Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER
Merke
Farve

For å kunne praktisere yoga på en mest komfortabel og effektiv måte, trenger du riktig utstyr. I den forbindelse kan vi tilby et stort og attraktivt utvalg av yogautstyr.

I vårt sortiment finner du alt du trenger til din yogatrening, enten du bare trenger en yogamatte, eller om du også vil investere i et yogabelte og en yogablokk. Vi tilbyr blant annet yogautstyr fra merker som Lifemaxx og Equilibrium, som er to kvalitetssikre merker.

Utforsk vårt utvalg i dag og finn det perfekte utstyret for deg og din yogapraksis.

Stort utvalg av yogautstyr for nybegynnere og erfarne

Som yogi må du ikke bare sørge for å kjøpe riktig yogaklær. Du må også prioritere å kjøpe nødvendig yogautstyr.
Hvis du er på jakt etter nytt yogautstyr, har du kommet til rett sted. Vi selger nemlig yogautstyr til alle nivåer, så enten du er nybegynner, lett øvet eller erfaren, kan du få dekket dine behov for utstyr.

Hos Fitness Engros tilbyr vi bare nøye utvalgt yoga utstyr av høyeste kvalitet. Vi mener at dedikerte yogautøvere fortjener det beste utstyret.

Hvilket yogautstyr skal jeg kjøpe?

Vil du begynne å drive yoga? I så fall er det noe utstyr du bør skaffe deg med en gang.
Yoga er en type trening som krever ganske lite utstyr. I virkeligheten kan du klare deg med en yogamatte, men hvis du vil kunne gjøre så mange øvelser og stillinger som mulig, vil det være hensiktsmessig å supplere med annet utstyr. Vi tilbyr mange forskjellige yogamatter, men har også annet yogautstyr i sortimentet.

Vi tilbyr følgende utstyr til yoga:

  • Yogamatter
  • Yogabelter
  • Yogablokker

Les mer om ovennevnte utstyr i de kommende underavsnittene.

Yogamatte

Du må kunne sitte, ligge og stå komfortabelt når du driver yoga, og det sikres ved å bruke en komfortabel yogamatte.
En av kjennetegnene ved en yogamatte er at den er tynnere enn en vanlig treningsmatte. At matten er tynn, bidrar til å sikre et sikkert og stabilt fundament, noe som spesielt er en fordel i forbindelse med balanseøvelser.

I vårt utvalg av yogautstyr finner du mange praktiske, sklisikre, lette og miljøvennlige matter til yoga, som kan brukes hjemme så vel som i et treningssenter eller yogastudio.

Yogabelte

Det er mulig å drive yoga alene ved hjelp av en yogamatte, men hvis du vil sikre deg enda bedre yogatrening, bør du også kjøpe et yogabelte.
Et yogabelte kan betraktes som en forlenget arm, som kan brukes til å oppnå en sunn strekk og en god holdning ved noen av de vanskelige yogaøvelsene. Belter til yoga kan også brukes som støtte gjennom treningen.

Yogablokk

En yogablokk er også et utmerket yogaredskap for både nybegynnere og erfarne.
En yogablokk kan først og fremst brukes til å skape ekstra utfordring, hvis du synes en øvelse er for lett å utføre. Du kan for eksempel gjøre det vanskeligere for deg selv å nå bakken med hendene ved å stå på yogablokken.

Yogablokken kan også hjelpe til å tilpasse og forbedre stillinger. På samme måte kan du bruke den til å hvile din korsrygg eller hodet ved behov.

Riktig yogautstyr sikrer en mer behagelig og effektiv trening

Det lønner seg å kjøpe yoga utstyr av høy kvalitet hvis det er viktig for deg å oppnå en behagelig og effektiv trening hver gang.
I stedet for å utføre de mange yogaøvelsene på gulvet eller bakken, bør du for eksempel kjøpe en yogamatte, slik at du kan skåne både rygg og knær. På samme måte gir det mening å kjøpe og bruke både en yogablokk og et yogabelte, da det med dette utstyret er mulig både å øke og redusere vanskelighetsgraden samt skape avlastning ved behov.

Hvorfor praktisere yoga og pilates?

Yoga og pilates har mange fordeler og er derfor et godt alternativ eller supplement til andre former for trening.

Her er noen av fordelene med å drive yoga og pilates:

  1. Det skaper balanse i kropp og sinn
  2. Det har en positiv innvirkning på stress
  3. Det gagner smidigheten din
  4. Det er en effektiv form for avspenning
  5. Du kan drive yoga uansett tid og sted

Shop bærekraftig utstyr til yoga til gunstige priser

Hos Fitness Engros kan du kjøpe bærekraftig utstyr til yoga fra flere populære merker, for eksempel Equilibrium. Vi selger utstyret til gunstige priser, så hvis du vil være sikret kvalitet uten å måtte kjøpe dyrt utstyr, kan vi levere.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point