Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Vektstangsett

Merke
Vektintervall
Farve

Et vektstangsett bestående av en vektstang og tilhørende vektskiver og tilbehør åpner opp for en rekke treningsmuligheter. Utstyret egner seg spesielt godt for styrketrening og bodybuilding, og ettersom belastningen enkelt kan justeres ved bruk av vektskiver, kan alle delta uavhengig av treningsnivå. 

Hos Fitness Engros har vi satt sammen en rekke vektstangsett, slik at det er noe for ethvert treningsnivå og ethvert budsjett. Vi har nøye valgt ut alle vektstenger og vektskiver som inngår i settene, og kan derfor garantere høy kvalitet. 

Utforsk vårt utvalg og finn et passende sett, enten det er til et profesjonelt treningssenter eller et hjemmegym. 

Hva inneholder et vektstangsett? 

I stedet for å kjøpe vektstenger og vektskiver separat, kan du velge å kjøpe et komplett sett - med flere fordeler. 

Et sett består av følgende: 

 • Vektstang
 • Vektskiver 
 • Fjærspenner 

Det er selvfølgelig mulig å kjøpe ekstra vektstenger, vektskiver og fjærspenner hvis behovet skulle oppstå. 

Det er penger å spare med et vektstangsett 

Du kan ikke bare spare tid og bryderi ved å velge et vektstangsett. Det er også penger å spare. 

Hos Fitness Engros kan vi tilby et rimelig vektstangsett der du får alt utstyret du trenger for å oppnå effektiv og variert styrketrening. For å finne prisen på settet, må du klikke deg inn på den aktuelle produktsiden og angi ønsket vekt hvis det er flere varianter. 

I tillegg til muligheten for å spare penger, tilbyr vi også at du kan dele betalingen opp. Ved hjelp av delbetaling blir det enda mer overkommelig å investere i et sett med vektstang og vektskiver. 

Valg av vektstangsett 

Som du sikkert har lagt merke til, fører vi et bredt utvalg av sett med vektstenger og vektskiver. 

Et stort utvalg gir mange valgmuligheter, så du må holde tunga rett i munnen for å finne det helt riktige settet for det gitte formålet, enten det skal brukes i en profesjonell sammenheng eller hjemme. 

Du kan blant annet velge å fokusere på følgende parametere når du velger et sett: 

 • Stangens merke, materiale, hullstørrelse og vekt 
 • Skivenes merke, materiale, antall og vekt 
 • Fjærspennenes merke, materiale og antall 
 • Settets pris 

Du finner det beste vektstangsettet for deg og ditt formål ved å ta hensyn til alt det nevnte og eventuelle andre faktorer. Hvilket vektstangsett som er best avhenger nemlig av individuelle preferanser. 

Er det bare sett med vektskiver du ser etter? Da kan du se vårt store utvalg av vektskiver her

Effektiv trening innebærer bruk av vektstenger 

For å få mest mulig ut av styrketreningen din, crossfit eller bodybuilding, er det nesten uunnværlig å ha tilgang til forskjellige vektstenger og ulike vektskiver. Med dette utstyret vil det være mulig å trene alle muskelgrupper, og det vil være enkelt og raskt å fjerne eller legge til vektskiver når du vil redusere eller øke belastningen. 

Følgende fordeler følger med trening med vektstenger: 

 1. Det er mulig å trene hele kroppen og ikke minst de store muskelgruppene 
 2. Alle - både nybegynnere og erfarne - kan være med 
 3. I tillegg til styrke er det rikelig med muligheter for å trene balanse og koordinasjon 
 4. Stengene kan oppbevares vertikalt med en stativ og tar dermed minimalt med plass når de ikke er i bruk 
 5. Stengene i sortimentet vårt tåler tung løft (grunnet solid kvalitet og slitestyrke) 

Disse øvelsene kan du gjøre med en vektstang 

Fellesskapet for alle våre mange forskjellige vektstenger og tilhørende skiver er at de kan brukes til en verden av forskjellige øvelser innen vekttrening. Faktisk er det nesten bare fantasien som setter begrensninger for hvilke øvelser du kan gjøre ved hjelp av ditt vektstangsett. 

Du kan for eksempel gjøre følgende øvelser med et av våre sett: 

 • Knebøy 
 • Markløft 
 • Benkpress 
 • Military press
 • Hip thrust 
 • Walking lunges 
 • ... og mange andre øvelser! 

Noen av øvelsene utføres best med bruk av en treningsbenk og / eller et treningsstativ. 

Inntil du har full kontroll over teknikken bak øvelsene, vil det være hensiktsmessig å trene uten vekt på stangen eller med lav belastning. Når teknikken er på plass, vil du kunne øke belastningen og dermed gjøre treningen enda mer utfordrende og effektiv. 

Undervurder ikke betydningen av et godt grep om vektstangen

For å få mest mulig ut av dine fysiske anstrengelser og for å unngå skader, er det viktig å være oppmerksom på grepet. Grepet spiller ikke minst en stor rolle ved øvelser som benkpress og military press, der det legges mye press på hendene og håndleddene. 

Våre vektstenger tilbyr gode grepssoner, men hvis du ønsker et enda bedre grep, kan det være en god idé å bruke gripper og eventuelt stropper. Bruken av dette tilbehøret kan bidra til at du kan yte 5-10 % ekstra. 

Beskytt gulvet ved bruk av vektstenger 

Enten du skal løfte tungt på jakt etter nye personlige rekorder, eller om du trener med lav belastning, er det fornuftig å beskytte gulvet mot skader. 

Det finnes mye praktisk tilbehør til våre ulike vektstangsett, for eksempel gummigulvdrop pads eller en vektløftingsplattform. Hvis du holder på å lage et nytt treningsområde hjemme eller på et profesjonelt senter, monter gummigulv og beskytt gulvet optimalt. 

Vi tilbyr vektstenger og vektskiver i sett for profesjonelle treningssentre og hjemmegym 

Alle våre forskjellige vektstangsett kan leveres til både private og bedrifter. Så enten du vil trene hjemme og mangler utstyr til det, eller om du er ansvarlig for innkjøp til et profesjonelt senter, kan vi hjelpe deg videre. Vi tilbyr blant annet sett fra Crossmaxx og SQ&SN

Både vektstengene og vektskivene befinner seg i den aller høyeste kvalitet, noe som gjør utstyret egnet for intens bruk. Utstyret er nesten umulig å slite ut, og det er også enkelt å vedlikeholde og rengjøre både stengene og skivene. 

365 dagers returrett ved kjøp av vektstang og skiver i sett

Vi streber etter å tilby de aller beste vektstangsettene, men hvis du mot all forventning ønsker å angre kjøpet, husk at du har 365 dagers returrett. Dette er imidlertid bare én av fordelene med å handle treningsutstyr hos oss. Vi tilbyr også andre kundefordeler som rask levering og mulighet for delbetaling.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point