Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Airbikes

Merke
Farve

På denne undersiden har vi samlet vårt komplette utvalg av airbikes, og vi er stolte over å kunne presentere noen av de ledende airbikes fra kvalitetsrike merker. De representerte merkene inkluderer Assault FitnessConcept2 og StairMaster. Kanskje ditt favorittmerke er å finne blant disse merkene.

Bredt utvalg av høykvalitets airbikes

En airbike er ikke bare en airbike. Slike luftsykler finnes selvfølgelig i mange forskjellige størrelser, kvaliteter, typer osv.

På Fitness Engros ønsker vi å tilby et bredt og allsidig utvalg av airbikes, og derfor vil du oppleve at våre airbikes er forskjellige når det gjelder funksjoner, pris og andre viktige faktorer. Ambisjonen er at det skal være noe for enhver smak. Vi håper at vi med vårt brede utvalg av airbikes også kan imøtekomme dine individuelle ønsker og behov.

Du kan via denne undersiden, hvor du får det komplette overblikket over våre forskjellige airbikes, klikke deg videre til de enkelte produktsidene. På disse produktsidene vil du finne en grundig produktbeskrivelse, bilder av produktet og til slutt en rekke fremhevede spesifikasjoner. Hvis du har spørsmål om noen av våre airbikes, kan du kontakte oss via telefon eller e-post. Vi vil gjerne besvare dine spørsmål.

Vi har presset prisene så mye som mulig, slik at du kan kjøpe en airbike uten å spreng budsjettet – men ikke bekymre deg; til tross for de lave prisene er kvaliteten på topp. Vi har nøye valgt ut alle lagerførte airbikes med utgangspunkt i våre høye krav til kvalitet og funksjonalitet så vel som brukervennlighet. Dermed kan du være sikker på en god handel ved kjøp av en airbike hos Fitness Engros.

Derfor vinner airbike-trening frem

Airbikes har eksistert i mange tiår, men det er først de siste årene at airbike-trening har fått sitt store gjennombrudd.

Airbikes blir stadig mer ansett som et godt alternativ eller supplement til vanlige treningsykler og crosstrainere, så det er svært mulig at etterspørselen etter airbikes vil fortsette å øke de kommende årene.

Airbike-trening har fordeler som både menn og kvinner i ulike aldersgrupper kan dra nytte av. Nedenfor fremhever vi noen av fordelene med denne treningsformen - fordeler som vi synes du bør oppleve selv.

Fordeler ved airbike-trening:

  • Effektiv cardiotrening - cardio trenger ikke å være kjedelig og ensformig. Dette kan mange av verdens brukere av airbikes bekrefte. Med en airbike får du det beste fra både en vanlig treningsykkel og en crosstrainer, noe som gjør airbiken til den ultimate kardiomaskinen. Airbike-trening gir effektiv cardio- og helkroppstrening. Du vil svette og oppnå høy fettforbrenning.
  • Alle kan være med - Alle kan starte med airbike-trening uansett nåværende form. Det er brukeren som bestemmer motstanden og dermed vanskelighetsgraden.
  • Skånsom treningsform - Airbike-trening er et godt alternativ til for eksempel løpetrening. Denne treningsformen er nemlig skånsom mot ledd, sener og leddbånd. Derfor er risikoen for å pådra seg skader og belastningsskader svært liten.

Valg av airbike

En airbike er på grunn av de ovennevnte fordelene en god investering både for private og bedrifter. Spørsmålet er derfor kanskje ikke om man skal kjøpe en airbike, men heller hvilken airbike man skal kjøpe.

Det kan - og bør - legges vekt på flere parametere i jakten på den ideelle airbiken. Først og fremst er det viktig om airbiken skal brukes hjemme av og til eller om airbiken skal settes opp i et treningssenter der det forventes at airbiken vil bli brukt daglig. Vi har selvfølgelig airbikes for begge formål.

På toppen av siden kan du bruke ulike filtreringsalternativer. Du kan for eksempel sortere de lagerførte airbikes basert på faktorer som merke, type og bruk. De tre bruksområdene er henholdsvis profesjonell, semiprofesjonell og hjemme. Finn også de mest ideelle airbikene ved å sortere etter parametere som pris, produktlinje og maksimal brukervekt.

Hvis du klikker deg inn på en produktside, kan du lese mye mer om den aktuelle airbiken. Finn for eksempel svar på hvor mange treningsprogrammer sykkelen har, om sykkelen har Bluetooth og ANT+, hvor mye sykkelen veier og mye mer. Dette er funksjoner og spesifikasjoner som kan være avgjørende for om den ene eller den andre airbiken er den rette.

Våre mest populære airbikes inkluderer blant annet:

Korrekt bruk av en airbike (oppsett og bruk)

En airbike er ingen avansert cardiomaskin, og derfor er det heller ingen grunn til å frykte for oppsettet og den generelle betjeningen.

Som nybegynner innen airbike trening, er det en god idé å sette seg grundig inn i hvordan en airbike fungerer, og det er også hensiktsmessig å undersøke hvilke treningsprogrammer som kan velges mellom.

Deretter bør man bruke et par minutter på å justere sykkelen slik at den passer perfekt til brukeren. I den forbindelse må setehøyden justeres, og setet må også flyttes frem eller tilbake, avhengig av hvor lange armer brukeren har.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point