Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Hyperice

Merke
Farve

Hyperice er den perfekte løsning for restitusjon og optimal ytelse

Restitusjon er utrolig viktig for å unngå skader under trening og optimalisere ytelsen din under treningen.

Hva er Hyperice?

Hyperice er et ledende merke innen restitusjonsprodukter og er designet for å hjelpe atleter og fysisk aktive personer med å forbedre restitusjonen og prestere optimalt i treningen. De har et bredt utvalg av produkter for restitusjon, inkludert massasjepistoler, foam rollers og kompresjonsprodukter. Hyperice har virkelig effektivisert restitusjonen.

Historien bak Hyperice

Hyperice ble grunnlagt i 2010 med en misjon om å levere avansert teknologi som gjorde restitusjonen enklere, raskere og bedre. Grunnleggerne var inspirert av sine egne erfaringer som atleter og ønsket å skape produkter som kunne hjelpe andre med å nå sitt maksimale potensial.

De første Hyperice-produktene

De første produktene fra Hyperice var innovative kjøle- og kompresjonsutstyr, som raskt ble populære blant profesjonelle atleter. De hadde stor suksess med produktene, og det la grunnlaget for selskapets fremtidige utvikling.

Utvikling gjennom årene

Gjennom årene har Hyperice utvidet sitt sortiment og innført nye teknologier som har satt standarden for resten av bransjen. De har konstant fokus på forskning og utvikling av nye effektive produkter, og dermed har Hyperice klart å forbli i spissen for restitusjonsutstyr.

Kvalitet

Kvaliteten er ekstremt viktig for Hyperice. Produktene må tåle å bli brukt, og derfor må kvaliteten være i høysetet. Deres engasjement for kvalitet sikrer at brukerne får den beste opplevelsen og de beste resultatene.

Stort utvalg av produkter fra Hyperice

Hypervolt

Hypervolt er en massasjepistol som virkelig får musklene til å slappe av gjennom kraftige vibrasjoner. Den er designet for å lindre muskelsmerter og stivhet, forbedre bevegelsesområdet og fremme blodsirkulasjonen.

Vyper

Vyper er en vibrofoam roller som kombinerer tradisjonell foam rolling med kraftige vibrasjoner. Vyper er virkelig god til å hjelpe med å løsne muskler og forbedre fleksibiliteten, noe som gjør den ideell for både oppvarming og restitusjon.

Venom

Venom er et produkt som gir varme- og massasje gjennom et ergonomisk designet belte. Den leverer varme og vibrasjoner til spesifikke områder av kroppen, noe som hjelper med å lindre muskelsmerter og øke blodsirkulasjonen.

Normatec

Normatec er et kompresjonsterapisystem som bruker luftkompresjon for å forbedre blodsirkulasjonen og redusere muskelømhet. Det er spesielt populært blant eliteutøvere og fysioterapeuter.

Hypersphere

Hypersphere er en kompakt massasjeball som sender kraftige vibrasjoner for å lindre muskelspenninger og forbedre bevegelsesområdet. Den er perfekt for målrettet behandling av mindre muskelgrupper.

Hypervolt er den perfekte massasjepistolen

Hypervolt kan justeres til flere hastighetsinnstillinger og har en helt stille og nesten lydløs motor, noe som gjør den ideell for både hjemmebruk og profesjonell bruk. Dens ergonomiske design sikrer at brukerne kan nå selv de vanskeligste områdene av kroppen uten store problemer.

Hvordan fungerer den?

Hypervolt bruker perkusjonsmassasje som gir dype vibrasjoner som trenger dypt inn i musklene. Dette hjelper med å redusere muskelknuter og fremme blodsirkulasjonen, noe som resulterer i raskere restitusjon og redusert muskelspenning.

Vyper Foam Roller er en helt ny type Foam Roller

Vyper kombinerer tradisjonell foam rolling med avanserte vibrasjonsteknologier, som gir en dyp massasje som er perfekt for maksimal restitusjon. Den er designet for å løsne stramme muskler, forbedre fleksibilitet og øke blodsirkulasjonen.

Hvordan fungerer Vyper Foam Roller?

Vyper bruker kraftige vibrasjoner for å trenge dypt inn i musklene, noe som hjelper med å løsne muskelvev og redusere stivhet. Den er ideell for både oppvarming før trening og restitusjon etter trening.

Venom gir målrettet varmemassasje

Venom leverer kontrollert varme og vibrasjoner til spesifikke områder av kroppen. Det hjelper med å lindre smerter, redusere betennelser og øke blodsirkulasjonen.

Hvordan fungerer Venom?

Venom bruker avanserte varmeteknologier og vibrasjoner for å gi målrettet restitusjon til muskler og ledd. De justerbare innstillingene gir brukerne mulighet til å tilpasse restitusjonen etter sine spesifikke behov.

Normatec sikrer kompresjonsmassasje i verdensklasse

Normatec tilbyr luftkompresjon som er designet for å forbedre blodsirkulasjonen og redusere muskelømhet. Dens brukerdefinerte innstillinger gjør den ideell for både profesjonelle atleter og fysisk aktive.

Hvordan fungerer Normatec?

Normatec bruker en patentert kompresjonsteknologi som fremmer blodsirkulasjonen og fremskynder restitusjonen.

Hypersphere er en kompakt og kraftig massasjeball

Hypersphere er en liten, men kraftig enhet som leverer dype vibrasjoner til spesifikke muskelgrupper. Dens kompakte størrelse gjør den enkel å bruke overalt, noe som gjør den til et ideelt verktøy for målrettet restitusjon.

