Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Kettlebells

Merke
Vektintervall
Farve

Fitness Engros er din online forhandler av kettlebells av høy kvalitet. Vi tilbyr både tunge og lette kettlebells med vekter som svinger fra 4 til 50 kg og inkluderer et bredt utvalg av farger og materialer. Enten du er nybegynner, øvet eller ekspert, kan du hos oss velge kettlebells som passer til ditt nivå.

Våre kettlebells egner seg også utmerket til både privat- og bedriftsbruk, så uansett om du leter etter nytt treningsutstyr til ditt private treningsrom hjemme, i firmaet, eller om du er på jakt etter utstyr til et profesjonelt treningssenter, så kan vi levere varen. Kjøp derfor dine nye kettlebells til din hjemmetrening eller ditt treningsenter akkurat her hos oss.

Kettlebell - Den ideelle løsning til frivekt coretrening

En kettlebell er et multifunksjonelt treningsutstyr som hjelper deg med å bygge muskler ved hjelp av en lang rekke forskjellige øvelser. Du kan bruke kettlebells som både en dynamisk treningsredskap som gir effektiv trening og styrker din kjerne på tvers av muskler over hele kroppen, samt som et supplement til bl.a. håndvekter. En kettlebell er også kjent for den robuste sammensetningen, som sikrer et produkt som holder i mange år.

De populære kettlebells-trendene er større enn noen gang, og det er med god grunn. Fordelene ved å bruke en kettlebell i treningen din er nemlig mange. Det er både morsomt og effektivt som styrketrening samt en god måte å trene utholdenhet, smidighet og koordinasjon på. Kettlebells egner seg bl.a. veldig godt til crossfit og fitness, og med bare noen få øvelser får du godt gang i forbrenningen din samtidig som du bygger muskler.

Kjøp kettlebells for privat- og profesjonell bruk fra ledende leverandører

De kettlebellsene du finner i vårt sortiment, er laget av slitesterke materialer, som bidrar til å sikre lang levetid for produktene. Faktisk er dette treningsutstyret nesten umulig å slite ut. Ønsker du å kjøpe kvalitetsutstyr for hjemme- eller senterbruk, vil kettlebells være et veldig godt valg. Vi selger kun kettlebells fra velrenommerte merker som deler vårt høye kvalitetskrav. Kjøp kettlebells fra følgende merker:

Bli mye klokere på disse merkene - og deres ulike kettlebells - ved å gå inn på produktssidene våre. Disse velrenommerte produsentene tilbyr blant annet kettlebells laget av støpejern og aluminium. Førstnevnte materiale - støpejern - er spesielt populært når det gjelder kettlebells og annet treningsutstyr. Det er et svært holdbart materiale.

Produsentene er kjent for å designe kettlebells for konkurranser. Dette betyr at produktene deres blir brukt av profesjonelle innen mange forskjellige idretter - og det er selvfølgelig et kvalitetsstempel. Vil du bruke de samme kettlebellsene som de beste utøverne, så kjøp kettlebells fra de representerte merkene hos Fitness Engros.

Kettlebells finner man ikke bare i de fleste treningssentre. De er også blant det mest brukte utstyret i øyeblikket for folk som ønsker å trene hjemme og gjennomføre en god rekke forskjellige øvelser i en travel hverdag.

Vi tilbyr kettlebells enkeltvis og i sett

Hos Fitness Engros kan du selvfølgelig kjøpe et sett med to kettlebells til en gunstig pris, men du har også mulighet til å kjøpe din nye kettlebell enkeltvis, hvis du ønsker det. Vi har ingen forhåndsdefinerte sett, men vi gir deg selvfølgelig muligheten til å sette sammen ditt eget sett.

Noen få vil klare seg med én kettlebell, men de fleste vil dra nytte av å ha tilgang til flere kettlebells. For å sikre god trening av hele kroppen vil det nemlig være hensiktsmessig å kunne variere belastningen, avhengig av om man skal trene ben, armer, bryst, rygg eller noe helt annet.

Ved bestilling av din kettlebell må du velge antall og vekt. Vi streber etter å ha alle forskjellige vektklasser på lager.

Kvalitetsrike kettlebells i mange vektklasser (4-48 kg)

Hos Fitness Engros går vi aldri på kompromiss med kvaliteten - og derfor kan du utelukkende kjøpe kettlebells i den aller høyeste kvaliteten hos oss.

I tillegg til å garantere høy kvalitet på hver eneste kettlebell, kan vi glede deg med at vi selger kettlebells i mange forskjellige vektklasser. Dette gjelder både lette kettlebells på 4-6 kg samt tyngre kettlebells som veier helt opp til 44-48 kg. Med en så bred vektintervall er vi sikre på at det finnes en kettlebell for enhver smak.

