Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER

Spesialbenker

Merke
Muskelgruppe
Farve

Hos Fitness Engros kan vi hjelpe deg med å finne den helt riktige treningsbenken, enten du er på utkikk etter en benk til ditt private treningsrom eller til et profesjonelt treningssenter. Vi forhandler nemlig treningsbenker til begge formål.

Du oppnår mange fordeler ved å kjøpe din nye treningsbenk hos Fitness Engros. Ikke nok med at vi byr på et bredt og differensiert utvalg, så skjemmer vi deg også bort med fordeler som 365 dagers returrett, rask levering og konkurransedyktige priser. Med andre ord er du sikret en god handel når du shopper benker eller annet treningsutstyr hos oss.

Stort utvalg av treningsbenker for private og næringsliv

Leter du etter en pålitelig leverandør av treningsbenker for private og næringsliv? Da har du landet på den helt riktige siden. Med våre mer enn 20 års erfaring i bransjen har vi alle forutsetninger for å velge det helt riktige treningsutstyret, og derfor kan du stole trygt på at de lagerførte benkene befinner seg i den aller høyeste kvalitetsenden.

Oppe i filtreringen kan du angi dine preferanser (hvis noen) i forhold til merke, produktlinje og pris. Dette kan du med fordel gjøre bruk av, hvis du for eksempel har et favorittmerke eller et budsjett du gjerne vil holde deg innenfor. Du er også velkommen til å kontakte vår kundesupport, hvis du trenger hjelp til å finne den helt riktige treningsbenken.

På denne siden kan du velge fritt mellom våre spesielle benker, så du kan målrette din trening til bestemte kroppsdeler. Enten du ønsker en sissy squat for å styrke dine lårmuskler, en treningsbenk for biceps curl eller en back extension for ryggmuskulaturen og core.

Kunsten å velge den rette treningsbenken

En benk er ikke bare en benk, når det gjelder treningsbenker.

Ved første øyekast kan mange av markedets treningsbenker kanskje se like ut, men det er ofte betydningsfulle forskjeller. Av denne grunn bør du bruke tid på grundig research og sammenligning, før du treffer et valg. På denne siden kan du finne alle våre spesialbenker, som sikter etter å trene forskjellige deler av kroppen. Du finner treningsbenker til trening av alt fra biceps, rygg, ben til vår Throwdown FXD treningsbenk, som inneholder alt utstyr som er nødvendig for funksjonell og HIIT trening. Benken er dessuten justerbar og kan brukes både til hjemmetrening, mindre fitnessanlegg og til gruppetrening i et treningssenter.

Gå på oppdagelse og finn den riktige treningsbenken til ditt behov.

Hos Fitness Engros forhandler vi bl.a. også følgende treningsbenker:

Den ene muligheden utelukker ikke nødvendigvis den andre, men har du bare plass til én benk hjemme, så bør du nøye overveie hvilken benk som er den rette.

Benker til hjemmetrening og treningssenter 

Fitness Engros byr på mange forskjellige typer treningsbenker for både hjemmetrening og senterbruk. Det gjelder alt fra den justerbare benken til den solide fladbænken.

Hva enten du skal trene hjemme og mangler en treningsbenk til formålet, eller om du leter etter nye benker til et treningssenter, så kan vi levere den rette benken eller de rette benkene. Vi er også leveringsdygtige, når det kommer til vekter, herunder vektstang, vektskiver og håndvekter. Ja, faktisk tilbyr vi alt innenfor treningsutstyr i god kvalitet. Kjøp det hele hos oss og spar mange penger.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point