Prisene er inkl. toll og MVA

Kurvet tredemølle


Innen tredemøller finnes det både motoriserte tredemøller og kurvede tredemøller uten motor. På denne undersiden fokuserer vi på sistnevnte tredemølletype – den kurvede typen. Dette er en type som byr på mange fordeler.

Vårt utvalg av kurvede tredemøller retter seg mot bedriftskunder i form av treningssentre, fysioterapeuter, rehabiliteringssentre osv. Tredemøllene er laget av en kvalitet som gjør dem egnet for hyppig bruk. De kurvede tredemøllene er altså tiltenkt profesjonell bruk, men kan selvsagt også kjøpes og brukes av privatpersoner.

Vårt utvalg av kurvede tredemøller er bredt og allsidig, så vi er overbevist om at også du vil finne en egnet modell fra sortimentet vårt. Trenger du hjelp til å velge riktig tredemølle, er vi aldri mer enn en telefon eller en e-post unna.

Kjøp kurvede tredemøller hos Fitness Engros

Hos Fitness Engros selger vi brukervennlige og effektive kardioapparater av høyeste kvalitet, så derfor fører vi naturligvis også et bredt utvalg av kurvede tredemøller.

For ordens skyld har vi samlet hele vårt utvalg av kurvede tredemøller på denne undersiden.

Vi har mye erfaring og knowhow om treningsbransjen. Derfor kan du stole på at alle tredemøllene vi representerer er noen av de beste på markedet hva gjelder parametere som funksjonalitet, sikkerhet, brukervennlighet og kvalitet.

Derfor bør du kjøpe en kurvet tredemølle hos Fitness Engros:

 • Vi har et bredt og allsidig utvalg
 • Vi tilbyr 365 dages returrett
 • Vi tilbyr fri frakt ved kjøp over 999 kr.
 • Vi har over 22 års erfaring fra treningsbransjen
 • Vi har et stort og godt innrettet showroom hvor du kan oppleve mange av våre produkter
 • Vi tilbyr attraktiv finansiering
 • … og en rekke andre fordeler!

Husk: Når du handler hos Fitness Engros, kan du ikke bare velge å bruke kort og mobilbetaling. Det er også muligheter for delbetaling og finansiering. Les mer om våre betalingsmuligheter her.

Fordeler med en kurvet tredemølle

Det er fordeler og ulemper med alle tredemølletyper, og kurvede tredemøller er intet unntak. Fordelene er imidlertid i flertall, og det er nettopp fordelene vi skal gjennomgå for deg i dette avsnittet. Det er viktig å være klar over hvordan en kurvet tredemølle skiller seg fra en vanlig tredemølle. Det er flere ting som gjør en kurvet tredemølle unik.

Gode grunner til å velge en kurvet tredemølle:

 • Tredemøllen har ingen motor og kan plasseres hvor som helst – Noe av det unike med en kurvet tredemølle er at denne typen tredemølle ikke er utstyrt med en motor, og derfor ingen ledninger heller. Dette betyr at man har maksimal frihet til å velge hvor tredemøllen skal plasseres, da det ikke er behov for å ta hensyn til nærmeste stikkontakt.
 • Oppnå større utbytte av løpetreningen – Brukeren oppnår en mye mer effektiv løpetrening på en buet tredemølle enn på en motorisert tredemølle. Utbyttet av løpetreningen kan faktisk økes med opptil 30 % sammenlignet med en vanlig tredemølle. Dette vil ha en positiv innvirkning på brukerens kondisjon og utholdenhet.
 • Brukeren bestemmer hastigheten (ingen øvre grense) – De fleste er vant til at en tredemølle har en øvre hastighetsgrense. Dette gjelder imidlertid ikke for en kurvet tredemølle. Hastigheten bestemmes av brukerens bevegelser, og det er mulig å oppnå en svært høy hastighet på kort tid. Hastigheten økes ved å gå fremover mot fronten. Dette gjør den kurvede tredemøllen utmerket til intervalltrening.
 • Smarte intervallprogrammer og motiverende datavisning – Med en kurvet tredemølle er det brukeren som bestemmer hastigheten, men i mange tilfeller er det mulig å velge ulike motstandsnivåer og intervallprogrammer. Det finnes til og med noen tredemøller som kan kobles opp til en smarttelefon eller et nettbrett via en app. Det er også veldig vanlig at tredemøllens display viser ulike data som distanse, kalorier, tid osv. Alt dette er med på å forbedre treningsopplevelsen.
 • Realistisk løpefølelse – En kurvet tredemølle utmerker seg også ved å levere en mer naturlig og realistisk løpsfølelse. Jo raskere brukeren beveger seg på løpeflaten, desto høyere blir hastigheten – akkurat som tilfellet er ved løping i skogen.

En kurvet tredemølle egner seg også utmerket til intervalltrening

Det store flertallet av seriøse løpere trener intervalltrening i større eller mindre grad, og det er det naturligvis en veldig god grunn til. Hensikten med intervalltrening er å styrke kroppens evne til å ta opp og transportere oksygen for å oppnå bedre kondisjon. Nettopp dette kan oppnås ved å løpe på en kurvet tredemølle.

En kurvet tredemølle er ideell for intervalltrening da hastigheten kan justeres (gjennom egne bevegelser) fra lav til høy på kort tid. Og som du nå vet finnes det ingen øvre grense for hvor fort du kan løpe på en kurvet tredemølle.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point