Finn blant annet kettlebells med følgende vekt:

 • 4 kg
 • 6 kg
 • 8 kg
 • 10 kg
 • 12 kg
 • 16 kg
 • 20 kg
 • 24 kg
 • 28 kg
 • 32 kg
 • 36 kg
 • 40 kg
 • 44 kg
 • 48 kg

De fleste nybegynnere begynner å trene med en kettlebell som veier mellom 4 og 12 kg. Imidlertid vil man gradvis bli sterkere, og derfor vil det oppstå et naturlig behov for tyngre kettlebells. Vi har kettlebells som veier opptil 48 kg, så det er mange muligheter for å øke belastningen med tanke på å oppnå økt styrke.

Kettlebell-trening er forbundet med mange fordeler

Trening med kettlebells er populært og kommer sannsynligvis til å fortsette å være det - derfor bør du også hoppe på bølgen.

På Fitness Engros deler vi danskernes store begeistring for kettlebell-trening. Kettlebells har noen av de samme fordelene som håndvekter, men dette treningsutstyret skiller seg også ut på visse områder. Fordelene med å bruke kettlebells i treningen din inkluderer blant annet:

 • Utstyret tar opp veldig lite plass (spesielt en fordel for private) - En kettlebell utmerker seg først og fremst som et plassbesparende alternativ til store og tunge treningsmaskiner. Selv i det minste private treningsrommet vil det være plass til et par kettlebells. Dette er spesielt en fordel for private, men også for treningssentre, da det er en god måte å utnytte tilgjengelig plass på.
 • Trener hele kroppen - Det er mulighet for å trene alle muskelgruppene bare ved bruk av kettlebells, inkludert biceps og triceps. Det finnes nemlig mange gode treningsmuligheter med kettlebells, inkludert high pull, single arm swings, thruster, squat, suitcase deadlift m.fl. Du kan sannsynligvis også utføre favorittøvelsene dine med kettlebells.
 • Holdbart utstyr - Kettlebells av høy kvalitet kan vare i mange års bruk. Ved å kjøpe kettlebells fra Fitness Engros er du garantert langvarig treningsutstyr.
 • Mange forskjellige øvelser og treningsformer - Kettlebells kan brukes til mange treningsøvelser og -former. Kettlebells egner seg til både crossfit, styrketrening, trening av koordinasjon og mange andre fysiske aktiviteter. Uansett hvilken treningsform du foretrekker, byr en kettlebell på mange muligheter.

... og mange andre attraktive fordeler.

Vanlige eller competition kettlebells?

Det finnes generelt to typer kettlebells: Vanlige og competition kettlebells. Forskjellen mellom de to alternativene ligger i at competition kettlebells ofte er større og har et mindre, mer firkantet håndtak. Det gir et mindre glidende og mer sentrert grep. Samtidig er størrelsen den samme på competition kettlebells uansett vekt for å sikre mer konsistente øvelser.

På den annen side betyr det mindre håndtaket at competition kettlebells ikke egner seg like godt til øvelser med begge hender som vanlige varianter, der håndtaket er større. Vanlige kettlebells er også vanligvis det foretrukne valget for øvelser på nybegynnernivå.

Vi har mange gode tilbud på kettlebells

Hos Fitness Engros finner du et stort utvalg av blant annet competition kettlebells. I tillegg til et bredt utvalg har vi jevnlig flere gode tilbud. Disse tilbudene er selvfølgelig tilgjengelige for både privatkunder og bedriftskunder.

På denne undersiden har vi samlet noen av våre beste tilbud på kettlebells for øyeblikket. Du er for øvrig velkommen til å besøke vår outlet nettbutikk hvis du ønsker å oppleve flere tilbud på treningsutstyr. Trenger du flere gode grunner til å kjøpe kettlebells hos Fitness Engros, kan vi fortelle at vi har over 20 års erfaring og dessuten tilbyr 365 dagers returrett.

Test de forskjellige kettlebellsene på vårt showroom

Ønsker du å se og teste våre kettlebells før kjøp, så ikke nøl med å besøke vårt showroom. Her kan du få den beste følelsen for kvaliteten på produktene våre, og vi vil være stolte av å gjøre deg klokere på våre produkter. Du kan til og med oppleve vår utstilling virtuelt hvis du ikke har mulighet til å besøke oss.

Du trenger imidlertid ikke å besøke vårt showroom for å få tilfredsstillende rådgivning, enten det dreier seg om din første kettlebell eller nytt utstyr til treningssenteret eller hjemmet. Du er alltid velkommen til å kontakte oss på 22 53 55 59 hvis du har spørsmål eller på annen måte trenger hjelp.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point