Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER
Merke
Muskelgruppe
Farve

Intenza Fitness er et eksklusivt treningsmerke med enestående kvalitet, innovativt design og førsteklasses treningsutstyr. Hos Fitness Engros er vi stolte av å presentere Intenza Fitness som et av våre store merker i treningsverdenen, og vi deler deres tanker for bærekraftig trening.  

Intenza senker aldri kvaliteten på sine produkter. Hver treningsmaskin de produserer, går gjennom en nøye kvalitetskontroll for å sikre at den oppfyller de høyeste standardene. Fra sterke materialer til avansert teknologi er hver detalj nøye designet for å møte kravene som moderne treningsentusiaster stiller.  

Vårt sortiment fra Intenza strekker seg bredt og har alt fra kardiomaskiner til styrketreningsmaskiner. Enten du foretrekker tredemøller, crosstrainere, treningssykler eller styrketreningsutstyr, har vi noe fra Intenza som passer til dine behov. Deres produkter er egnet for både private hjem og profesjonelle treningssentre.  

Bærekraftig produksjon  

Intenza er kjent for å inkorporere bærekraftig teknologi i sine treningsmaskiner. Maskinene deres er designet for å tilby en intuitiv og behagelig brukeropplevelse samtidig som de minimerer sitt miljømessige fotavtrykk.  

Intenza er forpliktet til å tenke bærekraftighet inn i hele sin produksjon. De bruker energieffektive produksjonsfasiliteter og resirkulerer ressurser der det er mulig. Deres CO2-avtrykk er minimalt, og de investerer i solenergi og andre miljøvennlige teknologier for å redusere sin påvirkning på planeten.  

La oss hjelpe deg med treningsutstyr fra Intenza  

Enten du er en treningsentusiast, en profesjonell utøver eller bare ønsker å opprettholde en sunn livsstil, kan Intenza hjelpe deg med å nå dine mål samtidig som du tar et aktivt skritt mot bærekraftighet. Er du klar til å ta det neste steget og oppnå alle dine mål med Intenza Fitness? Kontakt oss i dag på info@fitnessengros.no eller tlf. 22 53 55 59 for mer informasjon eller en personlig demonstrasjon av Intenzas produkter.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point