikke at skader ikke kan oppstå.

Det er alfa og omega at du forstår grunnleggende teknikk slik at du ikke utfører øvelsene feil og pådrar deg skader. Husk å bruke et par gode treningsko og stå i riktig posisjon slik at du lettere kan holde balansen.

Montering av en suspensjonstrener

Det er både enkelt å montere og vedlikeholde en suspensjonstrener. Det er nemlig et vedlikeholdsfritt verktøy som enkelt kan festes i døren eller henges opp i taket eller på veggen. Det er også mulig å sette opp slyngetreneren i et tre, lekestativ eller lignende utendørs.

Monteringsmulighetene kan variere fra slyngetrener til slyngetrener. Hvis du ønsker å feste slyngetreneren din i taket eller på veggen, må du bruke en opphengsløsning. Før montering må du også forsikre deg om at veggen eller taket kan tåle det.

Handel slyngetrenere for kommersiell bruk og hjemmetrening hos Fitness Engros

I vårt sortiment vil du bli presentert for mange forskjellige slyngetrenere. Noen av dem er utviklet for kommersiell bruk, mens andre er mer egnet for hjemmetrening. Enten du ønsker å kjøpe den ene eller andre typen slyngetrener, kan du kjøpe verktøyet til rimelige priser hos oss.

Hvis du har spørsmål om de forskjellige versjonene av slyngetreneren, er du velkommen til å kontakte oss.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point