Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Rullegulv

Merke
Farve

Rullende gulv laget av gummi brukes i treningsområder både i treningssentre, crossfit-sentre, hjemmegym og mange andre steder. Det er et populært valg, da gulvet beskytter det underliggende gulvet og samtidig er i stand til å absorbere lyden ved dropp av vekter under trening.

På denne siden finner du vårt store utvalg av gummi-gulv på ruller. Rullene kan enkelt kuttes til i lengden, og du kan kjøpe gulvet i mange forskjellige tykkelser - fra 3 til 10 mm. Dykk ned i utvalget og finn det rette gulvet til akkurat ditt treningsområde.

Gummi rullende gulv for innendørs og utendørs bruk

I vårt sortiment vil du finne gummi rullende gulv som er egnet for både innendørs og utendørs bruk. Enten du skal innrede et frivektsområde innendørs, eller om du er i gang med å skape et inspirerende crossfit-område utendørs, kan vi levere gulvet til formålet.

Ved vekt trening er det avgjørende at redskapene ikke treffer gulvet direkte, da det vil gi harde støt og slag som kan skade både gulvet og redskapene. I tillegg har brukerne av redskapene heller ikke godt av de harde støtene mot gulvet, derfor lønner det seg å investere i noe støtabsorberende treningsgulv, for eksempel rullende gulv av gummi.

Rullende gulv av gummi har mange gode egenskaper

Etter hvert finnes det mange forskjellige praktiske gulvløsninger for treningsområder. En av de mest populære er rullende gulv av gummi. Dette skyldes at denne typen gulv har mange fordeler.

Det er følgende gode grunner til å bruke rullende gummigulv:

  1. Det er sklisikkert både innendørs og utendørs
  2. Det er lyd- og støtabsorberende
  3. Det er lett å rengjøre (du kan støvsuge det, og det kan rengjøres med vann)
  4. Det er lett å legge
  5. Det fås i mange forskjellige tykkelser

Ønsker du også å beskytte gulvet ditt optimalt og dra nytte av de andre fordelene, er rullende gummigulv fra Granuflex et godt valg. Granuflex' rullende gulv er laget av 100% resirkulerbart gummimateriale og har høy slitestyrke.

Rullende gulv for både profesjonelle treningssentre og hjemmegym

Vi anbefaler å kjøpe praktisk treningsgulv for ethvert treningsrom og treningsområde hvor det drives vekt trening, da både gulvet, redskapene og brukerne har best av en underlag som er støtabsorberende og lydabsorberende.

I forbindelse med vekt trening er det vanlig at kettlebells, håndvekter, vektskiver og vektstenger droppes på gulvet mellom repetisjonene og settene. Dette må gulvet tåle, og det kan rullende gulv av gummi.

Gummigulvet kan legges direkte på andre gulv, for eksempel tre- eller vinylgulv. Det er enkelt å legge, og like enkelt å fjerne når det er nødvendig.

Ideelt gulv for frivektsområder og crossfit-områder

Fitnessgulv av gummi kan brukes i mange forskjellige treningsområder. Det er mest brukt i treningsrom hvor det drives frivektstrening og crossfit, men det kan også brukes i andre treningsmiljøer. Det er for eksempel også ideelt for lokaler og saler hvor det drives spinning, gymnastikk og mye mer.

Så tykt et rullende gulv du bør velge

Når du velger rullende gulv bør du ikke bare fokusere på faktorer som farger, mønstre og pris. Det er også viktig å ta hensyn til gulvets tykkelse. Tykkelsen på treningsgulvet har nemlig avgjørende betydning for hvor mye belastning det vil tåle.

På produktsidene kan du fritt velge mellom alle tilgjengelige tykkelser - du kan kjøpe gulvet med en tykkelse på 3, 4, 6, 8 eller 10 mm.
Hvor tykt et gulv du bør velge avhenger av om gulvet skal brukes under kondisjonsmaskiner eller treningsmaskiner, eller om det skal brukes i et treningsområde hvor det drives frivektstrening eller crossfit. Jo tykkere gulvet er, desto mer belastning kan det tåle.

Bestill rullende gulv til ditt treningsområde i dag til den beste prisen

Du kan med noen få klikk bestille gummi-gulv på ruller til akkurat ditt treningsareal. Vi leverer det praktiske treningsgulvet til hele landet, til priser hvor alle kan være med. 

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point