Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Ribbevegg

Merke
Farve

En ribbevegg er et enkelt og allsidig treningsredskap som tilbyr mange muligheter for trening, stretching og rehabilitering. De fleste blir kjent med ribber allerede på skolen, da dette treningsredskapet finnes i de fleste skolers gymnastikksaler, men ribber finnes også i mange hjemmegym, treningssentre osv.

Hvis du er på jakt etter en solid ribbe til ditt hjemmegym, treningssenter, fysioterapiklinikk eller noe annet, så må du sjekke ut vårt utvalg. Vi selger nemlig mange kvalitetsribber til attraktive priser.

Ribbevegger for trening, stretching og rehabilitering

En ribbevegg kan brukes til mange ting. Den egner seg ikke bare godt til styrketrening, der du for eksempel kan gjøre pullups og chinups. Den kan også brukes til både stretching og rehabilitering.
Det er til og med mulig å bruke en ribbevegg til smidighets- og motorikktrening.

Du kan trene hele kroppen med en ribbevegg - fra bein til armer og alt i mellom. Du trenger ikke kettlebells, håndvekter eller lignende treningsutstyr, da du bare bruker din egen kroppsvekt som belastning.

Disse øvelsene kan gjøres i en ribbe

Det er mulig å gjøre mange forskjellige øvelser hvis du har en tilgjengelig. Noen øvelser er bra for styrke, andre for balanse og andre igjen for smidighet.
Hvilke treningsøvelser du bør implementere i din daglige trening avhenger derfor av om du ønsker å bli sterkere, smidigere eller få bedre motorikk.

Her er noen konkrete eksempler på populære øvelser innen ribbetrening:

  • Pullups
  • Chinup
  • Stå på hender (du kan plassere føttene mellom ribbelistene for å holde balansen bedre)
  • Situps (plasser føttene i bunnen av ribben for å låse føttene)
  • ... og mange andre øvelser!

Hvis du leter etter nye øvelser, kan du finne inspirasjon i ovennevnte liste.

I tillegg til ovennevnte kan du gjøre en verden av forskjellige øvelser innen stretching og rehabilitering.

Hvorfor er ribbetrening populært?

Ribbetrening er en eldre treningsform som mange barn har vokst opp med. Du har sannsynligvis gjort kroppshevninger og mange andre øvelser, inkludert styrkeøvelser, på en ribbe når du hadde gym på skolen. Men hvorfor er ribbetrening fortsatt populært?

Her er noen av fordelene med ribbetrening:

  1. Treningsformen passer for alle aldre og nivåer
  2. Ribben tar liten plass og kan derfor monteres i selv det minste treningrommet
  3. Det er mulig å trene alle muskelgrupper
  4. Du kan bruke den til rehabilitering og stretching
  5. En tre-ribbe er vanskelig å slite ut

Vi selger ribber av god kvalitet til både hjemmegym, treningssentre osv.

I vårt utvalg vil du finne mange forskjellige ribber i farger som hvit, natur og svart. Du kan for eksempel bestille en fin og solid ribbe til vegg fra SQ&SN.

Ribbene fra vårt utvalg selges til både private og bedrifter, så enten du trenger en ribbe for hjemmetrening eller om du trenger ribber for ditt treningssenter, klinikk eller annet kommersielt formål, kan vi levere varen.

Gymnastikkribbe - den klassiske ribben

En gymnastikkribbe er et universelt treningsredskap som ikke bare kan brukes til gymnastiske øvelser, men også styrkeøvelser, rehabiliteringsøvelser, smidighetsøvelser og mye mer. Den klassiske ribben er laget av tre, vanligvis furu eller bøk, og den har vanligvis 10-14 ribbelister.

Ovale ribber - garanti for godt grep

I vårt utvalg vil du finne en rekke ribber med ovale ribbelister. Disse ribbene er ettertraktet fordi de ovale ribbelistene gir deg en optimalt grep når du trener. Det gode grepet gir ikke bare en mer komfortabel trening, men bidrar også til å øke sikkerheten.

På jakt etter en billig ribbe?

Du har mange muligheter hos Fitness Engros til å skaffe deg en billig ribbe uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi selger nemlig kvalitetsribber til gunstige priser.

Den beste ribben for deg må, i tillegg til å passe budsjettet ditt, oppfylle kravene dine når det gjelder kvalitet, maksimal brukervekt, design og monteringsmuligheter. Kontakt oss gjerne for faglig hjelp til å velge riktig ribbe.

Nyttig tilbehør til din ribbe

En ribbe er som kjent et multifunksjonelt treningsredskap som i prinsippet godt kan stå alene, men hvis du ønsker så mange treningsmuligheter som mulig, bør du kjøpe noe treningsutstyr.
Det kan være spesielt nyttig med en treningsmatte, slik at du ikke trenger å ligge eller sitte på gulvet.

Det kan også være nyttig med en treningselastikk. Med en treningselastikk som kan monteres på ribben, kan du trene både ben, rumpe, armer og mye mer.

Montering av din nye ribbe

En treningsribbe passer vanligvis helt naturlig inn i innredningen i et hjemmegym eller treningssenter, og dette redskapet utmerker seg ved å være lett å montere.

I vårt utvalg finner du blant annet ribber som kan monteres på vegg ved hjelp av det medfølgende utstyret. Det følger vanligvis med vinkelbeslag, skruer og plugger. Husk å følge monteringsveiledningen grundig for å sikre riktig montering.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point