Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER
Merke
Farve

Et stort utvalg av treningstilbehør i høyeste kvalitet – det finner du hos Fitness Engros.

Vi forhandler nemlig en verden av tilbehør til trening, som omfatter alt fra hoppetau og strikker til knebind og stropper. Med andre ord har vi treningstilbehør til alle uansett form, sport, størrelse m.m.

Alt vårt lagerførte treningstilbehør er velegnet til profesjonell bruk på grunn av den høye kvaliteten, men tilbehøret kan naturligvis også brukes i det private hjem. Her på siden kan både private og bedrifter kjøpe treningstilbehør til fordelaktige priser.

Vi har delt inn vårt treningstilbehør i forskjellige underkategorier for å gi deg som kunde en bedre oversikt. Klikk deg inn på noen av disse kategoriene eller bruk søkefunksjonen hvis du leter etter noe spesifikt tilbehør til trening.

Vi har alt i treningstilbehør hos Fitness Engros

Vårt utvalg av treningstilbehør til private og bedrifter er svært bredt. Vi forhandler både enkle treningsstrikker og avanserte kroppsanalysevekter – og alt derimellom. Ved å tilby et bredt og allsidig utvalg håper vi å kunne oppfylle ethvert behov og ønske. Kan du ikke finne det ønskede tilbehøret i vårt sortiment, så nøl ikke med å sende en forespørsel til oss. Vi arbeider nemlig kontinuerlig med å utvide og forbedre vårt utvalg av bl.a. treningstilbehør.

Innenfor treningstilbehør forhandler vi følgende:

Dette er alt tilbehør som kan bidra til å sikre en morsommere og bedre trening.

Foruten våre underkategorier, gir vi deg som kunde muligheten til å sortere vårt treningstilbehør etter forskjellige parametere. Merke, type, bruk og pris er noen av parameterne du kan sortere etter. Disse sorteringsmulighetene kan hjelpe deg med å finne det ideelle tilbehøret.

Treningstilbehør til bedrifter (treningssentre, firmaer m.m.)

Hos Fitness Engros har vi alltid en verden av treningstilbehør til bedrifter på lager. Dette er tilbehør som bl.a. egner seg svært godt til kommersiell bruk. Et treningssenter skal være velutstyrt fra ende til annen, og det er i den anledning ikke til å komme utenom treningstilbehør. Brukerne trenger å ha tilgang til bl.a. strikker, hoppetau og håndtak for å kunne gjennomføre en effektiv trening, enten treningen består av styrketrening, crossfit, kondisjonstrening eller noe helt annet.

Ønsker du å gi brukerne den beste treningsopplevelsen, lønner det seg å kjøpe kvalitetstilbehør til senteret. Dette tilbehøret er designet og utviklet for å bli brukt hyppig. Vårt treningstilbehør kan kjøpes enkeltvis, men det er naturligvis også mulig å kjøpe tilbehøret i større mengder. Foruten treningssentre, selger vi naturligvis treningstilbehør til idrettshaller, hoteller, bedriftsgym og andre bedrifter.

Tilbehør til hjemmetrening

Alle fortjener treningstilbehør i høy kvalitet – og derfor henvender vi oss også til private.

Ønsker du som privatperson å kjøpe treningstilbehør til ditt hjemmegym, har du valgt å besøke riktig forhandler. Vi forhandler nemlig med stor sannsynlighet nettopp det tilbehøret du mangler til din hjemmetrening.

I vår underkategori med treningstilbehør til hjemmetrening finner du bl.a. et godt utvalg av treningsmatter, kettlebells, treningsballer og mye annet. Dette er tilbehør du kan og bør bruke hvis du ønsker å få det maksimale ut av dine fysiske anstrengelser.

Selv når vi snakker om tilbehør til hjemmetrening, kan vi forsikre deg om at tilbehøret er av høy kvalitet. Det er tross alt snakk om tilbehør fra kvalitetsmerker som Crossmaxx, Bear KompleX, Lifemaxx, Equilibrium, Blackroll, PicSil, Wahoo og mange andre populære merker.

Treningstilbehør sikrer en god og skånsom trening

Hvorfor i det hele tatt kjøpe treningstilbehør?

Det er naturligvis flere gode grunner til det.

Treningstilbehør kan faktisk indirekte være veien til bedre treningsresultater. Likeledes er det med noe tilbehør til trening mulig å forebygge skader. Med håndleddsbind, knebind og albuebind er det f.eks. mulig å beskytte henholdsvis håndledd, knær og albuer. Det er også rikelig mulighet for å beskytte rygg og korsrygg ved bruk av et treningsbelte.

Treningstilbehør kan være et godt supplement eller kanskje til og med et alternativ til treningsmaskiner og frivekter. Hopping – ved bruk av et hoppetau – kan f.eks. være et godt alternativ til annen form for kondisjonstrening. Likeledes kan strikker være et godt alternativ til f.eks. manualer og kettlebells – med strikker er det nemlig også mulig å oppnå en viss belastning.

Vi forhandler også elektronisk treningstilbehør

Det skjer veldig mye innen den teknologiske utviklingen innenfor treningstilbehør i disse årene. Dette er en utvikling vi følger tett, og selvfølgelig forhandler vi forskjellige former for elektronisk treningstilbehør.

Uten å gå i detalj om det elektroniske treningstilbehøret, kan vi fortelle at vårt utvalg bl.a. består av pulsmålere, massasjepistoler, kroppsanalysevekter, timere og diverse fjernkontroller.

Det er rikelig mulighet for å trene og komme i form uten å bruke elektronikk av noe slag, men det er et faktum at elektronikk kan gjøre det lettere å finne frem til relevante treningsdata og på annen måte optimalisere treningen. En kroppsanalysevekt kan f.eks. måle mange forskjellige kroppsverdier, som muskelmasse, benmasse, metabolsk alder, hvileforbrenning og mye mer. Dette er data man kan bruke til å vurdere hvor mye man har forbedret seg i en gitt periode.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point