Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Les om Fitness Engros

Om Fitness Engros

Vår historie starter i 1999, da selskapet ble grunnlagt av Bjarne Bo Jørgensen, som fortsatt fungerer som styreformann.
I de første årene var hovedaktiviteten renovering og salg av brukt utstyr, men aktivitetene ble gradvis utvidet med agenturer for mange forskjellige merker.

En multimerkestrategi sikrer objektiv rådgivning - alltid!

Fitness Engros er en multimerkeforhandler av fitnessutstyr, med aktiviteter i Danmark og Norge. Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved å forhandle mange forskjellige merker, som sikrer en objektiv rådgivning hele veien.
Vår multimerkestrategi gjør dessuten at vi kan levere alt fra prisgunstige kvalitetsprodukter til de ultimate fitness merkene, spesielle nisjeprodukter og alt imellom.

Bred erfaring og bransjekunnskap sikrer deg bred kompetent rådgivning

Våre ansatte har bred erfaring og knowhow om fitnessbransjen, våre kunder, produkter og trender. Vi har ansatte med erfaring som senter- og områdeledere, driftsdirektør og personlige trenere i både store og små fitnesskjeder.
Vår brede erfaring i bransjen gjør oss til en kompetent, kreativ og allsidig samarbeidspartner, som kan hjelpe deg til suksess i bransjen.

Våre ansatte kan hjelpe med alt fra kjøp av utstyr, rådgivning og sparring, innredning og 3D-tegning, markedsføring samt finansiering. Og med en fast, dedikert konsulent knyttet til ditt prosjekt vet du alltid hvem du skal kontakte.

Din totalleverandør og sparringspartner

Som din totalleverandør betyr det at vi har samlet alle funksjoner under ett tak og dermed kan dekke alle dine behov innen profesjonelt fitnessutstyr, treningsmaskiner og tilbehør.
Vi kan hjelpe deg med alt fra kjøp av utstyr, rådgivning og sparring, innredning og 3D-tegning, markedsføring samt finansiering. Og med en fast, dedikert konsulent knyttet til ditt prosjekt vet du alltid hvem du skal kontakte.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om oss, eller er det noe du vil spørre om, kan du alltid henvende deg uforpliktende på info@fitnessengros.no eller tlf. 22 53 55 59.
Alternativt er du alltid velkommen i vårt showroom, hvor en av våre konsulenter gledelig vil vise deg rundt. Velkommen til Fitness Engros, en kompetent og ordentlig forretning!

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point