Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

BH Fitness

Merke
Muskelgruppe
Farve

BH Fitness er en spansk produsent av treningsutstyr som har eksistert siden 1909. BH Fitness er i dag representert i over 85 land, hvor deres maskiner for cardio- og styrketrening selges til både private og bedrifter.

Hos Fitness Engros er vi stolte av å kunne tilby et stort utvalg av treningsmaskiner og cardiomaskiner fra det populære spanske merket. Du har blant annet mulighet til å gjøre en god handel på en crosstrainer, treningsykkel, treningsbenk eller multimaskin fra BH Fitness.

BH Fitness utvikler og produserer innovative cardiomaskiner og treningsmaskiner

BH Fitness har et bredt utvalg av innovative kardiomaskiner og treningsmaskiner. Noen av disse maskinene kan du kjøpe her på siden.
BH Fitness-maskinene er først og fremst kjent for å ha et enkelt og plassbesparende design som passer godt inn i et hjemmegym. BH Fitness er også kjent for å utvikle innovative treningsmaskiner som kommer med mange innstillingsmuligheter og funksjoner. I tillegg er alle produsentens maskiner laget av solide og slitesterke materialer.

Kardiomaskiner fra BH Fitness

BH Fitness står bak en rekke kardiomaskiner som er ment for deg som ønsker å forbedre kondisjonen din og samtidig forbrenne mange kalorier.
Den spanske produsenten er best kjent for sine treningsykler, men det er ingen hemmelighet at utvalget av kardiomaskiner deres består av mye mer enn treningsykler.

Vi tilbyr følgende kardiomaskiner fra BH Fitness:

  • Tredemøller
  • Treningsykler
  • Crosstrainere
  • Sittesykler

Ved bruk av våre filtre kan du angi om du leter etter en cardiomaskin for hjemmebruk eller for semiprofesjonell bruk. Her kan du også angi budsjettet ditt. I utvalget finner du kardiomaskiner fra BH Fitness i flere forskjellige prisklasser.

Treningsmaskiner fra BH Fitness

BH Fitness er ikke bare en populær produsent av cardiomaskiner. De har også et bredt utvalg av treningsmaskiner som kan brukes både i hjemmegym og på treningssenter. Vi har selvfølgelig nøye valgt ut de beste treningsmaskinene fra produsenten, og vi har gleden av å presentere maskinene på denne siden.

Vi tilbyr følgende treningsmaskiner fra BH Fitness:

  • Treningsbenker
  • Multimaskiner
  • Inverter boards (for å strekke ryggen og trene kjernen)

En multistasjon kan være et veldig godt valg av treningsmaskin for deg som er i ferd med å innrede et hjemmegym og har begrenset plass å jobbe med. En multistasjon gir deg nemlig mange treningsmuligheter. Med en slik multifunksjonell treningsmaskin er det stor mulighet for å trene både rygg, armer, ben osv.

Maskiner for hjemmegym og mindre treningsrom

BH Fitness og deres maskiner for kondisjonstrening og styrketrening er veldig populære blant private, siden maskinene kommer i et plassbesparende design. De funksjonelle og plassbesparende treningsmaskinene og cardiomaskinene vil imidlertid ikke bare kunne brukes i hjemmegym. Mange av maskinene kan også brukes i mindre treningsrom med få brukere. Vi anbefaler å gå etter en av de semiprofesjonelle maskinene hvis de skal brukes til kommersiell bruk.

Fordeler ved å handle treningsutstyr fra BH Fitness hos Fitness Engros

Fitness Engros kan veldig godt være din nye foretrukne forhandler av treningsutstyr fra BH Fitness. Det er i hvert fall flere fordeler ved å handle hos oss. En av fordelene er at vi har et bredt utvalg av maskiner for hjemmetrening fra BH Fitness.

Andre fordeler vi kan fremheve er at vi tilbyr 365 dagers returrett. Du har derfor god tid til å returnere maskinen hvis du ønsker det.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point