Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER
Merke
Farve

Hva er Cardiotrening?

Cardiotrening - eller bare cardio - er et moderne uttrykk for kondisjonstrening eller sirkulasjonstrening. Selv ordet "cardio" stammer fra det greske ordet "kardia" og kan oversettes til hjerte. Dette er svært beskrivende, da hjertet nettopp er det som trenes ved cardiotrening.

Mange vil naturlig tenke på løping når man snakker om cardiotrening, men cardio dekker mye mer enn bare løping. Løping er en effektiv form for cardio, men det er samtidig en belastende aktivitet for både ledd, sener og bein. Derfor foretrekker mange en alternativ form for cardiotrening. Det kan for eksempel være sykling, roing eller step. Mulighetene er mange når det kommer til kondisjonstrening.

I prinsippet kan alle idretter og former for trening der pulsen holdes oppe over lengre perioder, betegnes som effektiv cardiotrening.

De mest populære cardiomaskiner

Det finnes mange gode cardiomaskiner for de som ønsker et alternativ til å trene cardio utendørs. Dette er akkurat de maskinene vi har fremhevet på denne siden.

Vi tilbyr følgende cardiomaskiner:

 • Tredemøller (tradisjonelle tredemøller med motor og curved tredemøller uten motor)
 • Crosstrainere
 • Indoor bikes
 • Spinning sykler
 • Sittesykler
 • Airbikes og BikeErgs
 • Romaskiner 
 • Step- og trappemaskiner
 • Ski maskiner

Uansett om du ønsker å kjøpe profesjonelle eller halvprofesjonelle cardiomaskiner eller cardiomaskiner for hjemmebruk, kan vi imøtekomme dine ønsker.

Les mer om våre forskjellige typer av cardiomaskiner i de kommende avsnittene.

Tredemøller (med og uten motor)

Innenfor cardiotrening er det vanskelig å unngå løping - og derfor er det også vanskelig å unngå tredemøller. Hos Fitness Engros forhandler vi både vanlige tredemøller og kurvede tredemøller uten motor. Begge disse typene tredemøller har fordeler, og vi forhandler selvfølgelig tredemøller i mange prisklasser, slik at ethvert budsjett kan tilfredsstilles.

Vi forhandler blant annet tredemøller fra merker som Star TracIntenzaDrax og Assault Fitness.

Crosstrainer

Blant de beste maskinene for cardiotrening er det også på sin plass å fremheve den populære crosstraineren. Det er en god cardiomaskin, siden det kan oppnås en veldig høy forbrenning. Ved høy intensitet kan det forbrennes opptil 850 kalorier i timen.

Trening på en crosstrainer er også en skånsom form for cardiotrening, siden føttene hele tiden har kontakt med tråflatene (til forskjell fra for eksempel løping på en tredemølle).

Vi tilbyr blant annet crosstrainere fra Star TracDraxIntenza og mange andre velrenommerte merker.

Spinning sykler, sittesykler og indoor bikes

Sykling er naturligvis også en god form for cardiotrening. Pulsøkningen skjer raskt, og det kan forbrennes mange kalorier på kort tid. Dette gjelder naturligvis, uansett om man sykler på en spinning sykkel, sittesykkel eller indoor bike. Hos Fitness Engros fører vi et bredt utvalg av alle disse forskjellige typene sykler.

Innenfor spinning sykler, sittesykler og indoor bikes har vi gleden av å tilby merker som Star TracBody BikeBH Fitness og mange andre. Få full oversikt på de respektive undersidene.

Airbikes og BikeErgs

Som noe relativt nytt har også airbikes blitt et stort hit innenfor cardiotrening. Med disse syklene, som er basert på luftmotstand, er det god mulighet til å sette godt i gang fettforbrenningen.

Ved denne formen for cardio er hele kroppen i bevegelse, noe som gjør treningen ekstra effektiv sammenlignet med andre former for cardio, hvor kun enten underkroppen eller overkroppen er i bevegelse.