Hvordan fungerer Hypersphere?

Hypersphere bruker kraftige vibrasjoner for å virkelig påvirke muskler, noe som hjelper med å løsne muskelknuter og forbedre bevegelsesområdet. Dens kompakte design gjør den perfekt for bruk på farten.

Hvorfor er restitusjon viktig?

Restitusjon er avgjørende for å redusere muskelsmerter og stivhet etter fysisk aktivitet. Effektiv restitusjon kan hjelpe med å redusere muskelknuter og fremme oppbyggingen av musklene igjen, noe som reduserer smerter og forbedrer komforten.

Forebygging av skader

Ved å sikre ordentlig restitusjon kan man forebygge skader som kan oppstå som følge av overbelastning og tretthet. Regelmessig bruk av restitusjonsprodukter kan hjelpe med å holde muskler og ledd sunne og sterke.

Forbedring av ytelse

Restitusjon spiller en avgjørende rolle i å forbedre den samlede ytelsen til din neste treningsøkt. Når du sørger for at kroppen er fullt restituert, kan du oppnå bedre resultater i trening og konkurranse.

Hvordan påvirker restitusjon din ytelse?

Effektiv restitusjon kan forkorte tiden du trenger for å hvile mellom treningsøktene, noe som gir mulighet for å trene oftere og samtidig ha en mer intensiv treningsøkt. Dette kan føre til bedre resultater og raskere fremgang.

Økt muskelstyrke

Hvis du sørger for regelmessig å bruke restitusjonsprodukter, kan du hjelpe med å bygge opp og vedlikeholde muskelstyrke. Dette gir musklene tid til å hele og gjenoppbygge seg selv, slik at du kan oppnå større styrke og utholdenhet.

Bedre treningskvalitet

Når kroppen er fullt restituert, er den mer mottakelig for trening og klar til treningsøkten, noe som sikrer at du kan trene hardere og mer effektivt. Dette kan føre til bedre treningskvalitet og bedre resultater over tid.

Vitenskapen bak Hyperice-produkter

Vibrasjonsmassasje

Hyperice bruker vibrasjoner for å stimulere muskler og vev, noe som hjelper med å redusere smerter og forbedre blodsirkulasjonen. Denne teknologien er sentral i mange av Hyperice sine produkter, og det er bevist at den er effektiv gjennom flere studier.

Kompresjonsmassasje

Kompresjonsmassasje bruker trykk for å forbedre sirkulasjonen og redusere betennelse. Normatec-systemet er et eksempel på denne teknologien, som hjelper med å fremskynde restitusjonen og redusere muskelømhet.

Varmemassasje

Ved varmemassasje bruker ditt Hyperice-produkt kontrollert varme for å lindre smerter og øke blodsirkulasjonen. Venom er et fremragende eksempel på denne teknologien, som kombinerer varme med vibrasjoner for maksimal effektivitet.

Hvordan velger man det riktige Hyperice-produktet?

Når du skal velge det riktige Hyperice-produktet, er det viktig å vurdere dine spesifikke behov og mål med restitusjonen. Først og fremst må du tenke på hvilke typer aktiviteter du utfører mest, og hvor du typisk opplever spenninger eller smerter. Er du en løper som ofte har ømme ben og føtter? Eller kanskje du trener mye funksjonell fitness, hvor hele kroppen kan føles tung, øm og sliten? Sørg for å finne ut hvilke kroppsdeler som trenger mest massasje.

Deretter må du tenke på hvilken type restitusjon som passer best til din livsstil og daglige rutine. Trenger du noe du kan bruke raskt og effektivt etter trening, eller foretrekker du en enhet som kan brukes til lengre økter for å oppnå en enda dypere muskelavslapning? Vurder også hvor ofte du planlegger å bruke produktet, og hvor lett det skal være å integrere det i din daglige rutine.

Et annet viktig aspekt å ta med i betraktningen er budsjettet ditt. Hyperice tilbyr produkter i forskjellige prisklasser, så det er noe for enhver lommebok. Tenk over hvor mye du er villig til å investere i din restitusjon, og velg et produkt som gir deg den beste verdien for pengene.

Ofte stilte spørsmål om Hyperice

Er Hyperice-produkter egnet for alle?

Ja, Hyperice-produkter er designet for å kunne brukes av alle, uansett alder eller hvor mye du trener. Hyperice kan derfor både brukes av de som trener flere ganger i uken, men også av kontorarbeidere som for eksempel er stive i nakken.

Hvordan skal jeg vedlikeholde mitt Hyperice-produkt?

Alle produkter fra Hyperice krever minimal vedlikehold. Det anbefales å rengjøre dem regelmessig med en klut og unngå å utsette dem for ekstreme temperaturer.

Vil du lære mer om restitusjon?

Hvis du vil lære mer om restitusjon og hvordan du best kan forberede kroppen din til neste treningsøkt, kan du med fordel lese blogginnlegget om restitusjon. Det dykker dypere inn i de forskjellige elementene av restitusjon, inkludert søvn, mat og drikke, bruk av recovery boots, hvile, massasje og mental helse.

Kjøp Hyperice hos Fitness Engros

Hos Fitness Engros forhandler vi et stort utvalg av produkter fra Hyperice, slik at vi kan hjelpe våre kunder med å restituere best mulig og bli klare til neste treningsøkt. Hvis du har spørsmål om noen av produktene fra Hyperice eller annet vi kan hjelpe med, ta gjerne kontakt med oss via vår kontaktformular.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point