Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Oppbevaring | Funksjonelt

Merke
Farve

Gode oppbevaringsløsninger er gull verdt når det kommer til oppbevaring av treningsutstyr. Derfor er vi stolte av å kunne tilby et bredt spekter av oppbevaringsløsninger som kan brukes av både privatpersoner og bedrifter.

I vårt store sortiment finner du ting som oppbevaringsstativer, manualstativer og vektskiveholdere fra merker som Inotec, Crossmaxx, LMX. og mange andre kvalitetsmerker. Dette er oppbevaringsløsninger som oppfyller selv de strengeste krav og ønsker til design og kvalitet.

Vi har kjøpt stort inn for å dekke oppbevaringsløsninger for enhver smak, og vi kan selvfølgelig tilby konkurransedyktige priser. Rask levering er også en selvfølge når oppbevaringsstativer og lignende produkter blir kjøpt hos oss. I tillegg tilbyr vi 365 dagers returrett – som gir god tid til å vurdere kjøp av oppbevaringsløsninger. Hvis du angrer, vil vi bytte eller returnere med et smil.

Praktisk oppbevaring av treningsutstyr for privatpersoner og bedrifter

Enten du setter opp et hjemmegym, et større treningssenter eller hva det måtte være, bør du tenke på oppbevaring og orden. Et treningslokale eller treningssenter kan raskt komme til å se veldig rotete ut dersom manualer, vektstenger, vektskiver osv. flyter rundt. Det er nettopp i denne anledning at våre praktiske oppbevaringsløsninger kommer inn i bildet. Med disse løsningene blir det nemlig enkelt å holde orden og oversikt.

I vårt sortiment finner du både vertikale og horisontale oppbevaringsløsninger. Ønsker du en plassbesparende oppbevaringsløsning, bør du vurdere de vertikale løsningene – disse utnytter nemlig høyden i rommet. Våre oppbevaringsstativer og lignende produkter finnes selvfølgelig i forskjellige størrelser og fasonger, så enten det er snakk om oppbevaring av manualer, vektskiver og/eller treningsballer, har vi den rette løsningen.

Våre oppbevaringsløsninger varierer i størrelse og type, men den samme høye kvaliteten kan forventes uansett hvilken løsning du går for.

Med våre oppbevaringsløsninger kan man lagre følgende:

  • Medisinballer
  • Treningsballer
  • Vektskiver
  • Manualer
  • Kettlebells
  • Treningsmatter
  • … og mye annet!

Vi streber etter å ha alle oppbevaringsløsninger på lager slik at vi kan tilby rask levering.

Oppbevaring av medisinballer og treningsballer

Medisinballer og treningsballer kommer vanligvis i ulike størrelser og farger, noe som gjør det enkelt å skille dem fra hverandre. Den gode oversikten over ballene oppnås imidlertid kun dersom ballene samles og inndeles på en logisk måte.

For å samle ballene – og dele dem inn etter størrelse og vekt – vil et oppbevaringsstativ være uunnværlig. Vi har ulike løsninger for oppbevaring av både medisinballer og treningsballer. Hvor mange baller disse stativene kan holde varierer.

For å opprettholde god oversikt – og skape orden – er det selvsagt viktig at ballene settes korrekt tilbake etter bruk.

Oppbevaring av vektskiver

Vi tilbyr også praktiske løsninger for oppbevaring av vektskiver. Helt konkret kan vi tilby både større og mindre vektskiveholdere til privat bruk og bedriftsbruk. De fleste løsninger er vertikale, men det er også mulig å kjøpe horisontale vektskiveholdere hos oss.

Med en vektskiveholder er det mulig å realisere ønsket om et ryddig og organisert hjemmegym, treningssenter osv. Med en vektskiveholder blir det imidlertid ikke bare mulig å holde ting i orden, noe som i seg selv er svært verdifullt. Det blir også mulig å øke sikkerheten på senteret, og bruken av vektskiveholdere kan bidra til å forlenge levetiden til vektskivene.

Oppbevaring av manualer

I løpet av en treningsøkt er det veldig normalt å bruke mange forskjellige manualer om man bruker frivekter i forbindelse med treningen. Disse manualene skal helst legges på plass igjen etter bruk, og gjerne i riktig rekkefølge. Dette er mulig med et manualstativ, som ofte kan romme mange manualer i ulike størrelser. De vertikale manualstativene brukes vanligvis til oppbevaring av lette manualer, mens de horisontale manualstativene er egnet for oppbevaring av tyngre manualer.

Av sikkerhetsmessige årsaker bør ikke manualer ligge strødd utover gulvet, men i stedet settes på stativ når de ikke er i bruk.

Oppbevaringsvogn – oppbevaring og transport

I vårt sortiment finner du også en praktisk oppbevaringsvogn med låsbart lokk og hjul. Det er en ekstremt praktisk oppbevaringsløsning da det ikke bare er mulig å oppbevare diverse treningsutstyr – det er også mulig å transportere utstyret takket være hjulene i bunnen. Med en slik vogn blir det lett som en lek å frakte store mengder treningsutstyr fra A til B – f.eks. fra den ene enden av senteret til den andre.

Den nevnte vognen har en meget sterk konstruksjon, og det er også mulig å låse lokket.

Derfor er gode oppbevaringsløsninger uunnværlige

Vi opplever en stor interesse og etterspørsel etter praktiske oppbevaringsløsninger, og vi forstår behovet. Enten det er snakk om et privat hjemmegym, et treningsrom på hotellet eller et romslig treningssenter, ønsker man alltid pene og ryddige omgivelser. Det gir brukerne ro i sjela og muligheten til å fokusere 100 % på én ting; treningsøkten.

Vi har over tid hjulpet mange kunder med å skape orden og oversikt i deres treningsfasiliteter ved hjelp av oppbevaringsløsninger. Hvis dette er en oppgave du trenger hjelp til, er det bare å ta kontakt med oss og dra nytte av vår omfattende erfaring og kunnskap på området.

Følgende er gode grunner til å investere i oppbevaringsløsninger:

  • Det blir orden (primær årsak)
  • Det bidrar til å høyne sikkerheten
  • Utstyret får ofte en lengre levetid med praktisk oppbevaring

Vil du at vi skal finne de ideelle oppbevaringsløsningene for deg? Da kan du kontakte oss i dag. Vi er klare til å besvare din henvendelse.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point