Vi forhandler blant annet airbikes fra merker som Assault FitnessConcept2Crossmaxx og Xebex.

Romaskiner

Roing er en mindre utbredt form for cardiotrening, men det endrer ikke på at det er en meget effektiv form for cardio. Det er nemlig god mulighet til å ro seg til et sunnere hjerte og bedre helse. Roing er også skånsomt for kroppens ledd og knokler. Og som det gjelder for trening på en crosstrainer, så oppnås det en god helkroppstrening ved roing.

Sjekk med fordel vårt utvalg av romaskiner fra Assault FitnessStairMasterXebex og Concept2.

Step- og trappemaskiner

Stepptrening og trappetrening kan også betraktes som effektiv cardiotrening. Derfor er etterspørselen etter profesjonelle stepmaskiner og trappemaskiner også stor.

Hos Fitness Engros kan vi selvfølgelig imøtekomme denne etterspørselen. Vi utvider jevnlig vårt utvalg av stepmaskiner og trappemaskiner basert på kundeforespørsler. Vårt nåværende sortiment består utelukkende av profesjonelle stepmaskiner og trappemaskiner, som er egnet for bruk i et treningssenter.

Vi har blant annet step- og trappemaskiner fra Intenza og StairMaster.

Ski-maskiner

Innenfor maskiner for cardiotrening kan vi tilby ski-maskiner, både for hjemmebruk og for store treningssentre. Enten du ønsker å kjøpe en enkelt ski-maskin eller et større antall av disse maskinene, tilbyr vi en god pris.

Vi fører merker som Concept2Xebex og Synergi Air.

Miniguide for effektiv cardiotrening

Cardiotrening kommer i mange former og typer. Det finnes helt sikkert en treningstype for enhver smak, men for å gjøre kondisjonstreningen så effektiv som mulig, må man være oppmerksom på noen ting.

Gode tips for mer givende cardiotrening:

 • Utfør intervalltrening - Enten cardiotreningen din består av løping, sykling eller noe helt annet, kan du gjøre intervalltrening. Med denne treningstypen veksler du mellom forskjellige intensiteter i treningen, og det har en svært positiv innvirkning på kroppens oksygenopptak.
 • Press deg selv - For å få pulsen ekstra høyt og forbrenne flere kalorier, er det nødvendig å presse deg selv. Du kan for eksempel øke tempoet litt når du står på tredemøllen eller sitter på treningsykkel. Bare 5% ekstra i hastighet og/eller varighet kan utgjøre en stor forskjell når det gjelder resultatet.
 • Kjenn utstyret ditt - Det er også viktig at du har full kontroll på oppsettet og bruk av det gitte utstyret. Hvis det for eksempel er snakk om en treningsykkel, må du være kjent med hvordan sykkelen justeres både ved sete og styre. Hvis du har spørsmål om bruk av våre cardiomaskiner, vennligst kontakt oss.
 • Variasjon i treningen - Variasjon i cardiotrening fører ofte til en mer effektiv og motiverende trening. For å sikre god variasjon i treningen kan det være en fordel å ha tilgang til flere cardiomaskiner, for eksempel en tredemølle, en treningsykkel og en crosstrainer. Da er du i alle fall godt dekket.

Kvalitets treningsutstyr

Alltid velg brukervennlighet og god kvalitet når du velger treningsutstyr. Slik sikrer du at treningen og øvelsene kan utføres riktig, samt at utstyret er solid og kan tåle å bli brukt i mange år. Hos Fitness Engros tilbyr vi et stort og variert utvalg av treningsutstyr fra internasjonale toppmerker, slik at du kan finne akkurat den cardioserien som passer til dine treningfasiliteter.

Finansieringsavtale

Vi tilbyr deg muligheten til å inngå en finansieringsavtale når du kjøper treningsutstyr, slik at du kan dele betalingene opp i mindre avdrag. Dette kan du gjøre både som privatperson og som bedrift. Kontakt oss for mer informasjon.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point